אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות בין 2 מערכות 5.1 לשם חיבור למחשב בייתי לצורך משחקים וצפייה בקולנוע בייתי. הפרשי המחיר בין 2 המערכות,זניחים למדי : 1. מערכת קולנוע ביתית עם כניסה אופטית-בבמזומן ניתן להשיג אותה ב-890 שקל. SC-PT170 פנסוניק http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 2. מערכת 5.1 בחיבור אנלוגי X540 של LOGITECH במחיר של 840 שקל. http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סראונד המורכבת מחמישה רמקולים וסאב וופר. למרות שהמחשב לא מזהה אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים בסרטים ובמשחקים. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגרום למחשב להודות שהוא מחובר לסראונד... אפילו במשחקים שכן שומעים בסראונד, ואני מריץ את הבדיקה שלהם כדי לבדוק אם כל הרמקולים פועלים לא שומעים את האחוריים אבל בזמן המשחק כן שומעים אותם. זה דבר מאוד הזוי ואשמח אם מישהו פה יודע מה לעשות עם זה...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני פונה לאנשים שמבינים ולכן כדי שהבין יותר נא לפרט . אני מעוניין בכרטיס סאונד שממיר סאונד 44 או 48 ל- 96 KHz וכן ל- 24 BIT סה"כ 7.1 +רסיבר איכותי SPIDF ( כלומר שיצא 7.1 ) היום מבצע זאת ע"י תוכנה וכרטיס קול טוב 889 של גיגאבייט ( גם אין לא סראונדDTS 96 KHZ מסטריאו 2 ערוצים ) לא סוחב יותר משני ערוצים ומתמוטט מהר יחסית . 1. איזה כרטיסים היום איכותיים לסרטים ומוסיקה בלבד ? 2. האם עומד לצאת משהו איכותי ? 3. הכרטיסים שמצאתי : http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=ZBWhAEnH6nDOB00E&templete=2 האם יש משהו בכרטיסים הללו שהוא כדאי יותר לסאונד ? http://www.asus.com.au/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הינה הרמקולים http://www.amazon.co.uk/Sony-SRSD511-CEK-5-1-Speaker-System/dp/B0007YQNM8 אני מזמין אותם ממקום אחר במבצע ב 40 דולר איך הם שווים את הכסף או שלהוסיף עוד 40 דולר ולקחת את הX-540 של לוג'יטק http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productID=1605
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות אלחוטויות לאמא על מנת שהיא תוכל לשמוע מה אומרים בטלוויזיה מבלי ששאר הבית ישמע את זה ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות, הבנתי שכל מה שעובד על רדיו לא משהו ועדיף אינפרא אדום, זה נכון? אשמח להמלצה עד 200 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 למחשב לשימוש עבור משחקים, התקציב בין 500-1000
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שבוע טוב, רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם? רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/e11596m3wptycliuvk61.jpg אני רוצה לחבר את הטלויזיה + הכרטיס טלויזיה לממיר הזה. מה הדרך הכי טובה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-