אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה הנ"ל אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. למישהו יש עוד רעיונות? נ.ב יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב) מה הפשר של התופעה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים איכותיים ולא כאלה לוקשים ב-200 דולר מכל החראות האלה שהאיכות שם היא על הפנים... משהו לאורך זמן ומשהו מוכר שמוכרים אותו בכל העולם. התקציב הוא בערך 4000 לשניהם, נראה לי 2000 ו 2000 לכל מוצר. יש לי DVD של פיוניר שהוא מצויין... ואם אפשר חנות אמינה שממנה נתן לרכוש את המוצר (עדיף באיזור תל אביב, ועדיף חנות שמוכרת במקום, יעני לא באינטרנט בלבד). תודה לעוזרים, אני לא ממש מכיר את החיבורים והתאימויות בין כל הנושא הזה, אז אם למשהו יש משהו חשוב לומר שיאמר תודה לכולם :>
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר שווה לקנות ? Altec Lansing AVS500 4.1 או Creative Inspire 4400 ? *החדר שלי קטן .. מה שיכול להשפיע על הבחירה *יש לי כרטיס קול CREATIVE 6.1 Audigy 2
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קחו קישור לסאב http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-10&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11 איך הסאב הזה??
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה- JBL SCS-140 מבחינת איכות ועוצמת השמע? אפשר לחבר אותם ישירות למחשב או שצריך מתאמים מיוחדים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמוקלים 5.1 של חברה טובה יש לי את הכרטיס קול הזה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=26978 ואני מעונין ברמקולים אבל בגלל שאני רוצה 5.1 ואני רוצה לתלות את הרמוקילים בפינות אני חשוב לי שיהיה לי איזה שלט או משו כזה לשלוט על הווליאום כי אני לא יקום כל פםעם לאיזה רמקול שתלוי בקיר כדי להגביא \להלמיך אז כאילו או שיהיה שלט או השליטה על הסאונג תיהיה בהרמקור המרכזי או מהסאב תודה רבה רבה למגיבים ישמח לקבל תגובות מהירות והמלצות על רמקולים...[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 08:32:55 Nישהו פה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 18:26:20נו מה אין אנשים בפורום הזה שמוכנים לעזור?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אם אני אקנה אוזניות Beats pro ואחבר אותן לנגן של סאנדיסק, זה ישמע בדיוק אותו דבר כמו אם אחבר אותן לאייפוד של אפל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט: http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05206.JPG http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05212.JPG היום הוא מחובר לווידאו, שמחובר לטלוויזיה: (תחתון=ממיר לווידאו; עליון=ווידאו לטלוויזיה) http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05215.JPG אני מעוניין לחבר את הממיר ל-Hauppauge PVR-150, ומשם לחבר לטלוויזיה. תמונה של החיבורים על ה-Hauppauge: http://www.hauppauge.com/images/pvr150-250mce_ep_bg.jpg אודה לעזרה מה לחבר לאיפה... ניסיתי עם BeyondTV, PowerCinema, MediaPortal ללא הצלחה, כנראה אני לא מחבר משהו כמו שצריך (הדרייברים ל-Hauppauge מותקנים והמחשב מזהה אותו בסדר, אבל אני לא מצליח לקלוט ערוצים, וגם לא להציג את התמונה מהמחשב על הטלוויזיה). צריך לחבר את ה-Haup…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-