אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מעוניין לרכוש רמקולים נורמלים למחשב ונראה לי שהגיע הזמן לעשות זאת. הבעיה אצלי כרגע היא "מורכבות הבעיה", ואני לא יודע איך הכי כדאי לי לבנות את המערכת שלי ולהוסיף לה רמקולים. קודם כל, התקציב הוא 800-1000 שקלים, והדבר הראשון שעלה לי לראש הוא ה- Microlab 7C. שמעתי הרבה ביקורות טובות על הרמקולים במיוחד במסגרת התקציב. האם באמת כדאי לקנות אותם? בנוסף, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגם ה-7C לדגם ה-6C. ההבדל הכספי לא מפריע לי, אלא הגודל, לכן חשבתי על ה-6C, אבל באמת שאיכות באה לפני הכל בשבילי אז אשמח לדעת מה כדאי. דבר אחד יש לי כרגע שאני לא מוכן להפטר ממנו וזה רסיבר (דגם מלא Denon AVR-1509). הוא נמצא ממש לידי ומאוד נוח להשתמש בו ולשלוט על הלווליום (מה גם, י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ) כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, אין כמו ה VINLY'S אבל מה שמרגיז אלה ה"פצפוצים" והרחשים שיש ברקע .... האם ישנה דרך להפחית את אותם רעשים ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנים רכשתי כיד שניה פטיפון רוטל ישן מדגם RP500 (שנת ייצור סביב 1982) הדגם בילה הרבה זמן באחסון אצל חבר והוזנח מאוד. ניקיתי אותו היטב, סידרתי קצת את הכבלים שהבידוד נקרע מהם במספר נקודות ובדקתי שהוא עובד (הוא אכן עובד). בבחינה של חלקיו הפנימיים נראה שמתי שהוא במשך שהותו אצל הבעלים הקודמים הוחלפו לכל הפחות הכבל החשמלי והטרנספורמטור (ייתכן וגם המנוע). כשלב ראשון ולא יקר הזמנתי במקום הרגליים הקיימות שאחת מהן נשברה רגליי סורביטן חדשות (פחות מ-10 דולר כולל משלוח). בפטיפון מותקן ראש מדגם ES-70EX4 של EXCEL שנחשב ללא רע (ויכול לעבור גם לפטיפון אחר) והחלטתי להשקיע בו ולהזמין מחט חדשה (17 דולר כולל משלוח). עד כאן טוב ויפה ואני ממתין בסבלנות שהדברים שהזמנתי יגיעו מבריטניה וארה"ב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קודם כל, ותודה רבה לכל מי שינסה לעזור לי! אני מתכוון להשתמש ברמקולים כדי לשמוע סאונד לסרטים במחשב .. אני ברמה הכי נמוכה מבחינת ידע בכל התחום אז ההתייעצות איתכם חשובה לי מאוד. חבר שלי המליץ לי על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 מחיר: 350 ש"ח פירוט טכני: עוצמה כוללת: 5.6 וואט (RMS), הרכב רמקולים: 2.1 , מותג: Altec Lansing , עוצמה לערוץ: וואט (RMS)ו 5.6, עוצמת סאב וופר: 15 וואט (RMS), סאב וופר: ו כולל סאב וופר עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם.. מבחינת מחיר .. מבחינת מפרט .. והאם אתם מכירים רמקולים אחרים באותו המחיר שאולי עדיפים עליו. ועכשיו לקטע היותר חשוב: המלצות לרמקולים במחיר קצת יותר נמוך.. יותר בסביבות ה200 (אני לא רוצה משהו פושטי לגמרי) .. כמו שאמרתי- אני חו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לא כוללת DVD. בטווח מחרים של 300 - 400 ש"ח (רצוי 300). מחפש משהו קטן אך טוב. בתודה : shai265
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההיגיון שלי אומר כן, כי מדובר בסה"כ בחיבור BT ואני מניח שזה שציינו Apple זה רק כי אולי יש תכונות מסוימות ספציפיות שעובדות רק עם פלאפון של אפל, אבל אשמח לדעת בוודאות כי יש לי אפשרות לבטל את ההזמנה עדיין...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רסיבר די ישן, אני צריך רמקולים בשבילו, הרמקולים צריכים ליהיות קטנים יחסית (בערך בגודל של הsolo 6C) השימושים זה בעיקר מוסיקה, סרטים, טלוויזיה וגם קצת רדיו (יש בו אחד מובנה) ומשחקים. אני גם צריך לנקות אותו קצת יש המלצות איך לנקות אותו מבלי לפגוע בו? תמונות: מלפנים: מאחור: הדגש ברמקולים זה שהם יהיו נטריילים ולא יעוותו את המוסיקה (בלי להגביר/להחליש את הבאסים וכו'). הרסיבר ישן יש איזה דרישה מסויימת מרמקולים כדי שיתאימו לו? (מבחינת סאונד ומבחינת התאמה למכשיר עצמו). אין לי עדיין תקציב ברור, אני רוצה לבדוק את השטח לפני שאני מחליט על תקציב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה 2.1 בסביבות המחיר200-300 השמח לשמוע עצות ממכם !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR, מחיר 100-200~ , חשובה לי איכות הבנייה בעיקר ולאחר מכן הצליל, שיחזיקו מעמד- שהכבל לא יתחיל להקרע, יהיה בעיה בחיבורים, לא ישמעו טוב בצד אחד ובעיות שונות.. שיחזיקו לאורך זמן ושלא אחרי חצי שנה הכל הולך לפח. המטרה היא שמיעת מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-