עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviad6,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 אני כנראה קונה אותם יד שנייה ב350-400 שקל השאלה אם כדאי והאם הם זקוקים למשהו מיוחד כדאי להפעיל אותם אה עוד שאלה. האם יהיה לי אפשרות גם סתם לחבר לMP3 ? תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  2. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by finish,

טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by psedo,

אני טס לארה"ב ורוצה לקנות מערכת פשוטה וטובה (200-300$) א.אני צריך המלצות ב.האם יש בעיה עם המתח 110\220 אם אפשר בבקשה תשובה מפורטת תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

6. שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noob^,

מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by zvikaz,

שלום. קניתי לסבתא שלי DVD חדש, בעל יציאת "3 בננות", ללא HDMI, ללא SCART. כשבאתי לחברו לטלויזיה, גיליתי שיש שם רק סט אחד של כניסת 3 בננות, שכבר תפוס על ידי הממיר של הוט. בממיר של הוט (שנראה די ישן) יש כניסה ויציאה מסוג SCART. התייעצתי עם הוט, והם הציעו לי לקנות מעביר מ"3 בננות" ל SCART. כך שהקונפיגורציה הנוכחית היא כזו: דיוידי -> יציאת 3 בננות -> מעביר SCART -> כניסה ממיר ממיר -> SCART -> כבל של הוט שמעביר ל -> כניסת 3 בננות בטלויזיה הבעיה (הטפשית שלי?) היא שאני לא מצליח לעבור "לערוץ של הDVD" מהממיר של הוט. האם פספסתי איזה כפתור בשלט (מעולם לא עבדתי עם השלט המגוחך הזה - האדם הענק עם SELECT)?? או שיש פה בעיה אחרת? וכן, הDVD מחובר לחשמל, ורואים ב…

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Haim Louzon,

קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו מעבד i7-7700 זיכרון-8GB-DDR4 לוח-asus-B250 כרטיס קול קרייאטיב אופטי SSD-240GSSD אני קונה כבל אופטי Optical Audio האם זה יתאים למערכת קולנוע שלי? מצרף תמונות של מערכת הקולנוע וזה יהיה מעולה אם תוכלו להגיד לי אם יש במערכת הקולנוע שלי חיבור HDMI? ועוד שאלה האם אפשר להוציא קובץ סאונד מסרט קולנוע ישן ולדגטל אותו(הכוונה לעשות אותו דיגיטלי)לא באולפן בבית בתוכנת עריכה ביתית

12. Started by moonjib,

מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by אבשה,

שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  15. שלום ידידי פורום אודיו, אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק במחשב, אני רוצה מערכת חדשה, עד עכשיו היה לי מערכת לא משהו (2.1) של Genius. מכיוון שמערכת מגמגמת, היא לא ברמה גבוה, החלטתי לקנות מערכת 2.1 חדשה. בהתחלה חשבתי שaltec lansing ATP 3 תיהיה טובה בשבילי, חיפשתי בחו"ל (כי אני קונה בחו"ל), המערכת הכי דומה לATP3 בחו"ל הייתה VS 4121, נכנסתי לפנדה וראיתי שהיא יותר יקרה מהATP3, היא כבר במחיר של 600 ש"ח, בחו"ל המחיר שלה הוא 90$ אז היא נכנסת בתקציב. אני יודע ש ATP3 היא תקציבית וטובה, אבל בגלל שהמחיר בחו"ל יותר זול, אני כבר עולה קלאס ברמקולים, אני קונה רמקולים שבארץ עולים 600-700 ש"ח. (כביכול התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח). השאלות שלי הן אלה: 1. האם בתקציב של עד 700ש"ח altec lansing vs 4121 …

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by IGk,

אני צריך עזרה בבחירה של רמקולים מדפיים עד 1700 שקל למוזיקה אלקטרונית (אוס, טראנס) וקולנוע ביתי חשבתי על B&W DM300 או JBL E30 סאב וופר כבר יש ככה שפחות או יותר באסים ברמקול לא משנה לי הרבה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=35010 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=5466

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by gil_k,

במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by snapdragon,

יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????

21. Started by Armageddon1,

איזה רמקולים סבירים אפשר לקנות בסביבות ה600 שקל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by cb,

אהלן, אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL. אני מבקש עזרה בנושאים הבאים: -האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות? -המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים! טווח מחירים 500-700 שקל.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Liad344,

היי , חשבתי על לקנות את האזניות האלו רועש באוניברסיטה ובמעונות וחשבתי עליהן בתור אופציה נחמדה להפחתת רעשים, יש המלצות? יש ברשותי sennheiser ie80 די נחמדות וaudio technica m50x שאני כמעט ולא משתמש בהן , אני מוצא אותן לא נוחות, וקצת משעממות למוזיקה. (פופ , היפהופ(ראפ) , רוק) לכן חשבתי להחליף אותן. אגב, בכמה אוכל למכור את הm50x ? הן במצב מעולה (חוץ מאולי כריות האוזניים שנבלו מעט שכן השתמשתי בהן לא מעט) ואם כל האביזרים המקוריים והקופסה (אחד מהכבלים לא שומש מעולם , אחד אחר ממש מעט שניהם 3 מטרים וארוכים מידי)

24. Started by Cypherlz,

אהלן , אני מעוניין לקנות אוזניות לG3 אני מחפש IN EAR עד 450 שקלים (אני קונה באילת) חשבתי עליהם http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=7625 http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1062..242..1250.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25661&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.