עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gryffin,

I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nondos,

שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. ASUS Xonar U7 הוא כרטיס קול טוב למשחקים? אני יכול רק כרטיס קול USB .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי האם יש מצב שהוא מראה כתוביות בעיברית שלא בגוף הסרט? כיוון שבפורמט SRT עברית הוא עדיין לא תומך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Amygedala,

שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח . הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור . אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 . איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ... גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by barduck,

שלום, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב (משחקים) בתקציב של 400 ש"ח בערך. ההיצע בשוק לא גדול ואני יודע שבסכום הזה האיכות לא תהיה מדהימה. ממה שראיתי יש בארץ: Logitech Z506 Creative A550 Creative T6160 Microlab M500 Microlab M700 יש למישהו ניסיון ויכול להמליץ איזה מאילו ישמע יותר טוב? כמו כן, לא הצלחתי בשום מקום למצוא מידע מספיק מפורט שיענה לי האם מבין הדגמים הללו יש כאלה שאפשר לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר והאם הכבלים של הרמקולים ניתקים או באים שהם כבר מחוברים קבוע לרמקולים (יש לי צינורות בקיר והייתי רוצה להשתמש בכבלים הקיימים). אני אאלתר אם צריך אבל אם יש דגם שתומך בזה, אז עדיף. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by andrei21,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Fighting Falcon,

אני לא שומע שום קול ברמקולים שלי! הכל מחובר רק אין קול אני צריך דרייור בשבילהם של "קריאטיב" או איך שכותבים את זה מישהו יכול להשיג לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by urik,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zionovadia,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Las@Vegas,

אני קניתי לאחרונה מסך 971P בשביל צפייה במחשב... אני רוצה לרכוש עוד מסך לסרטים בלבד מינימום 24 אינצ' עד 32 אינצ'. אני מתלבט אם לרכוש מסך או טלוויזיה, כי המחירים של מסכי מחשב זולים בהרבה... מה אומרים יש המלצות? המסך לא יחובר לממיר כי אין לי חיבורים בחדר שלי, אלא רק למחשב וסרטים וסדרות משם. יבגני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!

22. אורח
    Started by אורח,

אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש טלוויזיה לסלון למטרות הבאות: חיבור המכשיר מחשב נייד ולקונסולות (כולל החדשות ביותר). האם הדגם הבא עומד בדרישות ואיך הוא בכללי? רצוי לציין שיש לי את הדגם של 40 אינץ ומבחינת החזרי אור אני לא ממש מרוצה, ובסלון יש מרפסת כך שאם יש דגם שמעלים את התופעה אשמח להמלצות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851450 שאלה נוספת. בדגם של 40 אינץ היה ייבוא רשמי ולא רשמי, וההבדל הסתכם בכך שהדגם הרשמי קרא כתוביות בעברית והלא רשמי לא זיהה עברית. האם קיימת "הבעיה" גם בדגם של 50 אינץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by extremex,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים