עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש... אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום. אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים) המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה) אם אני אומר לו…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. כפי שמשתמע מהכותרת, אני מחפש נגן DVD. התכונות החשובות: * כניסת USB * יציאות אודיו/וידאו אנלגיות (RCA) (יחובר לCRT ישנה) * תמיכה במדיות CD/CD-R/CD-RW/DVD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW - חובה (כמה שיותר תאימות לדיסקים שונים - יותר טוב) * תמיכה ב-DivX/XviD/WMV * תמיכה ב-MPEG-4 (לא מצפה שיפענח HD שגם ככה הCRT לא תומכת בהצגתו, אבל שלפחות יתמוך בקודקים) * תמיכה בכתוביות SRT כולל עברית/אנגלית/רוסית * תמיכה ב-MP3 תכונות שמהוות ייתרון אבל לא קריטיות: * תמיכה בצפיית תמונות ב-JPEG (גם ככה די לכולם יש את זה) * קורא כרטיסים SD/SDHC * תמיכה בNTFS (אבל אני לא חושב שיש כאלה בכלל) התכונות שלא חשובות בכלל: * יציאות אודיו/וידאו דיגיטליות (כאמור, יחובר לCRT) * יכולות הקלטה מביקור חטוף בכמה חנויו…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by GuyMiz,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות ואני כרגע מחפש לקנות אוזניות IN EAR שאני גם אוכל לרוץ איתן, וגם אהנה מאיכות מוסיקה גבוהה. התקציב שלי הוא 100-200 ש"ח, אם כי אני מוכן לחרוג במידה ויש דגם כלשהו ששווה את זה. מקווה שזה הפורום המתאים לבקש בו, תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by wesam1,

כותרת...........

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. שלום אני מחפש LCD\Plazma 32inc. מרחק צפייה - 2.60 מטר תקציב - 2000-2500 ש''ח. שימושים - 100% צפייה בממיר של הוט ופה ושם סרטים בקטנה. חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות אותה על הקיר ושתתאים לממירי HOT. חשוב לי לציין שזה לחדר שינה של אמא שלי, ולפני זה היה לה 21CRT של METZ. אז פשוט שהיא תרגיש את ההבדל. הומלץ לי על Samsung 32B450 יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by wesam1,

מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by hen89_,

מה קורה ח'ברה?? אני מחפש רמקולים של CREATIVE מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים ? מישהו מכיר את הדגם הזה של קריאייטיב ‏I-Trigue 3000, 2.1‎ ? http://zomerreis.be/icttest/images/45/1344840.jpg תודהה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by tktur1,

שלום! לאחרונה קיבלתי koda sw 1001 רציתי לדעת לגבי איך לחבר דבר כזה למחשב.... כשאני מחבר ישירות לכרטיס קול אני לא יכול לחבר לעוד רמקולים והסאב עצמו לא מקבל רק באס .... קיצורר עזרה ממישהו שמבין תעזור! תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שבוע טוב אני מחפש רמקולים לסלון של 35 מטר מרובע שיחוברו למגבר DENON AVR1909 נכון לעכשיו אני מעוניין ב2 רמקולים עם אופצייה לסאב אם תחשבו שזה הכרחי לסאונד איכותי תקציב עד 1400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. האם ALC889 יספיק, או שכדאי לשדרג ל-Xonar ב-350 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by EagleXDR,

היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ilanb0,

קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת ... בנוסף אם לסרט יש כתוביות מובנות באנגלית נגיד, אני רוצה לשנות את זה לעברית שיהיה ניתן ליראות אותם ב DVD פשוט. איך אני עושה את זה?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Bakke,

היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים