אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי כרטיס קול: SB Live תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשים אוזניות ייחודיות ואיכותיות אשר לא יפתחו חור גדול מדי בכיס? ה-Lola של חברת Blue עשויות לקרוץ בדיוק לכם אוזניות הן מוצר חשוב ואהוב על כל חובב מוסיקה, לכן כאשר אנשים מחפשים זוג אוזניות חדש אחד מהדברים הראשונים שהם מסתכלים הוא המותג. מותגים פופולריים כמו Sennheiser, AKG, Sony הם בדר"כ הבחירה המועדפת מפני שהם מוכרים מאוד ואנשים רבים מקשרים מותג לאיכות. מפני שחברות האוזניות הגדולות מייצרות אוזניות טובות למדיי אין זה אומר שכל זוג אוזניות שלהם הוא מצוין. קימות יצרניות קטנות רבות המציעות לעיתים אוזניות מעולות במחיר נמוך ממתחרותיהן הגדולות. זוהי הסיבה שכדאי גם לשקול חברות פחות מוכרות לפני שמבצעים רכישה. היום נסקור אוזניות מחברה קטנה וחביבה בשם Blue. האוזניות ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 בסביבות 200 ש"ח ומתלבט בין 2 creative sbs 390 או logitech s200 קיים גם לוגיטק r 20 שלפי המפרט הוא קצת יותר חלש אבל גם הציעו לי אותו מה הכי עדיף? בתודה מראש והקנייה מאוד בקרוב כך שאשמח לקבל תשובות בהקדם ואנא תציינו גם למה ולא רק מה ההעדפה שלכם תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מבצע בבאג לפי מה שהבנתי של 650 ש"ח ורציתי לשאול אם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחירים? (אם האוזניות כוללות מיקרופון זה גם מעולה) אני שומע: דאבסטפ EDM האוס ורוק (לא מטאל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר קבצי הקלטה עם רעשי רקע ובאיכות די נמוכה. אני צריך לתמלל אותם, וזה מבצע די מורכב. האם שימוש בכרטיס קול איכותי ישפר משמעותית את השמע? המלצה לכרטיס או לכל חומרה אחרת עד סביבות האלף שקלים שתקל על החיים שלי, תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצה לטלוויזית LCD 32" בסביבות ה3000 ש"ח [אם יהיה מאוד כדאי אפשר להוסיף כמה מאות שקלים]. מה הכי מומלץ בסכום הזה? **ישמש בעיקר לשידורי טלוויזיה מהמיר של הוט. [אבל FHD מעולם לא הזיק... ] בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-