אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה כל אחד והשמיע שלו, ולכן אני צריך המלצות לכמה דגמים על מנת שאני ילך אחר כל לשמוע אותם, אני בעיקר שומע עם זה מוזיקה בינתיים שמעתי כמה שהתלהבתי מהם, מה אתם אומרים עליהם? רסיברים: Onkyo TX-SR 601 Pionner 811S ורמקולים: Accoustic Energy Evo 3 Infinity primus 3000 תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן שוב חזר לי הצורך במתאם שהופך יציאת אודיו ושמע ליציאת 3.5 בודדה כך שאני יכול לחבר אוזניות לדוגמא כמו של האייפון למחשב . הזמנתי כמה כאלו מאייבי והאיכות השמע באוזניות ירדה בצורה דרסטית. לכן, אני מבקש כאן המלצה לאחד איכותי. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה. התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Altec Lansing דגם 221. החתולה שלי הפילה את אחד מהרמקולים והוא לא עובד - אבל משמיע רעשים קלים. חשבתי לפתוח ולראות מה קורה בפנים אבל הוא נראה סגור, בלי ברגים או אמצעי פתיחה. יש טעם לנסות לתקןבמעבדה או שחבל על הכסף ועדיף לזרוק ולקנות חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם למכשיר הזה יש דיסק קשיח כי אני לא מוצא עליו מידע באתר היצרן ? וגם רציתי לדעת את חוות דעתכם על המכשיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני לא צריך משהו מקצועי וכזה. פשוט שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה. חשבתי על ה-sennheiser hd202 ב160 - מה אתם אומרים עליהם? ד"א צריך כרטיס קול ייעודי בשביל זה או שה-on-board מספיק?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני חייב המלצות על מסכים חברות מפרטים , אני בקרוב צריך לקנות ועדיין לא גיבשתי רעיון... תמליצו , 26 ' עד 3000 ש"ח!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-