אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרתכם במציאת אוזניות אשר ייתנו לי 7.1 ללא שימוש ב- USB מאחר ויש לי כרטיס קול שמספק אותי באיכותו, האוזניות היחידות שמצאתי ללא USB (להלן הקישור) הן אוזניות של זלמן אך הן של 5.1 http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=213 תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, ברצוני להמיר מספר DVDים למחשב, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי מומלצת. וכמוכן מה הקובץ הכי מומלץ כדי לא לאבד מהאיכות של הוידאו והסאונד? [סוג של LOSSLESS] בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים? בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350! ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי. חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות), הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz) (בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי? האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות טובות שאני אכל לרוץ איתן ושיהיו נוחות גם כשאני הולך לישון איתן וכמובן שכל זה דורש ממני דבר אחד שיהיו נורא עמידות ושהחוט לא יקרע בקלות בנוסף החוט צריך להיות ארוך מישהו יכול להמליץ על אוזניות שעונות על כל הדרישות האלה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כפי שמשתמע מהכותרת, אני מחפש נגן DVD. התכונות החשובות: * כניסת USB * יציאות אודיו/וידאו אנלגיות (RCA) (יחובר לCRT ישנה) * תמיכה במדיות CD/CD-R/CD-RW/DVD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW - חובה (כמה שיותר תאימות לדיסקים שונים - יותר טוב) * תמיכה ב-DivX/XviD/WMV * תמיכה ב-MPEG-4 (לא מצפה שיפענח HD שגם ככה הCRT לא תומכת בהצגתו, אבל שלפחות יתמוך בקודקים) * תמיכה בכתוביות SRT כולל עברית/אנגלית/רוסית * תמיכה ב-MP3 תכונות שמהוות ייתרון אבל לא קריטיות: * תמיכה בצפיית תמונות ב-JPEG (גם ככה די לכולם יש את זה) * קורא כרטיסים SD/SDHC * תמיכה בNTFS (אבל אני לא חושב שיש כאלה בכלל) התכונות שלא חשובות בכלל: * יציאות אודיו/וידאו דיגיטליות (כאמור, יחובר לCRT) * יכולות הקלטה מביקור חטוף בכמה חנויו…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש רמקולים לסלון של 35 מטר מרובע שיחוברו למגבר DENON AVR1909 נכון לעכשיו אני מעוניין ב2 רמקולים עם אופצייה לסאב אם תחשבו שזה הכרחי לסאונד איכותי תקציב עד 1400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות ואני כרגע מחפש לקנות אוזניות IN EAR שאני גם אוכל לרוץ איתן, וגם אהנה מאיכות מוסיקה גבוהה. התקציב שלי הוא 100-200 ש"ח, אם כי אני מוכן לחרוג במידה ויש דגם כלשהו ששווה את זה. מקווה שזה הפורום המתאים לבקש בו, תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל אל תגידו שזו כפילות ת'רדים, אלה שני ת'רדים שונים לשתי טלויזיות שונות. בקיצור אמא שלי רוצה LCD לחדר 32" עד 2000 ש"ח. אין לחרוג מהתקציב, היא מוכנה לוותר על איכות בשביל לעמוד בתקציב. ביחס לתקציב האם הטלוויזיה הזאת טובה? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C10&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=109&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ALC889 יספיק, או שכדאי לשדרג ל-Xonar ב-350 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים רכשתי את הרמקולים MICROLAB X13 ולאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה, הסאב מתכבה לבד, כאשר שתי הרמקולים ממשיכים לעבוד כרגיל. אין איזה משהו מיוחד שגורם לסאב להתכבות זה קורה בצורה רנדומלית ביותר הוא יכול לעבוד בצורה תקינה במשך כמה שעות ואז פשוט למות, או שהוא יכול להתכבות גם אחרי חמש דקות, כיבוי והדלקה של הרמקולים מחזיר אותו לחיים אבל גם זה לזמן לא ידוע. קישור למוצר: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=293&bigclassid=15&smallclassid=73 הרמקולים מחוברים ל-XBOX ולטלויזיה ובשני המקרים הבעייה חוזרת גם כאשר חיברתי אותם למחשב הבעייה חזרה. תודה מראש לעזורים
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש LCD\Plazma 32inc. מרחק צפייה - 2.60 מטר תקציב - 2000-2500 ש''ח. שימושים - 100% צפייה בממיר של הוט ופה ושם סרטים בקטנה. חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות אותה על הקיר ושתתאים לממירי HOT. חשוב לי לציין שזה לחדר שינה של אמא שלי, ולפני זה היה לה 21CRT של METZ. אז פשוט שהיא תרגיש את ההבדל. הומלץ לי על Samsung 32B450 יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-