עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום , מקווה שזה פורום נכון תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by slrr,

איזו טלוויזיה עדיף??? LG דגם 55LH50YR http://www.rocky-sport.com/groupsales/10897 Toshiba REGZA 55ZV600 http://www.livesale.co.il/product.asp?productid=4045 מסך LCD סמסונג "52 דגם: LA52B750 http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=186&ArticleID=883

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by Tchr0,

שלום אני מחפש כרטיס קול פשוט ואיכותי במחיר זול כמה שאפשר סביבות 100 שקל, לשימוש כללי מוזיקה משחקים [הוא סה"כ מחליף את הכרטיס המובנה בלוח אם שהתקלקל] שיהיה תוצרת ידועה [יש משהו חוץ מקריאטיב?] וישיהיה מתאים מינימום לסטריאו 2.1 והכי חשוב שייתמך בווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נניח ואני שם במערכת שלי כרטיס קול זול [למשל כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 ] סביר להניח שיהיה שיפור מורגש בסאונד? [אפילו אם השיפור הוא ממש קטן זה עדיין טוב בעיניי]

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  7. עד היום השתמשתי ב CX200 של Sennheiser, כניראה שאחד החוטים התנתק מהקונקטור. למרות שאני יכול לתקן אותם , החלטתי להשתדרג. יש משהו מומלץ בתווח מחירים של 100-200 ש"ח? חייבות להיות In Ear , אני לא מסתדר עם אוזניות רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  8. מה הדרך הטובה ביותר לחבר Logitech X-540 ליס מקס HD? ביס מקס HD יש את היצואות הבאות: אופטי, RCA, 5.1, Scart. השאלה היא: כיצד ניתן להפיק את המקסימום? תודה מראש. ה-X-540 מגב הבסיס

