עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yonatan-A,

אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kuBBia,

שלום יש לי רמקולים Z-340 של לוג'יטק מלפני איזה 6 שנים (2.1) שלאחרונה התחילו לעשות קצת בעיות אז חשבתי להשתדרג השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר רוק) ומדי פעם סרטים לכן חשבתי אולי ללכת הפעם ללכת על 2.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על רמקולים בסביבות ה 1000 ש"ח קראתי קצת וראיתי שממליצים פה לא מעט על microlab solo6 ו- solo 7 אבל יש לי מספר הסתייגויות מהם: 1. אין יציאה לאוזניות - מה עושים במידה ורוצים להשתמש באוזניות? 2. לפי מה שראיתי נותנים עליהם רק שנה אחריות שזה די מעט - האם יש איתם בעיות? אז הייתי רוצה לראות תגובות של אנשים מהפורום שמשתמשים בהם אם הם אכן שווים את הכסף תודה..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zniibidl,

וכמה שווה כזה רסיבר במצב מעולה יד שנייה אחרי 5 שנים....? http://www.mteinc.com/elect/sony/receivers/str-de805g.html זה חדש...אני רוצה הערכת מחיר לישן במצב מעולה שאצלי כבר 5 שנים....אמרו לי שזה רסיבר מעולה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal1,

1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roeegr,

אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fp581,

בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by extremex,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בכל מקרה, ראיתי בבאנר כאן, שהגיעו לאינטרסופט (אמינים, קניתי מהם ת'ATP3 שלי), http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BenderTheOffender,

מחפשים אוזניות ניידות והחלטתם לבדוק מה עוד קיים בשוק חוץ מM50 של אאודיו טכניקה? תשקלו את הסוני. אני לא אאודיופיל והניסיון שלי עם אוזניות מצומצם ,לכן התיאור שלי יהיה פחות של דיוק הגבוהים הנמוכים ומה שביניהם, ויותר התרשמות כללית. מה שהוגן לדעתי כי מדובר באוזניות שהמטרה שלהן היא להיות "FUN" לפני הכל. אחרי שראיתי המלצה פה בפורום מRoy.T יצאתי למסע ביקורות ברשת (שאין הרבה על הדגם הנ"ל לצערי ) ולבסוף את האוזניות הזמנתי במהלך BLACK FRIDAY האחרון במחיר של 140 פאונד כולל משלוח. נקטלג את האוזניות - הMDR-1A הן אוזניות ניידות OVER EAR עם כבל מתנתק באורך 1.2 מטר וקלות להנעה (להזמין אותן עם מגבר כיס זה לא חובה). אריזה, מראה, איכות בנייה לטווח ק…

16. Started by barduck,

שלום, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב (משחקים) בתקציב של 400 ש"ח בערך. ההיצע בשוק לא גדול ואני יודע שבסכום הזה האיכות לא תהיה מדהימה. ממה שראיתי יש בארץ: Logitech Z506 Creative A550 Creative T6160 Microlab M500 Microlab M700 יש למישהו ניסיון ויכול להמליץ איזה מאילו ישמע יותר טוב? כמו כן, לא הצלחתי בשום מקום למצוא מידע מספיק מפורט שיענה לי האם מבין הדגמים הללו יש כאלה שאפשר לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר והאם הכבלים של הרמקולים ניתקים או באים שהם כבר מחוברים קבוע לרמקולים (יש לי צינורות בקיר והייתי רוצה להשתמש בכבלים הקיימים). אני אאלתר אם צריך אבל אם יש דגם שתומך בזה, אז עדיף. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Yaron2012,

שלום, שלט זה אמור לתפעל טלוויזית סוני (KV-29SE10)? שלטי YES ו- HOT מתפעלים את מכשיר הטלוויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nomad27,

שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zachbachar,

אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yuval_cohen,

האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים