אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שאם אני רוצה 5.1 אז אני אצטרך להעביר חוטים בכל החדר וכל רמקול יהיה צריך להיות רחוק מהשני ואין לי מושג איך לסדר את זה לבד.. אז בקיצור חשבתי על 2.1 טובים במקומם. הצעות? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00060
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רקולים חדשים למחשב כי שלי כבר הולכים למות.. השימושים : 1. מוזיקה- באמת שמכל סוג, מאחותי ששומעת מזרחית עד אלי ולאבא שלי ששומעים רוק לסוגיו, גם פופ..באמת שהכל מהכל ישמע ברמקולים. 2. מעט משחקים - מידי פעם אני משחק ושומע ברמקולים. - לא כזה חשוב. 3. סרטים. עדיפות לרמקולים שקיימים ב- KSP כי זו החנות היחידה שיש לי בעיר (בית שמש). מה שחשבתי זה אלו : Altec Lansing VS4621, 2.1 http://ksp.co.il/?uin=10328 Microlab SOLO 4C 2.0 http://ksp.co.il/?uin=12992 Microlab X13 2.1 http://ksp.co.il/?uin=15357 כמובן שגם הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות.. אפשר לחרוג ל-2300 בערך.. ואם אפשר המלצה על חנות באזור המרכז שאפשר ללכת ולשמוע גם את המערכת עצמה.. תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס GEFORCE 8800 GTS ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, יש לי כבל DVI TO HDMI שמעביר לי רק וידאו, אין אפשרות שהוא גם יעביר סאונד? תודה ואשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני דיי סגור עליו, אני יודע שאין לו סאב ורק רציתי לדעת מה חושבים עליו אלו שקנו אותו ומשתמשים בו באופן קבוע, ואלו ששמעו אותו לזמן קצר או ארוך כל פיסת מידע תתקבל בברכה GO שבת שלום, swg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש בתי קולנוע תלת מימדים, בהם יש פשוט שני מקרנים שמקרינים בפאזות אחרות(נדמה לי, עשיתי פיסיקה כבר מזמן) ועם משקפיים מקטבות מבדילים בין כל תמונה של כל אחד משני המקרנים לכל עין בנפרד. השאלה שלי, האם יש מקרן תלת מימדי ביתי? מה האיכות שלו? והאם אפשר ליצור מקרן תלת מימדי משני מקרנים כ"עשה זאת בעצמך"?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המיקרופון לא עובד לי... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אבל עדיין יש בעיה. אני יספר לכם מה קרה: אני מנסה לדבר עם חבר שלי בskype אבל הוא לא שומע אותי אבל מה שמוזר שהוא שומע את הקולות כמו של האיסיקיו,המוזיקה שלי וכ"ו... אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כל מה שאני יודע ואני ממש נואש! בבקשה עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מגבר של קנווד דגם KA-52 משהו עתיייק בכל מקרה הוא מאפשר מקסימום 4 רמקולים בנתיים מחוברים אליו שני רמקוליים רצפתיית עצבניים של Wharfedale עכשיו יש לי בבית סנטר ממש חמוד וברגע שאני מחבר את הרמקול השלישי אחד מהרמקולים לא רוצה לעבוד האם זה מהכרטיס שלי שתומך במקסימום 2.1 ? או שיש בעיה במגבר? מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לצוד זוג ATH AD900X בBF, אשמח אם תשתפו אותי בניסיון שלכם - מחירים טובים משנים קודמות, אתרים, מאיפה אתם מזמינים? כמו כן אשמח להמלצות למגבר קומפלמנטרי. בחיפוש האחרון שלי הלכתי לאיבוד איפשהו באיזור הO2 והFIIO, וקיימת גם דעה (אל תצלבו אותי) שאין צורך במגבר לאוזניות האלה... האם נוכחות המגבר באמת מורגשת ושווה את זה? אני לא אאודיופיל ולא מתכוון לשבת ולחפש את ההבדל במכוון, רק נהנה מהמוזיקה והמשחקים שלי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-