עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Sheda,

אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by adam12345,

היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זה רסיבר די ישן, אני צריך רמקולים בשבילו, הרמקולים צריכים ליהיות קטנים יחסית (בערך בגודל של הsolo 6C) השימושים זה בעיקר מוסיקה, סרטים, טלוויזיה וגם קצת רדיו (יש בו אחד מובנה) ומשחקים. אני גם צריך לנקות אותו קצת יש המלצות איך לנקות אותו מבלי לפגוע בו? תמונות: מלפנים: מאחור: הדגש ברמקולים זה שהם יהיו נטריילים ולא יעוותו את המוסיקה (בלי להגביר/להחליש את הבאסים וכו'). הרסיבר ישן יש איזה דרישה מסויימת מרמקולים כדי שיתאימו לו? (מבחינת סאונד ומבחינת התאמה למכשיר עצמו). אין לי עדיין תקציב ברור, אני רוצה לבדוק את השטח לפני שאני מחליט על תקציב. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BROWN,

ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by raw-e,

אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה להכין כבל מיני למיני איכותי (מהמחשב למגבר), איך אני בוחר פלאגים איכותיים וכבל איכותי? מה האורך המומלץ? איך לסוכך את הכבל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by fungiman,

לפני שנים רכשתי כיד שניה פטיפון רוטל ישן מדגם RP500 (שנת ייצור סביב 1982) הדגם בילה הרבה זמן באחסון אצל חבר והוזנח מאוד. ניקיתי אותו היטב, סידרתי קצת את הכבלים שהבידוד נקרע מהם במספר נקודות ובדקתי שהוא עובד (הוא אכן עובד). בבחינה של חלקיו הפנימיים נראה שמתי שהוא במשך שהותו אצל הבעלים הקודמים הוחלפו לכל הפחות הכבל החשמלי והטרנספורמטור (ייתכן וגם המנוע). כשלב ראשון ולא יקר הזמנתי במקום הרגליים הקיימות שאחת מהן נשברה רגליי סורביטן חדשות (פחות מ-10 דולר כולל משלוח). בפטיפון מותקן ראש מדגם ES-70EX4 של EXCEL שנחשב ללא רע (ויכול לעבור גם לפטיפון אחר) והחלטתי להשקיע בו ולהזמין מחט חדשה (17 דולר כולל משלוח). עד כאן טוב ויפה ואני ממתין בסבלנות שהדברים שהזמנתי יגיעו מבריטניה וארה"ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eladcohen,

הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי הנגן Sansa Clip plus. אני לא מרוצה מקליטת הרדיו שלו (חלשה משל ה E72 שלי). כמו כן, הדפדוף בין המדיה בנגן מעצבן בגלל המסך הקטן. חשבתי לעבור לפיוז+. האם יש פה מישהו שיכול להעיד על הקליטה שלו? ובכלל - אשמח לכל הערה לגבי מעבר לנגן הזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by WhiteLen,

יש לי מחשב ללא כרטיס גראפי כלומר רק עם יציאות HDMI DVI וחיבור מסך רגיל על לוח האם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ישנה בעלת חיבורים של SCART יש לי מתאם SCART <->RCA אבל אני לא חושב שאפשר לחבר HDMI ל RCA מה דעתך יש פיתרון או שאני צריך יציאה של S.video?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alex_2007,

בקשה תעזרו לי לפני כמה ימים קניתי ipod יש לי כמה שאלות לגבי זה ניסיתי לעזר בחוברות של אה ipod הכול אבל לא הבנתי כלום!! אז בקשה אני צריך עזרה ממכם!! 1) איך אני סם תמונוות אני מסנה לגרור אותם USB של אהipod אבל ב ipod זה לא מראה אותם!!! ??? 2)איך אני מכניס VIDEO?????? 3)איך אני מכניס שירים (למרות שאני יודע אבל לא ממש טוב !!!!!! ) ??? :-\ זהו אני מאוד מקווה שתעזרווו לי :-\

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מתמודד מס 1: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21796 מתמודד מס 2: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מתמודד מס 3: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16332 מתמודד מס 4: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 מתמודד מס 5: http://zap.co.il/model.asp?model_id=17492 מה אתם הייתם לוקחים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yuval_cohen,

שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים