עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברים, בשעה טובה אני עומד בפני רכישת מסך 60 אינץ' במגבלות התקציב אני מתלבט בין 2 מסכים: 1) LED 60LE630 של שארפ [/ http://www.buy2.co.il/o/312fb71b-325d-47ad-bf5b-0ed62d1766102) 60PA6500 פלאזמה של LG - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2608528&cfm= אשמח לחוות דעתכם המקצועית את הנתונים הבסיסים של תמיכה ב- MKV ב-LG מול כניסות HDMI בשארפ אני רואה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ערב צך, ערב זך, אני מחפש מערכת 5.1 של רמקולים לחדר מגורים בתקציב של עד 700 שקלים חדשים משו חמוד, איכותי, עדיף כזה שאפשר לתלות בקיר.. תודה מראש :]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lalis,

שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kinggil,

היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by rani,

אני מחפש כרטיס קול דבר ראשון למוסיקה ועריכה (דרוש MIDI, לאורגן), דבר שני לסרטים, והאחרון למשחקים. כמובן שחייב להיות תואם וויסטה 100%! אני מחפש משהו שישתלם, ויתן לי את התמורה הכי טובה לכספי. הוא יתחבר למפרט שלי דרך PCI ודבר חשוב נוסף. שיהיו לו 4 יציאות אנלוגיות (ל 8 ערוצים) ו2 כניסיות (לLINE IN ו MIC IN)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום מה עדיף לפי דעתכם למחשב שמשמש קצת פחות למשחקים, אך הרבה למוסיקה , MP3, אינטרנט וקצת סרטים? הרמקולים האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 או אלו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=152063 או אלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 או ה5.1 האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132220 והאם שווה את התוספת הלא זולה במחיר? וכמובן שאני בתור אחד שאוהב אודיו כמו שצריך, מחפש תמיד את האיכותי ביותר שיש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by wowohw,

דיברתי עם חבר על הרמקולים והוא אמר לי שזאת מערכת "טיפשה" הכווה שכולם משמיעים אותה עוצמה מכל רמקול ואין ממש סראונד דרך הרמקולים האלה ולא שווה לקנות אותה בכלל זה נכון מה שהוא אמר שזאת סתם מערכת ולא שווה להשקיע עלייה 505 שקל? מבחינת כבלים אין לי בעייה אין לי חדר גדול וה-X540 מה שהבנתי זה כולה כבלים יותר ארוכים שלט ועיצוב שונה והסאונד הכול אותו דבר אם כן יש סראונד 5.1 באותו מחיר בערך יותר טוב במחיר הזה? אם אפשר בחנויות של TMS ובחנות KSP כי הם קרובות אלי הביתה... מתכנן לקנות עוד שבוע או שבועיים ככה... בקשר לכ.ק יש לי מובנה על הלוח כ.ק טוב יחסית של הלוח אם P5B-SE עכשיו יש לי את הרמקולים ATP3 מבחינת איכות שמע זה יותר טוב מ-ATP3 או שמה שיש לי יותר טובים? תודה רבה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Avivo,

מישהו מכיר את האוזניות האלה ויכול לתת עליהם ביקורת (או קישור לאתר עם ביקורת..) http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html והאם הם שוות כ"כ הרבה כסף?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by szig,

logitech z906 vs z5500 מה מהדגמים יותר טוב ולמה? מה ההבדלים? מה הבדלי המחיר פחות או יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

19. Started by MasterOfMuppets,

שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הטלויזיה הישנה בסלון התקלקלה, ואני רוצה להחליף אותה. בעוד כחצי שנה אעבור דירה ולסלון החדש שיהיה גדול בהרבה אקנה טלויזיה גדולה יותר ואת זאת אעביר לחדר שינה. מרחק צפיה: 3.5 מטרים בסלון, המרחק בחדר שינה לאחר מכן יהיה כ-3 מטרים. גודל באינצ'ים: בין 37 ל-42 אינץ' (לא בטוח אם זה יותר מדי גדול בשביל החדר שינה, שם הטלויזיה תבלה את רוב חייה). טווח מחירים: סביבות ה 3000 ש"ח. מוכן לחרוג ב200-300 ש"ח, אם ההפרש שווה את המחיר. שימושים: 1. חיבור למחשב נייד בחיבור HDMI לצורך משחקים. 2. חיבור לWii (סוג החיבור הוא בננה או קומפוננט) 3. חיבור לממיר רגיל של HOT 4. מעוניין שתהיה האפשרות לנגן סרטים דרך זיכרון נייד כמו דיסק חיצוני או דיסק-און-קי. 5. אני לא מתכוון לחבר לטלויזיה רמקולים או מערכת קו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by livne21,

*מרחק צפייה 2.5-3 מטר *גודל באינצ'ים אני בעד 32" גם ראיתי את הגודל במציאות וזה נראה מתאים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2500-3000 ש"ח (חריגה עד 3500 אבל רק אם באמת באמת כדאי) *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: אני הולך לחבר אותה לדברים כמו מחשב,WII ,ממיר YES HD אולי בעתיד גם PS3 נראה.. מן הסתם אני רוצה כמה שיותר איכותית במחיר הזה.. כרגע יש 3 שאני מתלבט ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757521 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 ולסיכום תודה לכל מי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Koby,

שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים