אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אחרי 15 שנים נאמנות, המערכת סטריאו שלי מתה. AIWA- אני מצדיע לך. השימוש שלי הוא משחקים ומוזיקה, אפשר להגיד יותר מוזיקה. הרמקולים נמצאים על מדף גבוה אז אני צריך רמקולים עם שלט, או משהו בסגנון. המחיר הוא 150-200 לא צריך משהו מדהים, יש לי כ.קול מובנה, REATELK, אבל גם לא את הזולים ביותר עם סאונד גרוע.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני מס' ימים את המזרים מדיה Xtreamer ואני מאוד מרוצה. יש לי רק קושי אחד. רכשתי איתו את האנטנה שלו , והחיבור לאינטרנט באמצעותה (דרך הראוטר שלי - D-link 2650U תקן G) היה קל ופשוט. לעומת זאת, כאשר אני מנסה להגדיר שיתוף קבצים ברשת בין המזרים לבין הכונן הקשיח במחשב הנייח שלי, אני נתקל בבעיות. יש פתרונות שונים ומשונים באינטרנט, וניסיתי רבים מהם, אך ללא תועלת. המזרים פשוט לא מזהה את ההרדיסק במחשב הנייח. אולי תוכלו לעזור לי בזה? יש לי Win 7 64-bit. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg) האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1? או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום? זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם. תודה וחג שבועות שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הלו. יש לי כרטיס קול Xonar Essence שהחיבורים שלו לא תואמים לגמרי לרמקולים שלי (X530). הרמקולים מוציאים סנטר, רמקולים ימניים ורמקולים שמאליים. הכרטיס קול Front R ו Front L. (אדום\ירוק) לכן השתמשתי במתאם מ 3.5" ל-RCA שבא עם הכרטיס קול לפרונט רייט ופרונט לפט. ושומעים מצויין, השאלה היא אם זו איכות פחותה יחסית למה שאני אמור לשמוע עם הכרטיס- כלומר, האם השימוש במתאם ופיצול האודיו גורם בפועל לירידה באיכות שאני מקבל בהשוואה לאם אחבר לכרטיס קול (טוב מספיק כמו של אסוס לדוגמה) שתומך בצורה שבה הרמקולים שלי מתחברים? ההיגיון שלי משום מה אומר שכן, אבל החלטתי להתייעץ בנוגע לזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס קול איכותי לאיכות סאונד מירבית (אין צורך בהקלטת סאונד או כל דבר אחר) בהשמעת מוזיקה וגיימינג במערכת סראונד של 7.1 חובה מKSP ובתקציב עד 500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לרכוש סטנדים לרמקולים שלי. (2 רמקולים ממערכת סטריאו, סבירות רבה שיוחלפו בעתיד) בינתיים אני אשתמש בהם כרמקולים אחוריים, אני לא סגור על עצמי בנוגע לקדמיים. התקציב הוא כמה שיותר נמוך (נניח עד 400 ש"ח נשמע לי סביר). ראיתי את המעמד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709700 מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:00:05 הקפצה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, עקב תקציב דל חשבתי לקנות רסיבר ק"ב ובשלב ראשון לחבר זוג רמקולים ממערכת הATP5 שלי. זה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי את המגבר הזה...ויש עליו תגובות ממש טובות בזאפ. Platinum Audio USC9980 כתוב שהוא מספק 4X60W RMS מה שאני לא מבין זה איך רושמים בחוות דעת שהם מצליחים לחבר רמקולים של 300W ואפילו 1000W?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה 32'' הטובה ביותר בתקציב של עד 4000 ש"ח המטרה העיקרית חיבור למחשב לא אכפת לי גם אם איכות התמונה בשידור רגיל תהיה פחות טובה... תודה לכולכם...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שמטרתם העיקרית היא מוזיקה. קראתי ביקורות על המיקרולאב 330 ועל הX13 וגם כל ה4121. קראתי שבחים לגבי הבאס האיכותי של המיקרולאבים הרלוונטיים ועל האלטק הדעות חלוקות. בכל מקרה, הבאס הוא לא זה שחשוב לי ממש אלא הרמקולים הם הרלוונטיים לגבי. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה אבל היא לא המערכת הראשית שיש לי כך שאין לי צורך בעוצמה מטורפת (X13 לדוגמא) יש המלצות על מערכת כלשהי בתקציב הנ"ל? דגם אחר גם יתקבל בברכה. כמו כן, אני אשמח לא לחרוג מהתקציב
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-