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by amni,

אני מקווה שזה הפורום בו עלי לשאול את השאלות שמפורטות בסוף דברי אילו. לפני 10 ימים קניתי נגן דיוידי פיוניר DV320S . בבדיקה שעשיתי הסתבר שהמכשיר תקול לפחות בקריאת תקליטורי DVD הן בסרטים מסחריים (תקליטורי סרטים רגילים מספריית וידאו בנפח 8.5 גיגה) והן בתקליטורים DVD צרובים (4.7 גיגה סרטי DIVX ). הסרטים מנוגנים טוב בהתחלה אבל המכשיר ניתקע בזמן הצגת הסרטים (לאחר פרק זמן שבין 10 דקות ל- 60 דקות). המדיה של הסרטים תקינה לחלוטין (הסרטים קנויים חדשים לגמרי והצרובים הם על מדיה איכותית וצרובים במהירות איטית למדי). אין שום תקלה בהרצת אותם סרטים מכוננים על המחשב. הנגן של פיוניר ניבדק חלקית גם בהרצת סרטי DIVX על מדיה של 700MB והרצת סרטי DIVX על DOK USB עד עכשיו, בכל הנסיונות הללו הפ…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי רמקולים Logitech LS11 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=714441 בימים האחרונים הם קצת מזייפים עוצמת הקול הולכת ופוחתת וכרגע אם אני מפעילה משהו אפשר לשמוע צליל רק במקסימום עוצמה שמכוונת וגם זה לא תמיד כשאני מחברת אוזניות שומעים טוב ולכן אני יודעת שהבעייה היא לא בכרטיס קול האם יש דרך לתקן רמקולים ? ( אני מניחה שהתשובה היא לא ) המחשב שלי יושב בסלון ומשמש לצפייה בסרטים וסדרות כרטיס המסך הוא realtek high definition audio אשמח להמלצה לרמקולים חלופיים. סכום להשקעה - עד 500 ש"ח נראה לי סביר. אפשר קצת מעל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. מתוך כוונה לנסות להתחיל דיון מעניין בפורום שאינו דן בהמלצה על רמקולים או רסיבר כזה או אחר. במסעי האיטי והחסכני לוולהלה האודיופילית הפרטית שלי, התגלגלו לידי (לפני שנים מספר) באופן זמני ערימה גדולה של תקליטים שלטובתם רכשתי פטיפון ישן של רוטל (דגם RP-500 האלמוני יחסית - מונע רצועה וחצי אוטומטי), מאז התקליטים חזרו לבעליהם וגם הפטיפון הלך לאחסון. עם מסע השדרוגים האחרון - קבלת הרסיבר ורכישת הרמקולים של אומגה (דגם L7), החלטתי להשיב לרשותי את הפטיפון, זה זכה במחט חדשה, כיוונון כמקובל ורגליות חדשות (שהרכבתי מדיסקיות שעם היושבות על סורבוטן) - כעת אני נהנה ממגוון תקליטים שרכשתי בפרוטות ביד שניה ובכוונתי בהחלט להרחיב את האוסף בהדרגה. במהלך מאמצי לסדר את הפטיפון שלי שוטטתי ברחבי הרשת …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, מצאתי בקטלוג של "באג" רמקולים למחשב SOUNDSTICKS II 2.1 של HARMAN KARDON במחיר 900 שקל. על פי מה שרשום בקטלוג מדובר במערכת המולטימדיה הטובה בעולם. כמובן שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדברים שכותב המשווק עצמו, ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם. האם מישהו מכיר את הרמקולים? האם באמת מדובר במערכת איכותית מאוד, או שאפשר להשיג דברים חזקים יותר ובמחיר דומה? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום בשבוע הקרוב אנחנו בשלבי סיום של הסלון כלות ... מה שחסר לנו זה הגברה לעסק... אני כאן בשביל להתייעץ איתכם על רמקולים שיכולים לתת לי עוצמה גבוה ואיכות צליל נקייה. אני לא מחפש איזה רמקול של DJ מהגודלים ..אני רוצה משהו עדיין יפה ושאפשר לתלות על הקיר כי בכל זאת זה סלון כלות וזה צריך להשתלב עם העיצוב של המקום.. ראיתי בכמה באתי עסק שיש להם שם JBL לבנים כאלה לא גדולים ולא קטנים גודל סביר שהם תלויים על הקיר...שהם נראים לי בסדר גמור ונשמעים גם טוב ... אז אם מישהו יודע את הדגם הזה שגם ארשום ... כל הקטע זה שבמהלך היום יהיה ברקע מוזיקה חלש ונעיים לאוזן וברגע שהווילון נפתח והכלה יוצאת שיהיה בעוצמה מרשימה ואיכותית ... תודה לכל העוזרים . ודרך אגב המקום סגור לא פתוח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני זקוק להמלצה לאוזניות בתקציב הנ"ל. אין ברשותי מגבר לכן הם צריכות לעבוד גם ללא הגברה. השימושים: מוזיקה, מוזיקה, ומוזיקה. דוגמאות ללהקות שאני שומע: Pearl Jam, Alice In Chains, Foo Fighters, Led Zepplin, Pink Floyd ורבים וטובים אחרים הסגנון די ברור. חשוב לי מאוד הפירוט, באסים מדברים אליי אבל באסים מדוייקים ולא כאלה שבולעים את הצלילים האחרים. מקור השמע הוא Ipod touch ובעתיד הלא נראה לעין כרגע אולי מערכת טובה. יש לי כמה שאלות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא האוזניות, ברשותי רק Px100 לנגן הMP3 מעבר לזה לא היה ברשותי שום מוצר איכותי. עד כמה ההבדל בין אוזניות מוגברות ללא מוגברות הוא גדול? מהמערכת ברכב אני יודע שההבדל בין רכיב לא מוגבר למוגבר הוא אדיר, אבל מדובר בדברים שונים …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by ofirrjd,

היי, האם אפשר לעשות זאת ללא מחשב? כלומר עם כבל ישירות? ה DVD הוא של PIONEER ללא HDMI אך עם יתר החיבוריםOPTIC SVIDEO SCART RGB COMPONENT המסך הוא של SAMSUNG עם חיבור DVI ו VGA בלבד. כרגע ה DVD מחובר לרסיבר עם כבל אופטי. אני רוצה לראות סרט בקולנוע ביתי אך ללא טלויזיה, כלומר עם מסך מחשב. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD ‏32 ‏אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by EyalRDT,

אני לא מעוניין לחבר אותו בחיבור אלחוטי אלא רק לחבר אותו ישירות לטלוויזיה. מה שאני כן מחפש זה סטרימר שתומך בקבצי MKV ושיהיה קל לסנכרן אותו מול המחשב כדי להעביר אליו את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by uril,

אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eladcohen100,

שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום לכם, אני מחפש רמקולים למחשב 2.1 עד 200-300 ש"ח ומחפש גם אוזניות עם מיקרופן למחשב לצורך גיימינג - אני לא יודע מה העלויות של כאלה אוזניות אז אני אשמח לכמה המלצות בטווחי מחירים שונים. (100-150 שקל נשמע סביר ?!?!?! ) תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים