עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים. הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני. אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש. אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים. תודה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ערב טוב, אחרי חיפושים וקריאה, אני זקוק לקצת עזרה. נכון לעכשיו יש לי את האודיופיל 2496, שהוא בהחלט לא רע, אם כי, לא מספיק לי. הייתי שמח לשמוע במיוחד מאנשים ששמעו את הכרטיסים הנ"ל בעצמם והתנסו איתם. את ה-1212 גם אני שמעתי, והוא בהחלט כרטיס מעולה, אם כי לצערי מעט קשה להשגה. קיימות שתי אופציות חלופיות. אופציה ראשונה היא ה-JULI@, שהוא נחשב גם לטוב מאוד, ועליו מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה איתו ויכול לפרט אודותיו! אופציה שניה היא ה-D2 שעליו קראתי כמובן לא מעט וגם את הביקורת כאן באתר ומאוד הופתעתי לטובה! כמובן שעם ה-D2 כבל AUX חדש ואיכותי יותר מזה שבבאנדל (שילך למגבר מנורות) זה דבר רצוי. זהו בעיקרון, על ההבדלים בין ה-1212 ל-D2 אני יודע ממה שקראתי מהביקורת של אנטולי, …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Globalization,

מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202 לא פוסל ללכת על זוג רמקולים כדוגמת 9C, עולים באילת 1000 שקל. מה אתם אומרים? תודה לעונים. עריכה: קניתי Microlab C7 לסלון ביחידת דיור שלי. נמאס לי לשמוע דרך הטלוויזיה והאמת שאין לי מספיק כסף למערכת קולנוע ביתית וגם הסלון קטן אז זה סתם היה Overkill. דרך אגב, לפני שקניתי את הרמקולים לסלון, חשבתי לקנות סאונד בר של JBL …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by simon 23,

יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yotam77,

שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם, מצאתי בעיתון מכירה של מערכת קולנוע מושלמת (כולל DVD) של Daewoo, אין עליה פרטים, לפי התמונה זה עם סאב, 5 סטלייטים ונגן DVD. המחיר שלה הוא 400 ש"ח. השאלה שלי מופנית לכול מי שמכיר את המערכת הזו, האם היא שווה את ההשקעה (המחיר נראה ממש טוב ;D)? מה דעתכם על החברה בכלל? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tomersbar,

אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Component,

שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום. את הציוד הנ'ל אני מעוניין לרכוש לחדר בגודל בינוני-קטן. רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360. יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון. אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי. אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט. רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר. כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם. אליהם מחוברת כרגע מע…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אותו מסך לשני השימושים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי יש לי קדם מגבר + מגבר של דנון. בני 20 שנה אבל מצויינים וחזקים. אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד כדי לראות (לשמוע) סרטים, אבל הכניסות הן אנלוגיות בלבד. מחשב של העבודה כך שאני לא יכול לעשות בו שינויים ויש לו יציאות VGA, display port ויציאה לאזניות. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Aviram,

אני רוצה רמקולים איכותיים, אבל לא חזקים מדי. הכוונה, אני לא הולך להשתמש בהם ולשמוע חזק מאוד, אני רק רוצה לשמוע איכות טובה במשחקים. על מה אתם ממליצים לי? לא אכפת לי שזה יהיה סאב-וופאר עם שני רמקולים, העיקר שיהיה איכותי, כי אני לא אשתמש בו בווליום גבוה (אם בכלל יש דבר כזה..) או שאולי כדאי לי להשקיע באוזניות טובות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shakedd,

יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה

23. שלום לכולם יש לי תקציב של 150 דולר לאוזניות , מזמין מאייבי אני מבקש המלצות לאוזניות , מהסוג שהוא מלא כאילו לכל האוזן לא הקטנות המציקות שיהיה חצי אטום , חובה שיהיה איכותי ועדיף שיהיה אחריות לכמה שיותר זמן על הדרך אם אפשר לינק למוכר טוב באיבי שמוכר אוזניות טיובות תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dr-XP,

האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים