אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
MEElectronics היא חברת אוזניות קטנה מקליפרוניה שככל הנראה לא ממש מוכרת בישראל (אך דווקא מוכרת לטובה בקרב האודיופילים), וזה לדעתי, ממש חבל. החברה מתמחה בייצור אוזניות שנותנות תמורה מלאה למחירן, בקיצור, אוזניות משתלמות במיוחד. היום הביקורת שלי תעסוק בדגם הA151 שלהם. דגם ה A151 כולל בתוכו דרייברים מסוג ArmatureBalanced, דרייברים שידועים בכך שהם מפיקים את הצליל בדיוק כפי שהוא נועד להשמע. אלו אוזניות In Ear ולכן הן גם נועדו לאטום רעשים מבחוץ. האוזניות אמורות להיות מולבשות מאחורי האוזן ("Over The Ear"), אך ניתן ללבוש אותן בנוחות בכל אחת מן הדרכים שנראות בתמונה: נתונים טכניים: דרייברים מסוג Balanced Armature תחום תדרים: 15Hz-20KHz רגישות: 111 dB התנגדות: 2…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לנו DVD אבל הוא לא קורא הרבה פורמטים ולא קבצי תרגום. הייתי מעדיף משהו שאוכל להעביר אליו את הסרט דרך USB ולא שאצטרך לצרוב דיסקים (זה פאסה, כאילו דה) אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר אז עדיף עם דיסקים. התרגום הוא ברוסית, אז צריך שהמכשיר יקרא את זה. משהו זול אם אתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ? וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ? אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי. בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 150 דולר לאוזניות , מזמין מאייבי אני מבקש המלצות לאוזניות , מהסוג שהוא מלא כאילו לכל האוזן לא הקטנות המציקות שיהיה חצי אטום , חובה שיהיה איכותי ועדיף שיהיה אחריות לכמה שיותר זמן על הדרך אם אפשר לינק למוכר טוב באיבי שמוכר אוזניות טיובות תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי את ה DVD הבא: LG Divx8816w הממכשיר הוא בעל יכולת לקרוא סירטי DIVX, ולדברי המוכר לא היית אמורה להיות בעיה לראות תירגום בעברית... אז מה, דווקא יש בעיה. אני לא מצליח לקרוא כתוביות בעברית, במקום זה אני מקבל גיבריש, רק בסירטי DIVX, כאשר בסירטי DVD רגילים הכל עובד פרפקט. קראתי על איך להמיר את הכתוביות בשימוש של מספר תוכנות: hebMTK 1.8 subresync. ה- subresync לא ממש עזר במקום גיבריש יש עכשיו נראה לי גרמנית או משהו אחר... השימוש בתוכנה היה נכון. כמבון שלפני הכל ניסיתי למצוא עידכונים ל DVD, אבל ללא הצלחה... שאלתי: האם למישהו יש עידכונים ל DVD הנ"ל או שהוא יודע איפה להשיג? אם לא האם יש לי עוד מה לעשות או שסיימתי את המלחמה נגד ה DVD הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני אלעד! קיבלתי בשבוע שעבר אוזניות ממש מגניבות, עשיתי להם ביקורת ביוטיוב ורציתי לשתף אותם כדי שתגידו לי מה אתם חושבים: רושם ראשוני: http://www.youtube.com/watch?v=YC-ZDD1taxo&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g ביקורת מלאה: http://www.youtube.com/watch?v=vQ8iBubANIA&feature=c4-overview&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת תחובר לטלויזיה 32" LCD ו-HTPC בשלב ראשון. בהמשך הHTPC ישתדרג עם הזמן עם כונן בלוריי (כשהמחירים יתאזנו והפורמט יהפוך פופולארי כך שזה יצדיק את ההשקעה), והטלויזיה תהפוך למסך 47" FHD בטווח של השנה הקרובה. כרגע, השדרוג ההכרחי הוא מערכת סאונד נורמלית. רציתי רצפתיים ולא סטליטים, וחשוב לי שהרסיבר יתמוך בדולבי TRUE HD מתוך מחשבה שזה יהיה פורמט פופולארי בשנים הקרובות, ולקנות רסיבר שלא תומך בו זה שטות. התקציב כאמור הוא 6K, והוא ממש לא גמיש - הוא הוגמש כבר מ4000 ל-5000 ואז שוב ל6000 ואני ממש לא יכול לחרוג יותר באגורה. הציעו לי JAMO S606 HCS 3 - מערכת רצפתיים עם יחידת בס 8" מובנת, ללא וופר, שנשמעה לי די טוב כשהאזנתי לה בחנות - יצרן איכותי מחיר סביר של כ2800 שקל לרמקולים בדובדב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול מובנה של לוח M מדגם H87 HD3 רכשתי לאחרונה רמקולים מדגם Z906 LOGITECH ואני לא מצליח להפעיל את האופציה שנקראת DECODE (אופציה זו מפעילה את כל הרמקולים) שבוע טוב ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אקנה אותו בחו"ל (אפשר להמליץ על דגמים שאין בארץ) אני רוצה לפחות 1GB והכי חשוב שלא תיהיה לו יציאה של usb build in יש אחד כזה של 1GB אחלה דיסק אונקי אבל הבעיה שלו שהיציאה שלו מתנדנדת (עובד כשנה שלמתי עליו כ520 ש"ח - אני יודע שהוא לא שווה בגרוש) ושיהיה צליל אכותי. אם אתם רוצים על mp4 אז אני מעדיף על מסך יותר מ1.5 אינטש כי לא רואים טוב במסכים הללו(צריכים משקפים) אני מעדיף mp3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולי מדף של WHARFEDALE אני מעוניין ביחידת סאב כי דיי חסרים לי צלילים נמוכים(אני שומע די הרבה ראפ ואלקטרו) הרמקולים מחוברים למגבר שמחובר לAUDIGY 2 ZS תקציב סביבות 1000 ש''ח אני מוכן לקנות יד שניה*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראשון: SONY MZN 510 מפרט: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=61875&saleNo=158910 תמונה: http://www.minidisc.org/images/sony_mzn510_300.jpg השני: Sharp MD-MS722 מפרט: http://anandtech.dealtime.com/xPF-Sharp_MD_MS722 תמונה: מה יותר איכותי ועמיד?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל? אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-