עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם ! אני צריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה ופשוט אין לי מושג מה לקנות. עשיתי כמה סיבובים בחנויות למוצרי חשמל והתייעצתי עם חברים ונראה שכדאי לי לקנות טלויזיה בגודל 40" או 42", מרחק הצפיה הוא בערך 1.90-2.00 מטר. התקציב שלי בערך 5,000-5,500 ש"ח. אני מתכוון לחבר לטלויזיה מחשב באמצעות כבל HDMI ולראות עליה סרטים/סדרות מהמחשב. אני גם מתכוון לפעמים לשחק במשחקים מהמחשב על הטלויזיה. יש לי כמה דרישות מהטלויזיה: שתציג באופן איכותי, עם צבעים טובים ובלי ריצודים. שהרמקולים של הטלויזיה יתנו סאונד באיכות סבירה. צריך שיהיה איזה 3 או 4 כניסות HDMI. חשוב שהמסך של הטלויזיה יהיה ANTI-GLARE כדי שלא יהיו החזרי אור מהטלוזיה. תודה רבה לעוזרים ! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אני מחפש טלוויזיה לצפייה בקבצי MKV ממחשב. אין צורך שתהיה SMART או תלת מימד. הפרמטר החשוב היחידי הוא איכות התמונה. הטלוויזיה הנוכחית שלי היא SAMSUNG LA37550 שנרכשה לפני 5 שנים ועדיין עובדת מצויין. אני פשוט מעביר אותה הלאה ולכן נאלץ לרכוש חדשה ובגלל הנסיון הטוב עם סמסונג, נוטה לרכוש שוב. שמתי לב שהדגמים הבאים יכולים להתאים לי אבל לא ברורים לי ההבדלים בינהם: UA40EH5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 1,880 ש"ח UA40H5100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882876 2,180 ש"ח הטלוויזיות האלה עולות פחות מהתקציב שאני מוכן להשקיע. הסיבה לכך היא שאני רוצה לוודא שאם אני מוסיף כסף, אז אני מקבל איכות תמונה טובה יותר ולא רק תלת מימד ו-SMART. כך שאם ישנן טלוויזיות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by enzo,

מערכת רמקולים 2.0 חדשה תשוחרר בקרוב.העיצוב זוועה בעיני אך טוב מראה עיניים,נראה מעניין. http://il.wannahaves.com/item/babeface/a/ifa-2008-harman-kardon-gla-55 ולא נשכח את המחיר 999$

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by The-Magician,

שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי חבר'ה.. אחי טס ביום שבת לשבועיים והוא רוצה שאני אארגן לו נגן Mp3 ואעתיק לשם את אוסף המוזיקה שלו. אז אני קונה את הנגן יותר מאוחר (היום!) כשאחזור לת"א. כנראה באיזור הדיזנגוף סנטר. אז קודם כל, יש חנות מלבד באג באיזור? שמתי לב שהם שוחטים במחירים ב-ZAP, והם היחידים שנראה כאילו יש להם הכל פה במרכז.. אין לי זמן להזמין מהאינטרנט ולחכות למשלוח, צריך לבוא לשלם ולקחת (היום!), ושזה יהיה במרכז ת"א. משהו עד 1500 שקל אני מניח. עכשיו בקשר לדרישות.. שיהיה נוח ופשוט לתפעול. אנחנו מדברים על בן אדם שאין לו מחשב בבית בכלל..! רצוי שזה יהיה מכשיר של Drag & Drop שאם הוא ירצה להעתיק שירים אי פעם זה יהיה פשוט. משהו קליל יחסית שניתן גם אולי לקנות לו רצועה בשביל כושר, או שיש לו אבי…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by kakolokia,

תגידו אני אוכל להציג על מסך הטלוויזיה שלי (samsung 37 inch HD) את מה שמוצג על הלפטופ שלי (לפטופ די ישן) באמצעות המתאם הזה??: http://www.amperel.co.il/products/177776 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Netanel Idjikovsky,

שלום לכולם, ***אודיע מראש כי אני בחיפושים אחרי מוצר טוב כבר כמה ימים אבל נכנסתי למערבולת מוצרים שלא נגמרת. מעוניין להתחדש בציוד שמע (כרגע אני שומע דרך הרמקולים של הטלוויזיה עצמה). אין לי כוח או עניין להתחיל להעביר חוטים ולתלות מערכת 5.1 ברחבי החדר, בזכות זה תפסו לי את העין מקרני הקול. באתר "זאפ" אני נבלע קצת בבלגן ובסופו של דבר, בפורום בו יש אנשים שבאמת מבינים בתחום, אני אשמח לעצות. קצת מידע: גודל החדר הוא 3.5*2.5 מטרים. הטלוויזיה תלויה באמצע הקיר הרוחבי (3.5), ומרחק הצפייה ממנה הוא כ-2.5 מטרים. הטלוויזיה Samsung LED UA40H5100 Full HD התכנון הוא פשוט לתלות מתחת לטלוויזיה את המקרן. השימוש: סרטים (צופה בגרסאות Remux \…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by rankomemy,

יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. כלומר, היגיון פשוט יגיד, שהחדש עדיף ! התפתחות טכנולוגית וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ben007,

שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התקנתי דרייברים אחרונים, כרטיס הקול מחובר בUSB למחשב, הוא פועל והכל סבבה, אבל לאחר ריסט, הוא לא מזוהה, ואני חייב להוציא ולהכניס כל פעם מחדש את הUSB ורק אז הוא מצליח לזהות אותו. גם SCAN FOR HARDWARE CHANGES לא מזהה אותו, וגם בDEVICE MANGER הוא לא מופיע, רק ניתוק וחיבור מחדש. מישהו מכיר ת'עניין ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Dror-l,

שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי לכולם! אני חדש בפורום ואני מחפש סטרימר. שאלה ראשונה האם זה שווה לקנות את זה? ואם כן, איפה אני יכול למצוא בזול? כי ראיתי בכמה מקומות והיה מאוד יקר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by itaysk,

הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by swg,

השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bakshi1,

שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DOGMA,

אני מחפש בנרות גומיות לאוזניות האלה, פשוט נאבדה לי אחת כבר מכל שלושת הגדלים שהגיעו עם האוזניות והם עכשיו מושבתות בBUG אין את זה, חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים וכו' יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו. באמת חבל לזרוק אוזניות ב250 שקל בגלל גומיה של 50 אג'.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים