עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The UnKnown,

אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחפש אוזניות ל-PC עם ביטול רעשים אקטיבי, איכות שמע מצוינת ונוחות ללבישה לכמה שעות רצוף ביום. תקציב: עד 1000 ש"ח עם אפשרות חריגה אך עדיפות לחסכון במחיר. רצוי מאוד אלחוטיות. למעשה, מוכן להתפשר על ביטול רעשים אקטיבי אם זה נותן את כל שאר התכונות + אלחוטי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by composite,

שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כלי שכתבתי (SBZ Switcher) לאוטומציות של החלפת מצב רמקולים\אוזניות עם הגדרות ווליום, ועוד! אני מאמין שתעריכו את הכלי אם ברשותכם כרטיס מהסדרה. במקום להרחיב כאן, אפנה אותכם לפוסטים ב creative ו-guru3d: http://forums.creative.com/showthread.php?t=699908 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381416 על בקשות ספציפיות ועזרה אפשר להתדיין כאן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mrraz,

יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by EG,

שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי טלוויזית סמסונג 51 שתומכת 3d העניין הוא שהפופקורן a210 שלי לא תומך בכתוביות ללא עזרת מחשב עם תוכנות צד שלישי ניסיתי להפעיל dlna. וגליתי שזה רק ממש טוב עם מחשב מרוחק וגם הצלחתי להפעיל כתוביות עם תוכנת שרת Wild media server כאשר הסרט והכתובית באותו תיקיה אך משןם מה אני רואה גיבריש. יש פתרון לעניין,אגב הכתוביטת הם ass.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה

18. יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

שלום לכולם מצאתי אצלי בבית את הממיר הזה XITEL MD PORT DG2 הוא ממיר USB TO OPTIC TOSLINK הוא יצא בשנת 2001 בערך והייעוד שלו היה לחבר את המחשב למיני דיסק לצורך העתקת שירים אמרתי ננסה לחבר אותו לDAC אולי יעבוד ( בתור ממיר USB TO OPTIC TOSLINK) ואכן עובד מצוין גם בווינדוס ויסטה וגם בווינדוס 8 הוא PLUG AND PLAY ולא צריך שום דרייבר . הוא מופיע בהתקני הקול בתור כרטיס קול חיצוני שומעים מצוין הקטע שחששתי ממנו אני שומע רק FLAC והשאלה איך הוא מעביר את האות ל DAC ? האם הוא עושה כיווץ לסאונד כמו שהיה נהוג במיני דיסק ? או שמעביר את האות ללא כיווץ בתור LOSSLESS ? מישהו יכול לענות על השאלה הזאת ? http://te…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מערכת קולנוע ביתית ב500 שח בלי חריגות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז תבורכו. מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזי…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elizool99,

אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.