עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mgm,

שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

3. הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SciFi7,

שלום,פירמטתי מחשב של אחותי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל שיר עם זה ב-winamp או ב-WMP אז זה עושה לי את השגיאה שבכתותרת, עדכתי את כל העידכונים לווינדוס אבל אני לא מוצא את הדיסק של הלוח אם (intel pantium 4 ) בשביל לעדכן את הדרייברים, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dudi1234,

למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Armageddon26,

היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מתלבט בין שתי מערכות רמקולים: האחת: Altec avs500 והשניה: פיליפס 550e אם מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחת מהם אני אודה לו מאוד, בבקשה תתחשבו שבנתיים יש לי כרטיס קול און בורד רגיל ולא יודע מתי אני אקנה כרטיס חדש.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מנסה את מזלי פה, בתקווה שאוכל לקבל סיוע והדרכה בתחום בו אין לי ידע כלל, והייתי שמח לצבור בו מעט ניסיון מבעלי הידע והמקצועיות. אני מאזין למוזיקה לא מעט (בין שלוש לארבע שעות ביום) בעיקר דרך הרמקולים (הפושטים) של המחשב הנייח שלי, או באוזניות דרך נגן המוזיקה שלי. לאחרונה אני ורעייתי רכשנו דירה, וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להשתדרג מעט ברמה האודיופילית, ולהשקיע במערכת מוזיקה ביתית. מכיוון שאני בור למדי בנושא, הייתי שמח לקבל מכם מעט עזרה בתחום, בכדי להתחיל ולהבין לפני מה אני עומד, לדעת מה השיקולים שצריכים להלקח בחשבון, ולא לעשות טעויות שאני אצטער עליהן... אז כדי שתוכלו לעזור לי באופן יעיל אנסה לתת קצת פרטים עלי, ואח"כ אציג את השאלות שלי; קצת פרטים: 1. אני …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lumi,

רכשתי רדיו דיסק בהספק 4*50 watt R.M.S אני צריך לקנות עכשיו רמקולים והבעיה שבכל הרמקולים ההספק שלהם מצויין ב P.M.P.O אני צריך המלצות ל 4 רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אני רוצה לדעת מה היחס בין RMS ל- PMPO אני לא רוצה שהרמקולים יקרטעו לי בעוצמה גבוהה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by XCG120,

ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נמקו בתגובה למה!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. או שזה תלוי רק בכרטיס קול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omery000,

יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ערב טוב, אחרי חיפושים וקריאה, אני זקוק לקצת עזרה. נכון לעכשיו יש לי את האודיופיל 2496, שהוא בהחלט לא רע, אם כי, לא מספיק לי. הייתי שמח לשמוע במיוחד מאנשים ששמעו את הכרטיסים הנ"ל בעצמם והתנסו איתם. את ה-1212 גם אני שמעתי, והוא בהחלט כרטיס מעולה, אם כי לצערי מעט קשה להשגה. קיימות שתי אופציות חלופיות. אופציה ראשונה היא ה-JULI@, שהוא נחשב גם לטוב מאוד, ועליו מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה איתו ויכול לפרט אודותיו! אופציה שניה היא ה-D2 שעליו קראתי כמובן לא מעט וגם את הביקורת כאן באתר ומאוד הופתעתי לטובה! כמובן שעם ה-D2 כבל AUX חדש ואיכותי יותר מזה שבבאנדל (שילך למגבר מנורות) זה דבר רצוי. זהו בעיקרון, על ההבדלים בין ה-1212 ל-D2 אני יודע ממה שקראתי מהביקורת של אנטולי, …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itsik1231995,

בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים רמקול סנטר לגבי סהב יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים) ג…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Me n MySelf,

שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by flashet,

רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

21. אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nucleo,

שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YogiBear,

אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.