עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cooler-Master,

טוב אז השאלה היא כמו בכותרת. חבר שלי רוצה להחליף את הרמקולים שלו כי הרמקולים שיש לו עכשיו פועלים רק אם הכרטיס קול של אותה חברה (Genius ) וזה עושה כל הזמן בעיות בקיצור הוא רוצה להחליף את הרמקולים שיוכלו להתחבר לכרטיס קול שעל הלוח אם ולהעיף את הרמקולים והכרטיס קול הישנים בקיצור צריך רמקולים( 2.1 יספיק) הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה תודה לכול העוזרים

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. אני ורוצה שיהיה לי עברית לאייפוד אבל גירסת הפירמוייר שלי חדשה ואני צריך גרסה יישנה יותר פעם "רימיתי: את האייפוד בלחשוב שיש אליו גרסה ישנה אבל אני לא זוכר איך עושים את את זה ובאתר הראשי אין הסבר מי יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by limer,

ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by someone,

קניתי אוזניות (לא חשוב ממש איזה, רק שהן יכולות להיות ממש חזקות בדיסקמנים וכאלה) ומשום מה שאני מנסה לשמוע איתן במשחקים אני שומע נורא חלש... אין אפשרות להגביר איכשהו? חיברתי אותן לאן שהרמקול התחבר קודם, ועכשיו הגברתי כמה שאפשר דרך המשחק ודרך הVOLUME CONTROL, וזה עדיין חלש.. יש משהו שאפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by parker,

חבר שלי שוקל לקנות נגן mp3 והוא לא יודע איזה לקנות, רציתי לדעת מהם הנגנים הטובים יותר במחיר הגון, ואיפה ניתן לרכוש אותם

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. 400-500 שקל הטווח. בבקשה עזרה,אין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה בכלל...

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MDK,

ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by lollipop15,

שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.

15. Started by adirgali,

אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=562&code=3 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260103&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap http://www.starcom.co.il/product.asp?product=78 משחקים\סרטים וגם מוזיקה מדי פעם, יותר חשוב משחקים( מצד אחד ה2.1 יותר איכותיים, אבל הסראונד אופטימלי למשחקים וסרטים)

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by 246810,

אני זקוק להמלצה לרמקולים עד 500 שקל מה ההצעות?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. אהלן אנשים, אז יש לי לא מעט מידע מהיום בעיקר וחשבתי לרכז הכל במקום אחד. ראשית, בנוגע ל-MS1 של אלסנדרו. הבטחתי לא פעם שאעדכן. אז סביר להניח שאם יהיו שינויים אני אעדכן, אבל היום יצא לי להקשיב להן לא מעט על כמה וכמה מגברים, ומה שיש לי להגיד הוא שהן אוזניות מצוינות במחיר הזה. הבסיס שלהן הוא ה-SR125, ההבדלים העיקריים הם הפאדים והיעדר הסמל מאחורה. אבל בסאונד, עולם אחר. באס אמיתי שלא יבייש כמעט שום אוזנייה, פירוט טוב, איזון טוב. לשם שינוי יש רזולוציה! יותר ממה שיש בכל גראדו שקיימת. עד כה בכל גראדו ששמעתי, אפילו ב-GS1000 הכל היה דחוס ביותר, אין הפרדה בין הקולות. פה יש את זה וביחס למחיר זה אפילו טוב מאוד. במחיר שלהן אין הרבה מתחרות. הדברים היחידים שלדעתי יכולים לתת תחרות (אבל או…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by mscorpe,

התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. Started by alondor,

ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?

24. כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ac1240,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.