עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Linkin Park,

על מה אתם ממליצים מהשתיים? לשתיהן יש אותו הספק רק שלADA880 יש גם מפנעח דולבי דיגיטל ומה שמוזר זה ששתיהן עולות אותו מחיר... אם למישהו יש הארות/הערות בעניין אני ישמח לשמוע...

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by D-M-X,

1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  4. שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by udif,

http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060726

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by Ornani,

איך אני מקליט מRCA? יש לי יציאה של RCA ואני רוצה להקליט את הסאונד+וידאו לתוך כרטיס זכרון או ישירות למחשב. תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. Started by yoyo12,

שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nimrod1,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת להקליט ממנה תוכניות - יש משהו מיוחד שאני צריך שיהיה בכרטיס מסך שלי או שברגע שיש לי כרטיס שמתחבר לטלויזיה (כניסת HD) אז אני גם אוכל להקליט ממנה בעזרת התוכנה המתאימה? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום . אז לאחר שהיום התחדשתי וקניתי לעצמי רמקולים איכותיים של Microlab Solo 7C , אני משער שאני צריך להמשיך בקטע של הסאונד וכעת אני רוצה גם לקנות גם אוזניות ;D . ופה אני צריך את עזרתכם ואת ההמלצות שלכם . התקציב שאני מוכן להשקיע הוא גג 800 400 ש''ח , עדיף פחות אם יתאפשר . את האוזניות אני צריך בעיקר לגיימינג , מוזיקה ואולי גם קצת סרטים , למרות שאת הסרטים אני בדרך כלל רואה בטלויזיה עם רמקולים . רצוי שהאוזניות יהיו איכותיות , עיצוב יפה , איכות סאונד טובה וסבירה , נוחות על הראש למשך שעות . רצוי גם שתהיה להם קשת רחבה אחת ולא שתי קשתות דקות כמו שיש בכמה וכמה אוזניות , ורצוי גם שיהיו עם כרטיס קול משלהם 5.1 או 7.1 , שיהיו עם שלט שליטה על הכבל (אם אלו אוזניות עם כבל , ל…

• 21 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by ArZi17,

אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסכים הבאים: חשוב לדעת האם יש להם NR ואם כן לאיזה כניסה ובסה"כ האם הם שווים את הכסף או אפשר למצוא משהו יותר טוב התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח והייעוד העיקרי של המסך הוא להיות מחובר למחשב וגם קצת די וי די וטלוויזיה אבל הכי חשוב זה המחשב שממנו יש לי רק יציאה VGA. הדגמים הם : טלוויזיה "37 LCD מבית Haier דגם: L37A9A-A1 טלוויזיה "32 LCD מסדרת Blueline מבית Haier דגם: L32R1 טלוויזיה "32 LCD מבית Haier דגם: L32A7A-A1 טלוויזיה "32 LCD של Nec תמיכת HDTV דגם: NLT32HDB2 טלוויזיה "TOSHIBA LCD 32 מסדרת REGZA דגם: 32A3500 בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by bizbuzy,

האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים הללו לשימוש למישחקים בחיבור 5.1? האם ניתן לחבר את ה- VALUE ב- SPDIF בדיגיטלי לרסיבר או שאין את האופצייה הזו בכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. בוקר טוב, מדובר במערכת 7.1 של creative p7800, הבעיה שהרמקולים לא נדלקים, החלטתי לעשות ניסיון ולנסות לחבר שנאי אחר שיש לי בבית ממערכת 2.1 של logitech והרמקולים דולקים הכל עובד כמו שצריך... עקרונית הרמקולים הגיעו מארה"ב, ככה שאני משתמש במתאם כזה לשקעים - אלו המתחים על השנאי של creative - וזה של logitech - אפשר לראות הבדל גדול בין השנאים, אני מעדיף להשתמש בשנאי המקורי של creative.. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם בגלל כדאי לי לקנות איזה PX 200 או MDR-Q33LP SONY או MX-300 לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך? אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציע ובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכות אתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by Snatch,

יש לי מגבר ישן של חברת NAD (אם מישהו מכיר) איך אני מחבר אותו לנגן mp3 ? לא מזמן קניתי iaudio m3l ואני מת לחבר אותו למגבר שלי, ואני לא כלכך מבין בדברים האלה. אני פוחד לשרוף משהו.. ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה: זה קליפים שיש בהם הרבה בלאגן כמו שאתם רואים שדורשים כנראה כרטיס מסך/כרטיסי מסך חזקים.המקום ענק (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות (מקרן 1 ו5 טלוויזיות).אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.1. איך לדעתכם אני צריך לחבר את זה? סטרימרים או כבלים?2. איזה מחשב אני צריך בשביל שזה יעבוד ואיזה כרטיס/כרטיסי מסך? המחשב שיש לי כרגע בעסק לא ממש טוב אבל יש לי את המחשב בבית (שמתי את המפרט שלו למטה למטה), האם הוא יספיק? מעדיף …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.