עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alienboo,

Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. איך אפשר להגביר את העוצמה של הוולויום של שיר MP3 ששומעים אותו נמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tgr,

שלום לכולם, אני עושה כמה שינויים בחדר והמצב הוא שבין הממיר (יס מקס) לטלויזיה יחבור כבל של 11-12 מטר. יש לי אפשרות להוציא מהממיר s-video, scart ו-rca. לטלויזיה אני יכול לחבר HDMI, VGA, RCA. בהתחשב בעובדה שהכבל חייב להיות קצת יותר מ-10 מטר, על איזה חיבור הייתם ממליצים וכיצד (מתאמים?) - על מנת לקבל את איכות הוידאו והסאונד הטובים ביותר ? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by GRiM,

קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by u-re,

היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by miki20008,

אני מחפש את הנגן המתאים ביותר לי מקום איכסון גדול זמן סוללה לפחות 15 שעות אבל אמיתי לא "15" שעות איכות ניגון מצוינת עיצוב חדשני ויפה ומסך ציבעוני חמוד לא חובה ושיהיה מתאים להליכה קלה 5 קמש ככה אגב חשבתי על iaudio 30gb x5L

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tzion,

אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by __MIKO__,

סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by itayze,

מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) . אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה. לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך: אדום-------------אדום ירוק--------------ירוק כחול-------------כחול וכבל RCA אדום ולבן: אדום--------אדום לבן----------לבן מישהו יודע איך מחברים את כל זה??! תודה רבה מודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yotamgiu,

אהלן, לאחרונה אני מסתובב הרבה עם האוזניות שלי מדגם sennheiser hd595 ואני רוצה לקנות להם נרתיק שיגן עליהם. האם למישהו יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...

23. Started by Nom1fan,

שלום לכולם! רכשתי לפני מס' ימים את המזרים מדיה Xtreamer ואני מאוד מרוצה. יש לי רק קושי אחד. רכשתי איתו את האנטנה שלו , והחיבור לאינטרנט באמצעותה (דרך הראוטר שלי - D-link 2650U תקן G) היה קל ופשוט. לעומת זאת, כאשר אני מנסה להגדיר שיתוף קבצים ברשת בין המזרים לבין הכונן הקשיח במחשב הנייח שלי, אני נתקל בבעיות. יש פתרונות שונים ומשונים באינטרנט, וניסיתי רבים מהם, אך ללא תועלת. המזרים פשוט לא מזהה את ההרדיסק במחשב הנייח. אולי תוכלו לעזור לי בזה? יש לי Win 7 64-bit. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idolux,

אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.