עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ran25,

ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  7. לינק לווידאו: http://hdvforever.com/blog/HDDVD.wmv קרדיט ל- http://www.hometheater.co.il

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by zachbachar,

אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by eyal00,

אני מעוניין לקנות רמקולים ואני מתלבט בין שני רמקולים אני מתלבט בין ה2500 של creative http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260105&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap או שאני יכול להוסיף עוד 100 ש"ח ולקנות את הJBL הזה: http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=778 שווה את התוספת?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by SloOmPer,

מה דעתכם על הרמקולים? 50W: 6W כול רמקול 20W הבאס נראים טוב לא? מה דעתכם? במחיר של 200 שקל? NEUTAC 8S513120 5.1 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVs8513120 או שעדיף את CreativeSBS370? ב175 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  12. קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by snogoo,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם מצורפות תמונות של הקריאטיב זן אקסטרא. ]http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/2.jpg[/img http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/3.jpg[/img לתמונות נוספות http://liorba.goldeye.info/index.php?showtopic=19&st=0entry32

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Fentilon,

לפני כמה דקות חיברתי את הקארבון לחיבור USB. המכשיר נדלק כרגיל, כתב IDLE ואז החיצים שזזים שהוא מחובר למחשב נעצרו. ניתקתי אותו ואז ניסיתי להדליק וכלום לא קרה. לחצתי ריסט ניסיתי שוב להדליק, ניסיתי לחבר למחשב אחר, כלום. כנראה שהחיבור USB היה דפוק או משהו. בקיצור כרגע נותרתי עם חתיכת פלסטיק יפה :'( המכשיר נקנה בארצות הברית לפני 3 חודשים בערך. שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל אותו? יש איזה יבואן בארץ? החברה בחול תוכל לעזור לי במשהו? עוד דבר ששמתי לב אליו שמאז שזה קרה המכסה האחורי חם בצורה מוזרה, יותר מכל מקרה אחר. הצעות עזרה ושאר ניחומים יתקבלו בברכה... :'(

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by SubX,

אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.