עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviel120,

היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Etus,

שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. מצאתי שמוכרים את הרמקולים הללו היום במחיר נמוך בכ-100 שקל מהמחיר הזול ביותר בארץ ובנוסף המשלוח חינם (בפנדס זה עוד 50-70 שח) יוצא זול בכ-10 אחוז מכל מהמקום הכי זול בארץ עד היום למי שמחיפש, זה אחלה מחיר http://www.catchit.co.il/smallfish_info.php?products_id=205

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, כבר זמן מה שאני מחפש להעצים את חווית השימוש שלי בגיימינג על הPC/צפייה בסרטי HD/חיבור אקס בוקס עתידי. כרגע במרכז הבידור הקיים אצלי, אני עובד על דל 2709W שמשמש אותי ל2 השימושים הקודמים שהזכרתי ובנוסף בשאיפה לחבר XBOX360 בעתיד עד לשלב שאני אעבור כבר למסך מרכזי גדול יותר בסלון שישמש כמרכז הבידור הביתי ואולי יחבר לשם מערכת רמקולים ורסיבר ייעודיים לקולנוע ביתי עד עכשיו התפשרתי בכל נושא הסראונד והשתמשתי באוזניות סיבריה V2 USB שמדמות צליל היקפי, סה"כ ברמה די סבירה מבחינתי. שמתי לב באחרונה לירידת מחיר דרסטית לספינת הדגל בתחום הציוד ההיקפי,Z-5500 שמומלץ על ימין ושמאל בכל מקום שאני קורא, כרגע המחיר הכי זול שלו עומד על 1890 ש"ח (ואולי ניתן לרדת עוד טיפה עם הנחת מזומן) ומגיע …

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  8. שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם בפתרום הבעיה *הכ.מסך בPC מאד…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by Doron098,

שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD ‏32 ‏אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by kalda01,

אני מחפש רמקולים למחשב שיש בהם כניסת SPDIF. יש חיה כזאת בכלל?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by ofergpr,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר מרחק צפייה 2.5-3 מטר. טלוויזיה full hd 32 אינץ' בתקציב של בערך 4000 ש"ח יש לכם המלצה על דגם טלוויזיה מסויים? עדיף led/lcd? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. חברים יקרים . לאחרונה (שנתיים שלוש) התנסתי בכמה כבלים לא איכותיים במיוחד לחיבור ה NOTEBOK שלי לרסיבר כאשר אני צופה בסרטים . המחשב מתחבר עם כבל HDMI ובנוסף כבל PL על RCA . הכבלים שהיה לי נסיון איתם עד כה היו בסדר גודל מחירים של 80-100 ש"ח. לכבל אחד הראש של ה PL היה יוצא מההברגה והכבלי הנחושת היו נקרעים מההלחמה (אם למשהו זה מוכר אולי). הכבל השני הגיע מ חנות בשם IVORY והכבל משום מה עשה בעיות של רחשים . המערכת שלי זה : 2 רמקולים של MOREL http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_sp1.html סאב של MOREL http://www.elkol.com/?CategoryID=401&ArticleID=1170 רסיבר של KENWOOD . כיום אני בחיפושים אחר כבל ראוי שאוכל לחבר באמצעותו את ה NOTEBOOK שלי למערכת שמע שלי ככ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Asus Xonar D2X PCI-E‎ http://uk.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK כרטיס קול שהתקנתי על WIN7 כלנגן שמנסה לנגן בו רושם שיש בעיה ולא מנגן . רק VLC עם מקודדים משלו משמיע קול דרך הכרטיס הקול התקנה חוזרת של הנגנים או מקודדים לא עוזרת עצה ?

20. Started by kovar,

אני מחפש לקנות רמקולים ושמעתי על מבצע בבאג דיוטי פרי על הסאונד סטיקס. חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהרבה כתבו ששומעים בהם טוב מאוד אך רק המחיר קצת גבוה. המחיר בארץ לא יורד ב 890 שקל, אז חשבתי לעצמי שב 640 אולי כן כדאי לי. אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט ולתת עליהם חוות דעת אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  21. אהלן, אני יודע שיכול להיות שהשאלה הזו כבר נשאלה אבל באמת שחיפשתי לא מעט זמן... אשמחי לדעת מה הייחס עליו עליי להסתכל כשאני בוחר מערכת שמע (בחלקים כמובן, מגבר ורמקולים בנפרד) . המגבר מוציא וואט מסוים, או rms , איך אני בוחר את הרמקולים לפי ההתנגדות וכו' ..... ובקיצור, איך לשמוע טוב וחזק בלי לשרוף את הרמקולים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kalda01,

יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Hapoel_bs,

שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by nirzx,

באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים