אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATP3 REVIEWS http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8&rls=GGLJ,GGLJ:2007-46,GGLJ:en&q=altec+Lansing+atp3+review VS2421 REVIEWS http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91 http://www.google.co.il/search?hl=iw&rls=GGLJ%2CGGLJ%3A2007-46%2CGGLJ%3Aen&q=altec+Lansing+VS2421+review&meta= הבנתי כי ה VS2421 מחליף את הATP3 עד כמה הם טובים לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים. התקציב עד 200 ש"ח +-... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים שאתם ממליצים על Logitech 4.1 Z-560 במפרט של 10000 ש"ח עם מסך "19. אין מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה ??? : הרי אני בטוח שיש בארץ משהו טוב בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח.(או פחות )
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שיתאימו לPS4 וידעו במקביל להתחבר לכמה מכשירים(נגיד למחשב לצורך סקייפ או לפלאפון ולPS4 בו זמנית). *אלחוטיות. *עם מיקרופון. התקציב שלי הוא בערך $300-$350. אני אביא את האוזניות מארה"ב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול דבר ראשון למוסיקה ועריכה (דרוש MIDI, לאורגן), דבר שני לסרטים, והאחרון למשחקים. כמובן שחייב להיות תואם וויסטה 100%! אני מחפש משהו שישתלם, ויתן לי את התמורה הכי טובה לכספי. הוא יתחבר למפרט שלי דרך PCI ודבר חשוב נוסף. שיהיו לו 4 יציאות אנלוגיות (ל 8 ערוצים) ו2 כניסיות (לLINE IN ו MIC IN)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיברתי עם חבר על הרמקולים והוא אמר לי שזאת מערכת "טיפשה" הכווה שכולם משמיעים אותה עוצמה מכל רמקול ואין ממש סראונד דרך הרמקולים האלה ולא שווה לקנות אותה בכלל זה נכון מה שהוא אמר שזאת סתם מערכת ולא שווה להשקיע עלייה 505 שקל? מבחינת כבלים אין לי בעייה אין לי חדר גדול וה-X540 מה שהבנתי זה כולה כבלים יותר ארוכים שלט ועיצוב שונה והסאונד הכול אותו דבר אם כן יש סראונד 5.1 באותו מחיר בערך יותר טוב במחיר הזה? אם אפשר בחנויות של TMS ובחנות KSP כי הם קרובות אלי הביתה... מתכנן לקנות עוד שבוע או שבועיים ככה... בקשר לכ.ק יש לי מובנה על הלוח כ.ק טוב יחסית של הלוח אם P5B-SE עכשיו יש לי את הרמקולים ATP3 מבחינת איכות שמע זה יותר טוב מ-ATP3 או שמה שיש לי יותר טובים? תודה רבה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות רמקולים למחשב, והבנתי שבתקציב שלי, (500-600 ש"ח) הכי משתלם לקנות ה-X530 של LOGITECH... עכשיו ראיתי שיצא דגם חדש שלהם ואני שואל האם שווה לחכות שהוא יגיע לארץ ויעלה כמו ה-X530, או לקנות את ה-X530 עכשיו וזהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם בתקציב שלי יש מערכת יותר טובה או משתלמת (של CREATIVE או משהו), אפילו אם היא צפויה לצאת ועוד לא יצאה, אשמח להמלצה...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש את הנגנים מבוססי USB-DISK ON KEY שמוכרים בכל אתרי ה"מכרזים" סטייל נטאקשן\אולסייל וכו'.. הנגן באנגלית. הנגנים שמוצעים כעת למכירה תומכים בעברית, ומכיוון שהמעבר לעברית יקל על אמי וראיתי אפשרות בנגן לעדכון FIRMWARE חשבתי אולי אפשר להתקין עליו את העדכון...וכך הנגן יתמוך בעברית. האם מישהו ניסה זאת? או יודע מאיפה ניתן להשיג את העדכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-