אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים - logitech x540 וכשאני משמיע מוזיקה , היא כמובן מתפצלת לי לכל הרמקולים - הקדמיים נשמעים מעולה והאחוריים משמיעים רק חלק מהמוזיקה. ברצוני שבכל רמקול אשמע את כל זרם המוזיקה המלא - האם זה אפשרי? יש תוכנה שמכווננת? תודה רבה ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים המערכת שיש לי כבר מקרטעת.. הרבה מוזיקה ומשחקים זה בערך השימוש שלי במחשב הזה.. אם אפשר אז שיהיה גם סאבוופר מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים? ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$ וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר, השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב.. אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא דיון עם יותר מדיי פואנטה, סך הכל קצת חוויות מהיום בערב. הקדמה בקיצור: אני משתמש בקדמים מדגם Encore 705 משודרים של אומגה-אודיו, ויש לי עוד זוג של Encore 709 שאני לא משתמש בו בחדר בגלל שיש לו כמות גדולה מדיי של באס בשביל החדר שלי (לכן הוא בהשאלה לאח שלי הקטן). אתמול הייתי אצל חברנו NIRSES (וננצל את הבמה בכדי לאחל לו שוב להתחדש על הרמקולים שלו ), ובחזרה השאלתי ממנו את המגבר החלש יותר שלו שלא בשימוש. הסיבה שלקחתי אותו היא שהוא מגבר שלמרות ההספקים הלא מרשימים נשמע טוב מאוד, וחשוב לא פחות, יש לו באס מאוד הדוק וצליל בהיר קצת (זה לפחות הרושם שקיבלתי מהאח הגדול שלו אחרי שהורדתי כמה וואטים). אז חשבתי לבדוק את המגבר הזה עם ה-709 ועם האוזניות שלי. אז עם האוזניות זה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להזמין את ATP5 ב649 שח בשמיר אבל עד שביצעתי הזמנה הוא נגמר והזמנתי את Aztech ב599 שח עכשיו נישאר לי לקנות כ.קול 5.1 תואם אני לא יודע איזה כרטיס מתאים יותר טוב לסט הזה קריטיב לייב 5.1 או פרטיסמו3 אני יודע שסה"כ פרטיסימו3 יותר טוב אבל עכשיו עקב מחסור שלו במלאי המחיר שלו קפץ ל300 שח ובנוסף לזה בשמיר אין אותו בכלל ואם אני יזמין אותו מחנות אחרת אז אני יצטרך לשלם שוב על משלוח וזה יצא כבר 350 שח אז לכן אני מעדיף לקנות את הקריטיב לייב ליד הבית שלי ב190 שח אבל אני רוצה לדעת שהכרטיס מתאים ב100% ל Aztech ולגבי הקבלים שבאים עם הAztech הכל מסופק ואין שום בעיה לחבר אותו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך.... ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק אז קיצר... מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED.... גם קיסט לא עזר אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום גם …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי. אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים. אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב. תודה רבה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כבר 3 שנים שאני עם המערכת של Logitech, דגם ה-Z5500. קניתי אותה לשימושים של 5.1, ראיתי שמכוער יהיה לקדוח אותם לקיר (כי זו האופציה היחידה שאפשר לתלות אותם) והורדתי את שני הרמקולים האחורים + הסנטר עד שאני ימצא פתרון. חוודש אחרי שהם נקנו, הם כבר נכנסו לארון מבלי להשתמש בהם. היום החלטתי להחזיר אותם לעניינים קצת, ואחרי רפרוף באינטרנט ראיתי סטנד דווקא די יפה (כמו בלינק הזה) החלטתי לנסות לפרק גם את הרמקול ומחר ללכת לחנויות שמתמחות באודיו, כדי לנסות ולראות אם יש להם סטדנט אונבירסאלי שדומה לזה.. אמרתי לעצמי שאני ישאל גם באינטרנט בפורמים השונים, אז יש פה מישהו שמכיר סטנד כזה / שמע על פתרון דומה לרמקולים האלה? ככה נראה הרמקול אחרי שהורדתי לו את התושבת U שה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת לחדר השינה אשר תשמש ל- 80% מוסיקה והשאר סרטים. מה כדאי לקנות: DVD+רסיבר+רמקולים או פשוט מערכת מיני. אם יש המלצות לאיזה סוג/חברה אז אפילו יותר טוב אגב התקציב מוגבל- הייתי אומר משהו עד 3000-3500
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-