עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח
    Started by אורח,

אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איך האוזניות הללו לגיימינג? קיבלתי כאלה במסגרת עבודתי וראיתי שהם עולות סביב ה - 150 שקלים למרות שהם ממש יפות ונראות ומרגישות ממש איכותיות. האמת שבכלל תכננתי ללכת על ה Siberia V2...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by extremex,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alexml902,

חשובה לי האיכות של הצליל פחות העוצמה. עדיפות לרמקולים כמה שיותר קומפקטיים אבל זה פחות קריטי. תודה:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שמתם לב שאם שמים אותם ממש על הקצה שומעים שונה עם שמים אותם בפנים עד הסוף ששמים אותם בפנים עד הסוף שומעים יותר המום כזה לא יודע כמו הרבה בס מוכר לכם ואיך שמים אותם עד הסוף?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eranaviv,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by קובי בן אטר,

שלום , עוד כמה ימים אני מתכנן קנייה של רסיבר וזוג רמקולים pioneer vsx 1021k polk audio rti a9 עכשיו השאלה היא כזאת יהיה אפשר לחבר את הרמקולים לרסיבר בלי לפחד שיקרה נזק או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Impreza,

נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by berner,

ברשותי אוזניות אלחוטיות מסוג XIAOMI אני מעוניין להשתמש בו בעת פעילות ספורטיבית ע"ג ההליכון ושימוש במולטימדיה של ההליכון להעביר הזמן לצורך זה נדרש לי איזה אביזר מסוג דונגל כל שהוא שיתאים עצמו לאוזניות בעת חיבורו להליכון בכל פעם שמתחברים אשמח להדרכה והכוונה בברכה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 11GnR,

היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c

18. Started by Globalization,

מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202 לא פוסל ללכת על זוג רמקולים כדוגמת 9C, עולים באילת 1000 שקל. מה אתם אומרים? תודה לעונים. עריכה: קניתי Microlab C7 לסלון ביחידת דיור שלי. נמאס לי לשמוע דרך הטלוויזיה והאמת שאין לי מספיק כסף למערכת קולנוע ביתית וגם הסלון קטן אז זה סתם היה Overkill. דרך אגב, לפני שקניתי את הרמקולים לסלון, חשבתי לקנות סאונד בר של JBL …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shgec,

שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by a1a1a1,

שלום קודם כל, ותודה רבה לכל מי שינסה לעזור לי! אני מתכוון להשתמש ברמקולים כדי לשמוע סאונד לסרטים במחשב .. אני ברמה הכי נמוכה מבחינת ידע בכל התחום אז ההתייעצות איתכם חשובה לי מאוד. חבר שלי המליץ לי על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 מחיר: 350 ש"ח פירוט טכני: עוצמה כוללת: 5.6 וואט (RMS), הרכב רמקולים: 2.1 , מותג: Altec Lansing , עוצמה לערוץ: וואט (RMS)ו 5.6, עוצמת סאב וופר: 15 וואט (RMS), סאב וופר: ו כולל סאב וופר עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם.. מבחינת מחיר .. מבחינת מפרט .. והאם אתם מכירים רמקולים אחרים באותו המחיר שאולי עדיפים עליו. ועכשיו לקטע היותר חשוב: המלצות לרמקולים במחיר קצת יותר נמוך.. יותר בסביבות ה200 (אני לא רוצה משהו פושטי לגמרי) .. כמו שאמרתי- אני חו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by approx,

אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ההיגיון שלי אומר כן, כי מדובר בסה"כ בחיבור BT ואני מניח שזה שציינו Apple זה רק כי אולי יש תכונות מסוימות ספציפיות שעובדות רק עם פלאפון של אפל, אבל אשמח לדעת בוודאות כי יש לי אפשרות לבטל את ההזמנה עדיין...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי הנגן Sansa Clip plus. אני לא מרוצה מקליטת הרדיו שלו (חלשה משל ה E72 שלי). כמו כן, הדפדוף בין המדיה בנגן מעצבן בגלל המסך הקטן. חשבתי לעבור לפיוז+. האם יש פה מישהו שיכול להעיד על הקליטה שלו? ובכלל - אשמח לכל הערה לגבי מעבר לנגן הזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.