עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by quantoM,

אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה. אני צריך להוציא ממנו מוזיקה ל-2 חדרי המתנה שונים - מוזיקה שונה בכל חדר. האם אפשרי להוסיף כרטיס קול למחשב ולבצע את זה ? איל מבצעים/מגדירים זאת ? איזה כרטיס קול מומלץ ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by psybrain,

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by chilik,

שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 1itay1,

אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by gromzy,

שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות. דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון. דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו. יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה, אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by or,

למה לנעול כל פעם מה הבעיות לתת הסבר קטן על למה נעלתם ואז אני יפסיק לפתוח סתם תדרים עצבנים על למה נעלתם, אז מה הקטע שלכם תנו הסבר קטן ואני יפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום! ל HTPC שלי אני רוצה לרכוש את הרמקולים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 וביחד עם זה אני רוצה לרכוש את כרטיס הקול הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691750 על מנת לקבל איכות צליל כמה שיותר טובה לצפייה בסרטים אם יש לכם המלצות יותר טובות בבקשה תרגישו חופשי! תודה לכל מי שעוזר.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ravid,

שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Thedevilgamer,

MEElectronics היא חברת אוזניות קטנה מקליפרוניה שככל הנראה לא ממש מוכרת בישראל (אך דווקא מוכרת לטובה בקרב האודיופילים), וזה לדעתי, ממש חבל. החברה מתמחה בייצור אוזניות שנותנות תמורה מלאה למחירן, בקיצור, אוזניות משתלמות במיוחד. היום הביקורת שלי תעסוק בדגם הA151 שלהם. דגם ה A151 כולל בתוכו דרייברים מסוג ArmatureBalanced, דרייברים שידועים בכך שהם מפיקים את הצליל בדיוק כפי שהוא נועד להשמע. אלו אוזניות In Ear ולכן הן גם נועדו לאטום רעשים מבחוץ. האוזניות אמורות להיות מולבשות מאחורי האוזן ("Over The Ear"), אך ניתן ללבוש אותן בנוחות בכל אחת מן הדרכים שנראות בתמונה: נתונים טכניים: דרייברים מסוג Balanced Armature תחום תדרים: 15Hz-20KHz רגישות: 111 dB התנגדות: 2…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dviraz,

אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ooooooo123asd,

מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by חן וייסמן,

אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yotam77,

שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בכוונתי לקנות מסך סמסונג ותוך כדי סקר שוק הסבירו לי באחת החנויות שהחנויות שמוכרות הכי נמוך לפי זאפ מוכרות טלוויזיה שלא מיועדת לשוק הישראלי וללא תפריט בעברית (לא קריטי לי כל כך), האפליקציות שלהם מתעדכנות בהתאם לאזור אחר והאחריות היא לשנה וממקור לא ידוע (קצת יותר קריטי לי). האמת שראיתי חנויות שמוכרות עם תפריטים בעברית (חלקן הראו לי כתבות לא מעודדות על אחריות היבואן) ואני מתאר לעצמי שעניין העדכונים תלוי איפה אתה מחובר ומה אתה בוחר באפשרויות אני צודק? האם ההפרש של ה900 ש"ח באמת שווה את השקט של אחריות מיובאן רשמי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Wiz01,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מדבר נגיד בתקציב של 1500 שקל אבל זה ממש לא חייב להיות התקציב הזה. יש את ה-Z560 של לוג'טיק לדוגמא . אתם אומרים שאפשר להשיג בתקציב הזה +- מערכת סראונד אמיתית אשר מתעלה על ה-Z560 ? לא משנה אם המערכת סראונד היא משומשת , יד שנייה וכדומה... ושוב , כמו שאמרתי , התקציב לא חייב להיות 1500 ש"ח . זו הייתה פשוט דוגמא . אבל לא רוצה שתרחיקו מעבר ל-2500 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אחותי קנתה לאחיינית שלי נגן MP3 אצבע ג'נרי כזה... ביום הראשון הכל עבד טוב, העתקנו שירים לנגן, חיברנו את הנגן כמה פעמים למחשב והכל עובד... אבל יום אחרי צצה בעיה קטנה... כשנכנסים לאפשרות הנגינה בנגן צצה ההודעה "אין קבצים!" , אז אמרתי לעצמי כמובן משהו מוזר... חיברתי את הנגן למחשב וראיתי שהוא מזוהה... וכתוב לי נפח וכמה בשימוש.. אבל אני לא רואה את השירים ואני גם לא יכול להעתיק, למחוק ובקיצור שום פעולה, כאילו שהופעלה הגנה כלשהי, מה עושים? יש לכם דרך לפתור את הבעיה? אוא שפשוט נחזיר לחנות? יש תעודת אחריות...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ynets14,

אני משתמש בכרטיס קול מובנה של לוח M מדגם H87 HD3 רכשתי לאחרונה רמקולים מדגם Z906 LOGITECH ואני לא מצליח להפעיל את האופציה שנקראת DECODE (אופציה זו מפעילה את כל הרמקולים) שבוע טוב ותודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

דיונים חדשים בפורומים