אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיבורית איכותית לאנדרואיד שתשמש גם למוזיקה. כרגע יש לי אוזניות AKG K324P ובגדול אני די מרוצה מהאיכות סאונד שלהן, מה גם שהן אמינות מאוד (יש לי אותן מתחילת 2008). העניין הוא שאני מחפש אוזניות מהסוג הזה עם מיקרופון מובנה לשיחות. יש בינתיים כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: סנהייזר CX275 קריאייטיב EP630I סאונד מג'יק MP21 BRAINWAVZ M4 כל הדגמים הנ"ל נמצאים בטווח של 20-50$. כמובן שאם יש דגמים איכותיים יותר בטווח מחירים הזה, אשמח אם תספרו לי אודה לכל מי שימליץ לי גם על חנות מומלצת לקנות אוזניות אונליין (מעבר לאיביי כמובן)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כיום יש לי sennheiser hd202 שקניתי לפני כ3 שנים. אני מרוצה מהם יחסית לתקציב שהשקעתי (120 שקל מארה"ב). זמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן שאני השתדרג לאוזניות קצת יותר אכותיות עם תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה. חשוב שלי שהאוזניות יהיו נוחות כי אני משתמש בהם במשך זמן ארוך כל יום. הם צריכות להיות עם התנגדות נמוכה כי חלק ניכר מהזמן אני משתמש בנגן שלי. סוגי המוזיקה שאני שומע הם בעיקר פופ, רוק ודאנס. וכמובן עדיף שהם יהיו גם טובות למשחקים וסרטים. כמו שכתבתי יש לי אפשרות לקנות אותם בארצות הברית אם זה יהיה יותר זול. תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים! דרך אגב הורדתי את עדכון 1.12 וזה פעל, אז אם יש עדכון בסגנון שמתאים ל MKV אני אודה לכם, כי אני לא מוצא משהו * אם לא צריכה להיות לי בעיה, אז צריך פרק של סדרה 720P 256 בפורמט MKV על דיסק DVD וצירפתי כתובית, למה רושם לי UNKOWN CD? תודה! קיבלתי את התשובות ממקור אחר, בכל מקרה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל... יש לי שאלה שמטרידה לא רק אותי. והמצב הוא כזה: יש לי מקרן של שארפ PGC30 אם זה אומר למישהו משהו וכאשר אני מנסה לראות סרט/ סירטון דרך המדיה פלייר או דרך DVD על מסך המחשב אני רואה את הסרט אבל דרך המקרן לא!!! והרי המקרן אמור לשדר כל מה שהוא מחובר אליו כאילו ראי. המצב חוזר על עצמו זה בחלק מהמחשבים הניידים אבל לא בכולם כלומר חלק מהניידים כן רואים דרך המקרן וחלק לא רואים פשוט רואים מסך שחור. החיבור בין המקרן למחשב הוא דרך כבל VGA (15 פין) השאלה למה זה קורה?? האם זו רזולוציה?? או קשור לכרטיס מסך?? אני בדילמה קשה!!! תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
חשבתי על לקנות כרטיס קול חדש למחשב,השאלה היא האם בתקציב שאקצה לכך(כ350 ש"ח) יש כרטיס 5.1 שיתן לי שיפור ניכר בביצועים? (אני מרבה לשמוע MP3 באיכות 320 ולעיתים FLAC) מעבר לכרטיס המובנה בלוח האם?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
110-135$ מאייבי או אמזון...אם יש אתר אחר זול ששולח לישראל אז למה לא? לא אכפת לי סגורות או פתוחות העיקר שהיו טובות ונוחות!השימוש זה מחשב ומוזיקה וקצת משחקים...שהיה בלי מיקרופון כמובן... אני לא קונה מגבר אוזניות...אלה אם כן יש מגבר זול ב-30-40 דולר אז עזבו... כמה אנשים המליצו לי על AH-D1001K וATH-ES7 מה יותר טוב מבינהים? אז בקיצור תביאו לי פה המלצה למשו טוב מקווה שתהיה בחירה טובה!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מיועדים למשחקים בעיקר, אבל גם לסרטים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשים אוזניות ייחודיות ואיכותיות אשר לא יפתחו חור גדול מדי בכיס? ה-Lola של חברת Blue עשויות לקרוץ בדיוק לכם אוזניות הן מוצר חשוב ואהוב על כל חובב מוסיקה, לכן כאשר אנשים מחפשים זוג אוזניות חדש אחד מהדברים הראשונים שהם מסתכלים הוא המותג. מותגים פופולריים כמו Sennheiser, AKG, Sony הם בדר"כ הבחירה המועדפת מפני שהם מוכרים מאוד ואנשים רבים מקשרים מותג לאיכות. מפני שחברות האוזניות הגדולות מייצרות אוזניות טובות למדיי אין זה אומר שכל זוג אוזניות שלהם הוא מצוין. קימות יצרניות קטנות רבות המציעות לעיתים אוזניות מעולות במחיר נמוך ממתחרותיהן הגדולות. זוהי הסיבה שכדאי גם לשקול חברות פחות מוכרות לפני שמבצעים רכישה. היום נסקור אוזניות מחברה קטנה וחביבה בשם Blue. האוזניות ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל אולי מישהו מכיר רמקולים טובים למחשב שיתנו לי חווית שמיעה טובה ... ואני רוצה גם חוזק כדי להציק לאבא שלי .. ;D קיצר אני מחפש רמקולים 2.1 הכי טובים במחיר הזה אני מיתלבת בן אלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=24894 לאלה ... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24896 [ או הATP3 או ששוה לי לחסוך לאלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=27284 ואני יחסוך ויחכה להם רק אם יש הבדל משמעותי ששוווה לקנות אותם אם לא אז אחד משהלולשה למעלה או אחד אחר טוב שאתה מכירם
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום ראשון חבר שלי מזמין לי מebay אוזניות. השימושים הם לשמוע מוזיקה ומישחקים , מישחקי FPS ברשת. חשבתי על ה SteelSeries Siberia Full Size ב 290~300 שקל [ב ebay] יש משהו יותר משתלם לשימושים האלה / תקציב [עד 100 דולר] ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עומד לשדרג את ה2.1 שלי למגבר T-AMP ורמקולים Wharfedale Diamond 9.1 מקור השמע היחידי שלי הוא מהמחשב (הרוב FLAC) ככה שהכרטיס קול הנוכחי לא יישאר. השימוש הוא גם בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים וסדרות. כמעט ולא למשחקים. התקציב הוא 300 ש"ח עם גמישות מסויימת ואפשרות לקנות מחו"ל. לפי מה שראיתי פה יש המלצה על הx-fi xtreme audio שעכשיו עולה בKSP כ270 ש"ח. הבנתי גם שהוא פחות איכותי משאר הx-fi בסידרה ועם DAC ודרייברים מסורסים. יש גם בטריידזון באתר M-audio Revolution 5.1 בן שנתיים ב280 ש"ח שזכור לי שהיה די אהוד עד לפני זמן מה. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות בארץ לכרטיס קול בתקציב הזה ומה יש בהיצע בהנחה שאני קונה מEBAY.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המטרה שלי להיות בפורום הזה, היא למצוא עדכון למכשיר ה- iRiver H320 שלי... קיים עדכון אחד בפורום הזה (1.27), אבל הוא לא עוזר לי... המכשיר לא מוכן להראות עברית, גם אחרי שהתקנתי את הגרסה הזו (1.27)... בבקשה תעזרו לי... אפשר ועדיף באי-מייל: ueran@nana.co.il תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מבצע בבאג לפי מה שהבנתי של 650 ש"ח ורציתי לשאול אם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחירים? (אם האוזניות כוללות מיקרופון זה גם מעולה) אני שומע: דאבסטפ EDM האוס ורוק (לא מטאל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-