אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשובה לי האיכות של הצליל פחות העוצמה. עדיפות לרמקולים כמה שיותר קומפקטיים אבל זה פחות קריטי. תודה:-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה כאשר אני צופה בסרט באיכות 1080P במחשב (לפטופ) אני רואה מצויין איכות פשוט מטורפת ! כאשר אני מעביר את זה לדיסקונקי ומחבר למסך הטלויזיה שלי ( Hisense ) אני יציין שזה מסך לד . 50 אינצ' רואים חשוך וכהה נורא ואפילו עם טיפה נקודות כאלה מוזרות מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה קורה שבמחשב (לפטופ) אני רואה ממש מצויין ובטלויזיה שהיא בהרבה יותר חדשה ומתקדמת לא רואים בהתאם ?? אשמח לתשובה ..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש טלוויזיה לסלון למטרות הבאות: חיבור המכשיר מחשב נייד ולקונסולות (כולל החדשות ביותר). האם הדגם הבא עומד בדרישות ואיך הוא בכללי? רצוי לציין שיש לי את הדגם של 40 אינץ ומבחינת החזרי אור אני לא ממש מרוצה, ובסלון יש מרפסת כך שאם יש דגם שמעלים את התופעה אשמח להמלצות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851450 שאלה נוספת. בדגם של 40 אינץ היה ייבוא רשמי ולא רשמי, וההבדל הסתכם בכך שהדגם הרשמי קרא כתוביות בעברית והלא רשמי לא זיהה עברית. האם קיימת "הבעיה" גם בדגם של 50 אינץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD 37 אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד ישן יחסית, נתונים בינוניים... הייתי רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (איכותי כמה שיותר) הבעיה היא שאין לי חיבור FIREWIRE במחשב, יש לעומת זאת חיבור HDMI וחיבורי USB מעאפנים... השאלה שלי היא: הבנתי שחיבור כרטיס קול דרך USB יוצר "לאגים" אבל האם ישנו כרטיס קול איכותי שמתחבר לחיבור HDMI שבמחשב? והאם הכרטיס הזה שווה משהו? תודה מראש יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-