אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
-
שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים! עריכה: אחדד קצת את שאלתי: איזה פורמט לדעתכם יותר איכותי מבחינת שמע, מה יותר נאמן למקור (\קרוב לאיכות דיסק) , השאלה פה היא לא על גודל הקובץ ועל פורמט שמיש יותר או פחות. אלא על איכות. כשמכווצים טראק כלשהו לקובץ, שיטת הקידוד פוגמת באיכות הטראק (לפחות כך אני חושב). MP3 OGG או WMA ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה ממיסטיקריבר: Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player. הלינק למקור: http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087 נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה... יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים! והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמעתי שה-MICRO LABS X16 מומלצים, איך הם בהשוואה לשאר הדגמים? חשוב גם שלט רחוק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:32:53 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה לצפייה בקבצי MKV ממחשב. אין צורך שתהיה SMART או תלת מימד. הפרמטר החשוב היחידי הוא איכות התמונה. הטלוויזיה הנוכחית שלי היא SAMSUNG LA37550 שנרכשה לפני 5 שנים ועדיין עובדת מצויין. אני פשוט מעביר אותה הלאה ולכן נאלץ לרכוש חדשה ובגלל הנסיון הטוב עם סמסונג, נוטה לרכוש שוב. שמתי לב שהדגמים הבאים יכולים להתאים לי אבל לא ברורים לי ההבדלים בינהם: UA40EH5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 1,880 ש"ח UA40H5100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882876 2,180 ש"ח הטלוויזיות האלה עולות פחות מהתקציב שאני מוכן להשקיע. הסיבה לכך היא שאני רוצה לוודא שאם אני מוסיף כסף, אז אני מקבל איכות תמונה טובה יותר ולא רק תלת מימד ו-SMART. כך שאם ישנן טלוויזיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה? אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES" במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו.. ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה. יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... ) לקנות את האוזניות האלה?!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת אייאודיו בשיתוף היבואן בארץ ( לא פוליפון) מוציאים בקרוב עדכון קושחה לנגנים הפופולריים יש כבר עדכון BETA עובד ל U3 העדכון נותן עברית מלאה ולא הפוכה! כן כן שמעתם נכון מלאה ולא הפוכה כמו בחלק גדול מהנגנים בשוק!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, המערכת נכון להיום כוללת רמקולים MICRO LAB 6C וכרטיס קול XONAR D1. עד כמה שהמערכת נשמעת 'טוב' עדיין אני מרגיש שחסר משהו בניקיון הצליל, בהפרדה ואפילו בבמה לעומת אפילו המערכת הלא כזאת יקרה שיש לי בסלון. לכן מאני מעוניין לבצע שדרוג בתקציב של עד 3K, כאשר השימוש היחידי במחשב הוא רק למולטימדיה - מוזיקה וסרטים. המטרה היא להוסיף DAC במקום כרטיס קול פנימי. חשבתי על שילוב של Audioengine +5 בשילוב עם ODAC של jds labs כפי שמופיע בלינק: https://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ מה דעתכם על השילוב? אשמח להמלצות נוספות עדיפות אולי במסגרת התקציב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר, היגיון פשוט יגיד, שהחדש עדיף ! התפתחות טכנולוגית וכו'.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-