עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aaron Rada,

היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.

2. Started by doker,

קניתי h320 ואני צריך עדכון 1.28עם עברית פשוט האתר של העידכונים נמצא בשידרוגים אם למישהו יש הוא יכול להעלות? תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. עכשיוו בעיקרון שמעתי שבעצם כשעובדים עם תוכנות הקלטת מוזיקה כמו qbase מה שבעצם הדבר החשוב ביותר זה הlatensy של הכרטיס קול מה שרציתי לדעת זה אם יש מישהו שמבין בזה קצת ויכול לתת יותר פרטים. 8) 8) 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. שלום רב, ההורים שלי מחדשים עכשיו חוזה מול YES ושוקלים מעבר לHOT. המשך הסטנדרטי של החוזה הוא שנתיים!! כרגע אין TV שתומכת HD בבית, אבל יש טלויזיה 25" בסלון שתמיד היתה קטנה מדי והיא הולכת למות, וסביר להניח שתוחלף בLCD/PLASMA גדולה יותר והבנתי שהיום כבר הכל תומך HD (לפחות 720p) 1- האם יש שיפור באיכות התמונה בממיר HD עבור הערוצים הרגילים - 1,2,10 כאשר צופים בטלויזית HD? 2- האם YES/HOT משדרות תוכן HD משמעותי? למיטב הבנתי ערוצי HD לא זולים ודי עלובים. חבילת תוכן HD עולה כ40 שח אם אני לא טועה. 3- האם לדעתכם שווה להזמין כבר ממיר HD למרות שעוד אין טלויזיה תומכת, בהנחה שאז החוזה בכלל הוא לשלוש שנים? כי למיטב הבנתי על שינויים משלמים תמיד יותר ואם נרצה להזמין יותר מאוחר נשלם יותר, או …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ori-silver,

האם קיימים נגני cd שמכילים חיבור usb ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. הוחלט לקנות טלוויזיה חדשה לסלון. טווח צפייה בערך 3.5 מטר- כלומר סובב סביב ה 40 אינץ'. FullHD ללא תלת מימד. אין צורך באפשרות ניגון קבצים על גבי הטלוויזיה (תחובר למחשב, ממיר, OUYA ודיוידי מידי פעם). עדיף משהו שיחזיק הרבה שנים לא יתפרק תוך שנה. מודה לעוזרים מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני מוכן לחרוג ב 1000 ש"ח במקרה והתקציב לא יספיק למשהו נורמלי שיעמוד בהגדרות שהזכרתי מקודם.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by Stanly,

עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Rom Gart,

מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by adamginz,

שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21

13. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…

16. Started by Electric Boom,

שוב אני רציתי לדעת על מי מהנ"ל הייתם ממליצים - השימוש הבעייתי שמדובר כאן זה ריצה אני אוהב ת'סאונד של ה-porta אבל ה-sporta קצת יותר נוחות לי ל-sporta יש קצת באס מוגזם (אני חושב שזה בגלל הפלסטיקה ששונה מה-porta ויותר מאסיבית) אבל יותר זולות מה-porta בקיצור אני מבולבל מת עצה תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by daniel89,

היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  22. היי, אני חדש לחלוטין בעולם ה"DIY" [עשה זאת בעצמך] וחשבתי לנסות לבנות מגבר אוזניות יחד עם ספק תואם ה בטא 22 יחד עם הסיגמא 22: http://www.amb.org/audio/beta22/ http://www.amb.org/audio/sigma22/ יש לי מלחם עתיק של WELLER עם ראשים חדשים במידה 0.8, 1.6 ו-2 מ"מ. קראתי מעט על מה הם בדיוק דיודות/נגדים/טרנזיסטורים ושאר הירקות. יש לי ידיים יציבות ואני טוב בעבודות ידיים עדינות. בעיקרון ההוראות לפרוייקט הזה מאוד מפורטות ויש מיליון תמונות ושרטוטוים של הPCB והתקנת הרכיבים. האם יש משהו שאני בכל זאת צריך לדעת לפני שאני מתחיל בפרוייקט? בתודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by asta,

המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by matan007,

יש ברשותי את הרמקולים solo7c של microlab. בנוסף ברשותי אוזניות s.s סייביריה v2. מחפש dac/כ.קול עבורם. תקציב עד 300 ש"ח. חשבתי על זה לבנתיים: http://m.ebay.com/itm/251250687473?nav=SEARCH&sbk=1 דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by matteo,

אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.