אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז תבורכו. מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום חיברתי למחשב מערכת סטריאו ענתיקה של פיוניר, ואליה היו מחוברים שני רמקולים מדפיים+שני רמקולים סטליטיים (יש לי גם סאב שלא ניתן לחבר) הסאונד ממש טוב אבל המערכת מתחילה לקרטע וגם תופסת המון מקום.. כזאת מערכת:http://img2.mlstatic.com/equipo-de-audio-pioner-xp170c-japones_MLU-O-25828391_7711.jpg אני מחפש פתרון בתקציב לא גבוהה. מקסימום 700 ש"ח משהו כמו מיני רסיבר/מגבר שיהיה ניתן לחבר אליו: 2 רמקולים מדפיים + 2 רמקולים סטליטיים + סאב וופר עם אפשרות שליטה על הרמקולים כל אחד בנפרד (גם דרך המחשב זה טוב) עם פאנל בקרה בסיסי של ווליום, באס וטריבל. ** לכל רמקול מחובר כבל דו-גידי ללא ראש RCA .. http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_colored-speaker-cable-sh-s001-.jpg…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחלה אוזניות, אך יש להם שני חסרונות: לא נוחות (אולי בגלל שיש לי אוזניים גדולות?) חוט קצר מדי, איפה אוכל להלחים חוט ארוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3-usb מהסוג הקטן מעוניין בין חצי גייגה עד לגייגה בתקציב של עד 650 שקל ופחות הפרט החשוב ביותר הוא שהווליום יהיה מאד חזק וגבוה (שמעתי הרבה נגנים של חברים שלי שיש בהם ווליום נמוך ונורא התאכזבתי) אם תועילו בתובכם לומר לי מהוא הדגם שאתם ממליצים או קישור לקניה ישירה תודה רבה :-*
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם בכמה שנים אני קונה אוזניות חדשות האוזניות הראשונות שלי היו Sennheiser hd 202 אחרי זה סיביריה v2 אחרי זה akg 181 חשבתי לקנות אוזניות חדשות חשבתי ללכת אולי על mixer של דיויד אבל שמעתי בהם ולא התלהבתי בכלל ב akg שלי שומעים הרבה יותר טוב בנוסף האוזניות של Sennheiser שעלו לי 200 שקל היה להם את השמיע שהכי אהבתי חשבתי ללכת על Sennheiser adidas hd 25 אבל אני פתאום לא מוצא אותם בשום מקום כאילו מישהו מחק אותם מהאנטרנט. ויש מקום שמאפשר להאזין לSennheiser hd 25 ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי אצלי בבית את הממיר הזה XITEL MD PORT DG2 הוא ממיר USB TO OPTIC TOSLINK הוא יצא בשנת 2001 בערך והייעוד שלו היה לחבר את המחשב למיני דיסק לצורך העתקת שירים אמרתי ננסה לחבר אותו לDAC אולי יעבוד ( בתור ממיר USB TO OPTIC TOSLINK) ואכן עובד מצוין גם בווינדוס ויסטה וגם בווינדוס 8 הוא PLUG AND PLAY ולא צריך שום דרייבר . הוא מופיע בהתקני הקול בתור כרטיס קול חיצוני שומעים מצוין הקטע שחששתי ממנו אני שומע רק FLAC והשאלה איך הוא מעביר את האות ל DAC ? האם הוא עושה כיווץ לסאונד כמו שהיה נהוג במיני דיסק ? או שמעביר את האות ללא כיווץ בתור LOSSLESS ? מישהו יכול לענות על השאלה הזאת ? http://te…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו כשאני קונה מסך (Samsung UE55H6400) שיהיה מחובר למחשב ואני רוצה להתנתק מחברת הכבלים\לווין, מה הדרך הכי איכותית לצפות בתכני ערוצי גולן והאם ניתן באיזו צורה גם לצפות בתכנים של הוט/יס כדוגמת הסדרה הישראלית אטלנטיקה? עוד לפני שהתחברתי לשירות הכבלים חיברתי את הטלוויזיה לכבל אופטי לבן מהקיר וצפיתי בערוצים בסיסיים של הוט אך לא באיכות טובה כל כך. אני מבין שבטלוויזיות החכמות יש ממיר שקולט ערוצי גולן? והאם קיימת תוכנה\ ממשק שמאפשר לי לצפות בתכנים האלו דרך המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! טלויזיה חדשה של טושיבה - 32AV500P יש 2 HDMI אין VGA מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה , דרך כניסת DVI בכרטיס מסך - ATI X600 PCIE השאלה: האם כבל 2 או 3 מטר של HDMI>DVI ב40 שקל בערך יכול לספק אותו איכות כמו כבל ב 80/100 שקל. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת שמע שתתאים לדרישות שלי - מערכת סראונד (5.1) , איכות טובה למשחקים ולשמיעת מוזיקה. אני לא ממש צריך איכות מעולה ממש רק משהו טוב שישרוד לאורך זמן. :-\ התקציב שלי הוא בסביבות החמש מאות שקל. עכשיו יש לי כמה התלבטויות - ??? או לקנות את הרמקולים האלה - Logitech Z-640 ב 668 ש"ח או לקנות רמקולים (לא משהו מיוחד) בסביבות מאה שקל ולקנות כרטיס קול טוב משהו כמו - Creative Audigy 2 Sound blaster oem ב-479 ש"ח בבקשה תעזרו לי אני לא יודע על מה ללכת ובכלל אם משהו יותר טוב שאתם יכולים להציע אז אני פתוח לרעיונות אני לא נעול על שום חברה (אני גם לא ממש מבין בציוד אודיו). נ.ב. יש לי לוח אם - Asus p4p800 deluxe.... למי שלא מבין בזה אז יש על זה כרטיס קול מובנה…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא חייב 3D! אני מתלבט בין samsung d6000 ל sony 46ex720 ו philips 6606. הטלויזיה עומדת בסלון ויש אור מהחלון אליה , ככה שיש חשיבות איך האור מהחלון משפיע אל הראות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלי שכתבתי (SBZ Switcher) לאוטומציות של החלפת מצב רמקולים\אוזניות עם הגדרות ווליום, ועוד! אני מאמין שתעריכו את הכלי אם ברשותכם כרטיס מהסדרה. במקום להרחיב כאן, אפנה אותכם לפוסטים ב creative ו-guru3d: http://forums.creative.com/showthread.php?t=699908 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381416 על בקשות ספציפיות ועזרה אפשר להתדיין כאן.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב צך, ערב זך, אני מחפש מערכת 5.1 של רמקולים לחדר מגורים בתקציב של עד 700 שקלים חדשים משו חמוד, איכותי, עדיף כזה שאפשר לתלות בקיר.. תודה מראש :]
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יותר מאוחר היום אני הולך סוף סוף לקנות את המערכת, עכשיו יש לי התלבטויות לגבי 2 רסיברים שההבדל שלהם הינו עומד על 60 שקלים, והרסיבר ה"יקר" יותר נראה לי בהרבה יותר טוב וגם באתר www.zap.co.il יש עליו 12 ביקורות ממש טובות ולעומת היותר זול שאין עליו אפילו לא 1. זהו הרסיבר ה"יקר" יותר של MARANTZ: http://www.crazyedi.co.il/products/7034 אם אני לוקח אותו אני אנסה להשיג בצבע אחר... וזה השני: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PM-4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=95&aff=zap אה ודרך אגב, הנה הרמקולים שהחלטתי ללכת איתם: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-