עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ???????????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by The incredible,

שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ElvisC,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Emms12,

היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by user-69225,

שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני בימים אלה קונה מחשב חדש. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר HK AVR245 דרך Coax. הכרטיס שיש לי היום הוא OB והוא יודע להוציא לי DTS או DD רק בסרטים ולא במשחקים. הבנתי שיש רק מס' כרטיסים בודדים שיוצאים להוציא DTS ו-DD בLive: Asus Xonar D2 - 880nis Razer Baracuda - Unavailabe Azune Prelude - 1100nis Azune Xplotion - 550nis הכרטיסים הנ"ל יחסית יקרים עבורי, חוץ מה-Xpliotion שקראתי שהוא לא טוב במשחקים, מעוות את הסאונד וחסר תמיכה ב-EAX. מס' שאלות: 1. האם זה נכון שויסטה לא תומך EAX בכלל ? 2. האם יש כרטיסי קול נוספים שיודעים לעשות את הקידוד הזה? 3. מהי המלצתכם? על מה ללכת? 4. האם עדיפה האפשרות של חיבור מס' כבלים אנלוגיים לרסיבר? תודה, תומר.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צהריים טובים. יש לי נגן IPOD, אני מודע לכך שהמגבר שלו חזק וכל עוד אני משתמש באוזניות שבאות עם המכשיר אני לא יכול להנות ולהפיק את המיטב מהמכשיר. לכן החלטתיל להקצות סכום של 300 ש"ח (אפשר לחרוג) בשביל אוזניות טובות ואיכותיות שישמשו אותי ליום יום. השימוש העיקרי שלי הוא בתזוזה (הליכה, אוטובוס וכו) לכן האוזניות צריכות להיות אטומות, לא גדולות במיוחד (כמה שיותר קטנות) וקומפקטיות.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, הצורך שלי לא בלהקליט תוכניות טלויזיה. זה לא מעניין אותי. כל מה שאני רוצה זה שבזמן שאני עובד על המחשב, תהיה לי אפשרות לפתוח חלון קטן שבו אראה טלויזיה מבלי שזה יכביד על המעבד ועל הכרטיס מסך שלי. מדובר על Q9450 ו-HD4870. אין לי ממיר דיגיטלי. אני צופה כיום בטלויזיה בצורה רגילה אנאלוגית ללא ממיר כלל. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tomer Peretz,

שלום לכולם! אני מחפש טלוויזיית LCD 32 אינץ' בתקציב באיזור ה- 800 שקל.. מה שחשוב לי הוא להוציא את המירב מהסכום. בנוסף, חשוב לי שתגיע עם חיבור HDMI, USB, חיבר אנלוגי לכבלים. תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by koraldon,

שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by SubX,

היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני לפני קניית אוזניות והייתי רוצה להתיעץ על איזה ללכת. האפשרויות הן: Shure srh840 Shure srh440 Audio technica ath m50x Beyerdynamic או 880 או 770 או 990 השימוש העיקרי של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה אלקטרונית, טראנס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kalda01,

יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים