עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לרמקולים 2.1 טובים למחשב. הקנייה תתבצע מTMS אשמח להמלצה על הרמקולים של microlabs, תקציב עד 250 גג.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by LRa,

רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  5. ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by shibby15,

בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  10. שלום אני מחפש רמקולים למחשב, הרכב 5.1. התקציב הוא כ 500-550 +- הדגש הגדול הוא על האיכות, עוצמה צריכה להיות סבירה+. אז איך אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=27275 או אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=373372 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=580026 מה מתוכם הכי טובות? או כל דבר אחר שיש לכם להציע לי בתקציב שלי? כמו שאמרתי הדגש הוא על האיכות , העוצמה פחות חשובה אבל היא צריכה להיות חזקה מספיק כדי למלא את כל החדר . בבקשה רק תשובות למי שמכיר ויודע ושמע. תודה.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by yonir,

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MDK,

הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by Nachum987,

שלום לכולם, קניתי את הרמקולים Logitech Z-5500 וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה שלי במחשב בחיבור אופטי (TOSLINK). כאשר אני מבצע משהו שצורך משאבים מהמעבד, נוצר לי מן רעש סטאטי כזה, מעיין ריצוד שכזה, והוא קורה לי כשאני עושה כמעט כל פעולה במחשב, כשאין פעולות שאני מבצע עם המחשב הקול הזה נעלם לאחר שנייה שתיים, כמו כן גם כשאני מפעיל סרט נוצר לי קול דומיננטי משמעותי של ריצוד שכזה ואין לי מושג איך לפתור את הבעייה. בנוסף כאשר אני מצמיד אוזני לרמקול אני שומע קול סטאטי חלש אומנם אבל ישנו וגם אותו הייתי רוצה לנטרל. האם לדעתכם הבעייה בכרטיס הקול הלא איכותי כביכול?, כבלים ברמה ירודה? (התקנתי את הרמקולים עם הכבלים המצורפים לסט), הגדרות שגויות במחשב?, הארקה?, הסט? כמו כן קניתי כבל אופטי …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yashal,

אז... כמו שראיתם בנושא, אז יש לי אוזניות 400mx שהגיעו עם האייריבר H10... (אייריבר נותנים את 400mx גירסת OEM של האוזניות של סנהייזר...) רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע עוד באוזניות יותר איכותיות... אני מרוצה עם האוזניות אבל... אני פשוט רוצה לדעת, אולי בעתיד אני ארצה להחליף... בכל מקרה, נניח והייתי מחליף עכשיו, תגידו אם בכלל כדאי לי ואם כן אז מה... (מה שכן חשוב שיהיו אוזניות כפתור וחברה איכותית כמו סנהייזר). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  19. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. אהלן אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.0 לסלון בגודל של 3.8x5 בערך. הרמקולים יהיו בתקציב של עד כ 1000 שקל. העדיפות היא למגבר מובנה בתוך הרמקול משיקולי אסטתיקה. רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה בחיבור למחשב וחיבור לטלויזיה. יצא לי לשמוע על סדרות ה MICROLAB אך לא יצא לי להתנסות ולשמוע אותם. מה ההמלצות?

21. Started by SmurFin,

קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  22. מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by galr52,

שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  25. חוץ מהנפח כמובן.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.