עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוזניות לגלאקסי נוט 3 חדר כושר תקציב 400-500 המלצות בבקשה. אם יש אוזניות כלשהן במחיר קצת גבוה יותר שנותנים סאונד טוב יותר שממש שווה את המחיר ניתן לחרוג קצת. או גם הפוך, אם יש אוזניות זולות יותר מהתקציב שנותנות בדיוק מה שאוזניות בתקציב הזה נותנות זה יהיה מעולה. לא אוזניות in-ear אלא קשת על הראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amitbl,

מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BONO,

יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים למחשב של Bose Bose Companion 50 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום יש מחשב נייד שמחובר עם כרטיס קול חיצוני למערכת 5.1 של לוגיטק שמשמשת לצפייה בסרטים האם קיים איזה שהוא סטרימר או משדר שמעביר את התכנים מהנייד באיכות הגבוה ביותר לטלוויזיה אבל ניתן לשמוע סאונד מהמחשב ולא מהטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש אוזניות קשת מחול (Amazon/ebay) בתקציב של עד 75$ כולל דמי משלוח, מתחת לרף המס . האוזניות השמשו בעיקר למחשב ולסמארטפון חובה חיבור 3.5 וכבל אוזניות מספיק ארוך למחשב. אודה להמלצתכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך לראות סרט מ דיסק און קי

13. Started by metison,

היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lamer4ever,

שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by natan805,

א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים? ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$ וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר, השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב.. אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור 1)rio karma 2)creative micro zen 3)iriver h340 אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות Over the ear, השימוש המוחץ של האוזניות יהיה בהאזנה למוזיקה ובעיקר קלאסית, האוזניות יחוברו לסמארטפון שינגן את הקבצים ובמסגרת זו אשמח לקבל המלצה על אוזניות טובות, התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עדיף קניה בארץ (או לפחות מקום שיהיה אפשר למדוד אותן) אך איביי הוא גם אפשרות. אשמח לשמוע הצעות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by OMRi1712,

אני צריך רמקולים חדשים המערכת שיש לי כבר מקרטעת.. הרבה מוזיקה ומשחקים זה בערך השימוש שלי במחשב הזה.. אם אפשר אז שיהיה גם סאבוופר מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש למחשב החדש.. השאלה איזה אני קונה את הרמקולים Hercules XPS210 איזה כרטיס אתם מציעים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tal7420,

היי של איזו חברה האם.פי 3 המאורך הזה שהוא כזה בצורה של דיסק און קי אליפטי....קשה להסביר...אני מניח שחברה טובה כי שומעים בו מצויין.... יש לחבר שלי כזה אבל הוא בהודו אבל הוא לא עונה לי בפייסבוק..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אילן שביט,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.