עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by heilper,

אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DexoSez,

שלום, אני צריך המלצות לאוזניות עד 200 שח אם שווה לחרוג קצת אז אין בעיה בנתיים שמתי עין על הCX500. ומשום מה הSESNA CLIPּ החליט שהוא לא רוצה להידלק יותר אז אני צריך גם MP בין 100 לגג 250 שח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by spiidx117,

אהלן קנו בשבילי את האוזניות האלה מארה"ב, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם כי נשאר לי עד יום שבת בערך להחזיר אותם ;D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-777

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by fenix5545,

אני מחפש רסיבר\מגבר ורמקולים (2+) שימשו בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים ולמשחקים (אני מחבר למחשב ולטלוויזיה) עד 1500 ש"ח אני מעדיף לחסוך בכסף ואין לי יותר מידי בעיה אם ציוד יד שניה אני מעדיף שהחנות\האדם שאת מביאים יהיו בעזור הרצליה רמת השרון רעננה כפר סבא אני מעדיף להימנע מרמקולים ריצפתיים כי אין לי הרבה מקום בחדר שלי אני מעדיף שולחניים או\ו כאלו שניתנים לתליע אבל אם יש הבדל גדול באיכות אז ריצפתיים זה בסדר תודה רבה על העזרה עריכה:אני מעדיף שיהיה ברסיבר\מגבר חיבור אופטי או HDMI הHDMI פחות חשוב לי מהאופטי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by manenbu,

אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תודה רבה אנשים זה חשוב http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7059361&product=1&type=1&= למקרה שהלינק לא יעבוד הנה המפרט הרסיבר כולל את כל המפענחים העדכניים: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Prologic I/II, DTS, DTS Neo:6, DTS-ES 6.1 matrix, DTS-ES 6.1discrete עוצמת שמע מקסימלית: 95W X 6 (כולל הגברה לסנטר אחורי). יחס Damping Factor גבוה במיוחד 100, וממיר דיגיטלי 96 KHz / 24 Bit המאפשרים השמעה איכותית במיוחד של מוסיקה ללא עיוותים. מעבד סראונד 32bit חדש (YSS 938). 24 מצבי סראונד הכוללים השמעת סטריאו ב-6 ערוצים ומגוון מצבי Cinema DSP להשמעה ב- 6.1 ערוצים ומתן תחושת קולנוע אמיתית. מצב Silent Cinema לשמיעה באוזניות עם עיבוד DSP מ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by idan1836,

הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yortem,

יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dudi1234,

למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by OutRaGe,

הנה תמונה של החדר(מצטער על האיכות...מהפלאפון..) http://img213.imageshack.us/img213/9511/dsc00238filteredqy0.jpg מומלץ לא לעשות זום לתמונה (איכות ירודה) לגבי הרמקולים הם יהיו איפה שהסימנים הכחולים..לצידי המסך לגבי הסאב סימנתי פינות(מומלץ הרי לשים סאב בפינות לא ?) שלדעתי יהיו טובות אדום\שחור\כתום ? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, זמן מה שמחפש "קופסה" עם שתי כניסות עדיף אופטיות (בורר) ויציאה אחת עדיף אופטית.. כל זה עם מגבר אוזניות מובנה+נוב ווליום גדול+שלט רחוק.. משהו בסגנון הקונסולה של https://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-z906 תודה רבה

25. Started by Milford Cubicle,

heya חוץ מהבעיה ה"זניחה" שלא ניתן להשיג אף אחד מהדגמים הבאים בארץ (ואם סוף סוף מוצאים חנות בארה"ב ששולחת לארץ, המשלוח עולה יותר מהאוזניות עצמן), יש לי התלבטות קטנה בין שני דגמים של Sennheiser: PX-100 - Opened PX-200 - Closed אומנם ל-closed design יש ייתרון של חסימת סאונד יוצא\נכנס (ובלי קשר [או אולי עם], ה-PX200 נותנים גם יותר בס מה-PX100, לפי אנשים שמשתמשים בהם), אבל אני לא בטוח ש"אוזניות סגורות" לא יגרמו לי לרצות כבר להוריד אותן ממני אחרי שעה-שעתיים, שהרי הן לא נותנות לאוזניים "לנשום"... So.... Which one is more recommended ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים