עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בואו נראה אותכם. בוא לדבר על הנושאים האלה שאתם אוהבים. מבינים המון בתחום??? בואו תראו לנו מה אתם יודעים שאנחנו לא. ******* פורטל אחד מעל כולם הרשמו לפורום http://www.*******.co.il

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Etty Levy,

הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by asafmanor,

תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by noambaum,

הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sinsonik,

שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש נגן של 1GB לפחות (לא חשוב פלאש/כ. קשיח), בדגש על MP3 אבל שידע לנגן גם סרטים שתהיה אופציה להטעין גם דרך החשמל.. חוץ מזה, חייב שישמש גם לאחסון מידע מדי פעם, זאת אומרת שלא יבקש דרייברים והמחשבים ידעו לזהות אותו מיידית (כמו DOK). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 בסביבות 200 ש"ח ומתלבט בין 2 creative sbs 390 או logitech s200 קיים גם לוגיטק r 20 שלפי המפרט הוא קצת יותר חלש אבל גם הציעו לי אותו מה הכי עדיף? בתודה מראש והקנייה מאוד בקרוב כך שאשמח לקבל תשובות בהקדם ואנא תציינו גם למה ולא רק מה ההעדפה שלכם תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Aviram,

אני רוצה רמקולים איכותיים, אבל לא חזקים מדי. הכוונה, אני לא הולך להשתמש בהם ולשמוע חזק מאוד, אני רק רוצה לשמוע איכות טובה במשחקים. על מה אתם ממליצים לי? לא אכפת לי שזה יהיה סאב-וופאר עם שני רמקולים, העיקר שיהיה איכותי, כי אני לא אשתמש בו בווליום גבוה (אם בכלל יש דבר כזה..) או שאולי כדאי לי להשקיע באוזניות טובות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by xXx Lid,

טוב שלום אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 עד עכשיו הייתי עם קריאיטב T5900 והייתי דיי מרוצה אבל היא שוב התקלקלה ונימאס לי כבר מהרמקולים המעפנים האלה שכל הזמן מתקלקלים (אני מציע לכם להתרחק מהם) אני צריך את המערכת בעיקר למשחקי מחשב סרטים וגם מוזיקה (כן אני יודע ש-5.1 לא הכי מומלץ למוזיקה אבל עדיין) בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאני יוכל לחבר למחשב במחיר של בוא נגיד 1000-1500 שקל בערך?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חשבתי על אוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nadav275,

שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים