עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות למחשב שלי ואשמח לקבל המלצה בנושא. השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים, תוכנות למיניהם כמו סקייפ וטים ספיק, ומוזיקה פה ושם. חשוב לי שיהיו אלחוטיות עם מיקרופון (יש לי אוזניות חוטיות טובות), כאשר התקציב הוא סביבות ה400 ש"ח, ניתן לחרוג במידה וישנם אוזניות באמת איכותיות במחיר קצת גבוה יותר. אשמח אם הם יהיו של חברת סינהייזר, אבל גם חברות ממולצות אחרות אין לי בעיה לבדוק. תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amitbl,

מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שוב אני רציתי לדעת על מי מהנ"ל הייתם ממליצים - השימוש הבעייתי שמדובר כאן זה ריצה אני אוהב ת'סאונד של ה-porta אבל ה-sporta קצת יותר נוחות לי ל-sporta יש קצת באס מוגזם (אני חושב שזה בגלל הפלסטיקה ששונה מה-porta ויותר מאסיבית) אבל יותר זולות מה-porta בקיצור אני מבולבל מת עצה תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofirr,

החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lev-27,

רכשתי לפני שבוע אוזניות Grado S80 עקב הביקורות המצויינות ברשת. התרשמתי לטובה מאיכות הצליל, אבל אוזניות פשוט התפרקו! פחות משבוע! בהתחלה התחילו רשרושים באוזניה השמאלית בזמן באסים, משהו שלא היה ואני ממש לא שומע בווליום גבוה. לפני מספר דקות האוזניה הימנית פשוט נפלה. סתם ככה. בלי שום סיבה. ואם זה לא מספיק הכבלים הדקים שהולכים לאוזניות (לא העבה) התעוותו כבר ביום השני ונראים כאילו עוד חודש נקרעים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם אנסה לממש אחריות החנות תוכל להאשים אותי בנזק פיזי. מה אפשר לעשות? יש לי אוזניות סאנהייזר HD555 כבר ארבע שנים ואין עליהן אפילו בלאי קטן. מדהים איזה פערים אדירים באיכות החומרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nronen,

שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש

9. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mc_elad,

חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by andrei21,

שלום מבקש המלצה לטלויזיה מרחק צפייה 4 מטר, אם להוריד את המרחק של הספה ושל הטלויזיה אוליי יתקרב ל3.5 מטרשימושים - KODI וסרטי FHDYES\HOT3D ו SMART לא מענייניםתקציב - לא להתפרע אבל חשוב שיהיה איכותי1) כמה אינטש מומצץ?2) איזה דגמים?תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש למחשב החדש.. השאלה איזה אני קונה את הרמקולים Hercules XPS210 איזה כרטיס אתם מציעים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ybe,

הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BONO,

יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Jack_g,

אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ck3,

שלום, אני צריך כבל HDMI באורך 10 מטר, ואני לא מבין מה ההבדלים בין הדגמים השונים והבדלי המחירים הענקיים. לדוגמה, מבין שלושת אלו, איזה כדאי לקחת? (המטרה היא לחבר את המחשב לטלויזיה LCD בגודל 37" בשביל צפיה בסרטי HD ואולי משחקים) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/630-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-HDMI-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94%D7%91 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3B-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tttalz,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין מסך 42" אך אני צריך שזה היה מאחד החברות הנ"ל TOSHIBA LG PANASONIC המסך מיועד לסוני פלייסטיישן מחירים סביב ה3000 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yariv1234,

היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים