אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגהבייט ga-7vax שעליו כרטיס קול OB שתומך ב5.1. הקומבינה של ה5.1 לפי מה שהבנתי מהספר של הלוח ומהתוכנה הוא להקצות את שלוש היציאות האודיו לכל הרמקולים. השאלה שלי היא לגבי אופן החיבור: יש לי רמקולים של Luxeon T5.1. במגבר יש שתי אופציות חיבור. האחת היא חיבור סטריאו כלומר חיבור של RCA במגבר שמתחבר לSPKOUT בלוח. בחיבור זה אני שומע את הסאונד בכל הרמקולים ללא הבדל דת גזע ומין.... החיבור השני הוא חיבור AC3/DTS כלומר אני מחבר שלושה כבלים של RCA אל שלוש היציאות על הלוח ומקצה בתוכנה של הלוח את כל היציאות לרמקולים. אם אני מחבר בתצורה כזו אני שומע מוזיקה (שירים) רק ברמקולים הקדמיים. כלומר אני לא מנצל בכלל את מערכת הרמקולים (אפילו הסאב לא מנגן). זה הגיוני שאני אשמע רק בפרו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים! עריכה: אחדד קצת את שאלתי: איזה פורמט לדעתכם יותר איכותי מבחינת שמע, מה יותר נאמן למקור (\קרוב לאיכות דיסק) , השאלה פה היא לא על גודל הקובץ ועל פורמט שמיש יותר או פחות. אלא על איכות. כשמכווצים טראק כלשהו לקובץ, שיטת הקידוד פוגמת באיכות הטראק (לפחות כך אני חושב). MP3 OGG או WMA ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום היקרים ביום זה בשעה 17:08 שעון ישראל הוריי חזרו ארצה מהונג קונג בשעה 17:10 התכנסנו לארוחה משפחתית חגיגית בשעה 18:02 התחיל סבב המתנות... השלל שלי: ROME : TOTAL WAR ו CREATIVE NOMAD MuVo2 4GB *עליו אפרסם סיקור באתר Pc Tip בקרוב מאוד* אך אבוי! בעיה - שוד ושבר! המטען - מתאים לחיבור הונג קונגי... 3 אמפרים וחיבור מוזר המחשבה הראשונה אשר עלתה במוחי החריף היא מתאם אך איזה? כמה עולה? איפה? הייתה השאלה המכרעת. הנה שתי תמונות של התקע:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה, יש לי חבר שמחפש לקנות אוזניות אלחוטיות לשימוש בהתאמה עם הטלוויזיה שלו, פיליפס דגם 6510 PFK. טווח מחיר -500 עד 900. שימוש: מוזיקה, סרטים הוא חשב לקנות אוזניות בלוטות או wifi אבל אין לו מושג מה מומלץ וגם נאמר לו שזה עובד גרוע, כל פעם מחדש ייקח זמן עד שהחיבור בין המכשירים יעבוד ושמומלצת אוזניה שמגיעה עם מתקן שידור משלה. בבקשה עזרתכם לדגמים מומלצים שמתאימים לצרכים וטווח מחיר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכל להגיד לי לאיזה נגן פלש יש את איכות הסאונד הכי טובה? אין מגבלה בתקציב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת העים אפשר להוסיף כרטיס קול בלוח האם כמו שמוסיפים כרטיסים גראפיים על לוח שיש בו כרטיס קול מובנה חייב תשובה בהקדם מהר!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני לא מומחה גדול לסאונד. אני מחפש אוזניות טובות לריצה במחיר של עד 300 שקל. יש לי אפשרות להביא מארה"ב בחינם . בקיצור שיהיה HEADPHONES, לא מחפש בס ודברים יותר מדי מתוחכמים. שישמעו טוב ושיתחבר לסמארטפון(גלאקסי/LG). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-