אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול AC97 על לוח האם . יש לו 3 יציאות/כניסות דו שימושיות. כלומר - אם מחברים להם רמקולים 5.1 הם יציאות ואם מיקרופון אז הם כניסות ויציאות. השאלה היא - אם אני משתמש בכל 3 המחברים עבור רמקולים, איך אני יכול בכל זאת להשתמש במיקרופון? חשבתי על מיקרופון USB אבל לא נראה לי שזה פתרון כל כך זול. תודה.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על סט של רמקולים (4 רמקולים + סנטר + סאב) + רסיבר. תקציב 6000-7000 ש"ח. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל הפרש בניהם !!! המערכת הראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3035 שהיא עולה 525 שקל והיא 5000w המערכת השניה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 היא עולה 299 שקל היא 4000w והיא עומדת בתקציב שלי !!! היתלבטות היא בין שתיהם תגידו מה יותר משתלם (עם תקציב כמו שלי שיש לי איזה 300 שקל) ואם יש לכם מערכות 5.1 ב…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
דגם "nomad zen xtra" מבוסס דיסק קשיח 30GB מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://nordic.iriver.se/products.php?p=19 יש וידאו? *עריכה* אבל תסתכלו בתפריט הראשי (בתמונה) יש שם בירוק בצד ימין וידאו
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כפריק של מוזיקה חשובה לי האיכות ולמרות שאין לי את המערכת הכי איכותית במחשב (ATP3 + M AUDIO REVOLUTION) אני מקפיד תמיד שקבצי הMP3 יהיו באיכות הכי הכי הכי גבוהה ואני ממש לא מתפשר על איכות. בכל מקרה הורדתי דיסק שלם של Richard Strauss והוא היה בקובץ APE שהוא לא דחוס בכלל ומשם העברתי אותו לWAV באיכות הכי גבוהה כמובן (כמו המקור) ומהWAV לMP3 ב320kbps - 44KHZ שזה הMP3 באיכות הכי טובה שיש. כשאני שומע את הWAV שהוא בעצם כמו המקור (500 MB של 50 דקות), כמובן שהאיכות מדהימה וכשאני שומע בMP3... האיכות כמובן טובה מאוד אבל אני חושב שאני בכל זאת מצליח להרגיש הבדל בינו לבין הWAV (למרות האיכות המקסימלית של הMP3). האם מישהו חושב שזה הגיוני ? עוד מישהו פה מצליח להרגיש הבדלים כאלה ? ומה בד…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אציין בפתיחה שחוץ מכרטיס קול שיש לי- הכי פשוט נראה לי - ואין לי מושג מה הסוג שלו - אין לי מושג לגבי כל מה שקשור לאודיו, והעברת קלטות טייפ למחשב. יש מספר קלטות ישנות מאוד (בנות 30 שנה!!) שמוקלט עליהם דברים נדירים שחשובים לי מכל משמר. כיצד אני יכול להעביר אותם למחשב? מה אני צריך בשביל זה?(חומרה, תוכנה, מערכת סטריאו מתקדמת? (שלי בת 10 שנים)) ושאלה נוספת - במידה והעברתי את הכל למחשב -יש תוכנות ש"מנקות" את הקובץ מרעשי רקע? תוכנות שיעזרו לשפר את איכות הקול בצורה משמעותית? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..) צירפתי תמנונה של החדר. תודה לעונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
נראה מעניין במיוחד.... http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4017756 בעיקר העיצוב. מישהו שמע? מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם אפשרות להעברה של תמונות ( USB 2 GO או סלוטים לכרטיסי זכרון ) יש לי את המצלמה Sony DSC-T1 ואני מחפש נגן שיתמוך במצלמה, סוג כרטיס הזכרון של המצלמה הוא Sony Memory Stick DUO. אני יפרט בקשר לדרישות המכשיר: 1) זמן בטרייה ארוך, זמן הטענה קצר 2) 40GB ומעלה ( עדיף 60 -80 ) 3) אפשרות של הכנסת כרטיס הזכרון ישירות למכשיר והעברת התמונות למכשיר או כבל USB מהמצלמה למכשיר. 4) מכשיר קטן וקל אני מניח שיש מבחר דיי גדול אבל אני לא ממש מכיר תתחום הזה. אני מחפש חברה מוכרת וטובה לפי מה שהבנתי ה IRIVER H340 לא תומך במצלמה שלי אז חשבתי על הIPOD PHOTO כי הוא בעצם בדיוק מה שאני צריך רק השאלה האם הוא תומך במצלמה שלי ? והאם יש משהו בתחום הזה שהוא יותר טוב מIPOD PHOTO? האם…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה... קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן...... איך זה שלא שמענו עליו עדיין? איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-