עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Polk,

יש לי איזה רסיבר ישן של KENWOOD שאני לא יודע מה לעשות איתו. הדגם הוא KR-A3080 אולי מישהו מכיר ויכול להגיד לי האם זה זבל מוחלט או מה. לינק שמצאתי: http://www.kenwood.de/download_archiv/kra3080.pdf

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  5. כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by 1immortal,

במהלך שיטוטי ברשת ... נתקלתי בזה : http://www.enigma-av.co.il/index.php?action=0d77752bf0dc2eb09a1c8f01f8bd59e6&link=9dea4016dbcc290b773ab2fae678aaa8&ItemId=329&PrcatId=41&SccatId=45&page=2 אני לא צריך להוסיף יותר מדי , אבל המחיר שלו גרם לי לתיק דיי לא רציאונלי באוזן השמאלית שלי , בעוד הרמקולי ה4.1 שלי מפלסטיק ממשיכים לנגן מוזיקה דרך הסאב ה7W שלי ... השאלה המתבקשת היא .... ( תופים בבקשה ) : מה כבר יכול להיות ההבדל בין מגבר ב50 אלף שקל מול מגבר ב200 !? הרי זה מנורות , ועוד קצת מנורות , נכון שאני לא מבין בתחום שום דבר , ואני הכי לא אודיאופיל שרק יכול להיות , והשמיעה שלי בקנטים לגמרי , אבל אין שום מצב שבעולם שמישהו ירגיש בהבדלים בין מגבר שעולה רבע , לבין …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by DL,

שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ויש לי תקציב של 800 שקל בשביל רמקולים... אני אשתמש בו בעיקר למשחקים גם קצת לסרטים, אני לא שומע הרבה מוזיקה. איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות? ואיפה? (לא נראה לי שזה משנה אם אני קונה מהחנות שאני קונה את כל המחשב או לא...) עריכה: אין לי כרטיס קול חוץ מה 5.1 שבא עם ה Abit IC7 .

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד T400 של לנובו, ואני רוצה לחבר אותו לטלויזית CRT ישנה. אין בטלויזיה כניסה ל- VGA, והיא כרגע מחוברת ב-3 כבלים (אדום,צהוב,שחור) ל- DVD. מישהו אמר לי שאין אפשרות לחבר בין המחשב לטלויזיה. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 9.8k צפיות
  10. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by m0sh,

אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

איך עושים שבMusic זה יעבור לאלבום הבא אוטומטית? זה מתחיל לי את האלבום מההתחלה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by LOOSE,

היי, ברשותי ATH-M50X ואני מאמין שאני לא לגמרי מנצל את הפוטנצייל שלהם. נכון לעכשיו אני מחבר אותם ישירות למחשב או לסמארטפון. האם לדעתכם השקעה במגבר או כרטיס קול פשוט תשפר את הביצועים שלהם ? במידה וכן אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. יעזור אם תצרפו גם לינק מ www.amazon.co.uk תודה!

15. Started by BarM,

שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mani007,

אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by daviditzhaky,

באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by PlayerX,

Looking for LCD TV , mostly to play Playstation 2 by using component cables and watch movies from PC My list of possible choices did anyone had some personal experience with any of these http://zap.co.il/compare.asp?sog=E-TV&models=499929,411556,506242,577538

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  21. תומך ב i3 תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by idooo,

שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.