אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש נגן 60 גיגה היחיד שראיתי היה האיפוד ואני יודע שיש עליו הרבה ביקורות רעות ויש הרבה נגנים עדיפים עליו אבל הוא היחיד שראיתי 60 גיגה וקטן כמו שאני רוצה השאלה אם יש מתחרים עדיפים עליו... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי טס לארה"ב בקרוב - הבנתי שזה האוזניות הכי משתלמות במחיר , אבל אפשר עוד כמה שמות של אוזניות באותו איזור? אני מחפש אוזניות בלי מגבר (מן הסתם בכזה תקציב ...) בעיקר אני שומע מוזיקה עברית או רוק קלאסי - מוזיקה שקטה בקיצור. אל תציעו לי את הGRADO SR60 - הן יקרות מדי , 50 דולר זה הגג לגמרי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול מובנה של לוח M מדגם H87 HD3 רכשתי לאחרונה רמקולים מדגם Z906 LOGITECH ואני לא מצליח להפעיל את האופציה שנקראת DECODE (אופציה זו מפעילה את כל הרמקולים) שבוע טוב ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אקנה אותו בחו"ל (אפשר להמליץ על דגמים שאין בארץ) אני רוצה לפחות 1GB והכי חשוב שלא תיהיה לו יציאה של usb build in יש אחד כזה של 1GB אחלה דיסק אונקי אבל הבעיה שלו שהיציאה שלו מתנדנדת (עובד כשנה שלמתי עליו כ520 ש"ח - אני יודע שהוא לא שווה בגרוש) ושיהיה צליל אכותי. אם אתם רוצים על mp4 אז אני מעדיף על מסך יותר מ1.5 אינטש כי לא רואים טוב במסכים הללו(צריכים משקפים) אני מעדיף mp3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת אייאודיו בשיתוף היבואן בארץ ( לא פוליפון) מוציאים בקרוב עדכון קושחה לנגנים הפופולריים יש כבר עדכון BETA עובד ל U3 העדכון נותן עברית מלאה ולא הפוכה! כן כן שמעתם נכון מלאה ולא הפוכה כמו בחלק גדול מהנגנים בשוק!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב) מה הפשר של התופעה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-