אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה היום להשקיע במכשיר DVD ללא תמיכה ב- Divx ? מישהו יכול להמליץ לי על חברה ? (אני אאלץ להסתפק מהמבחר שיש ב'מחסני חשמל' כאשר אני אלך לקנות מכשיר)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שני אתרים שזיהיתי כרלוונטיים: www.i-river.co.il www.arcadia.co.il איזה מהם הנכון? או שאין?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g930-7-1-wireless-gaming-headset אלה אוזניות לגיימינג, הם טובות או שאפשר להשיג יותר טובות באותו המחיר? ועוד שאלה, אם יש לי מקלדת מכנית ששומעים את הקליקים של הכפתורים, הוא מספיק ''סגור'' בשביל להשתיק את הרעשים האלו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96
-
אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי. אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים. אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב. תודה רבה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-