עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by audio,

קיים בנגן תמיכה בעברית? ספריות הצגת שירים וכו'????

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MasterOfMuppets,

שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DOGMA,

אני מחפש בנרות גומיות לאוזניות האלה, פשוט נאבדה לי אחת כבר מכל שלושת הגדלים שהגיעו עם האוזניות והם עכשיו מושבתות בBUG אין את זה, חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים וכו' יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו. באמת חבל לזרוק אוזניות ב250 שקל בגלל גומיה של 50 אג'.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yair Tz,

אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום. יש לי סאונד בר עם bt ואני רוצה לחבר אותו בלי חוטים לטלויזיה. האם טרנסמיטר אודיו bt יעשה את העבודה? עקרונית זה אמור לעבוד, אני לא מצליח לחשוב איך לעשות את החיבור בין הטרנסמיטר לסאונד בר. לשני המכשירים אין כל כך ממשק משתמש. חשבתי לקנות משהו כזה: https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V4-1-Transmitter-Wireless-A2DP-Audio-RCA-to-3-5mm-Aux-USB-Adapter-Hub/202519048474?hash=item2f2713711a:m:mbrEKpBye2J5oqI6kh8OZHg יש למישהו נסיון עם מוצר דומה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם יש דרך להוסיף כניסה דיגיטלית (אופטית) לכרטיס הקול שלי? כמה עולה ומאיפה אוכל לקנות, אם כן? תודה מראש, ניר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Iniesta,

שלום חברים, סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT) אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי. דרישות. טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)! תקציב: עד 3500 ₪ גודל: 42 אינץ' אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות) חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES). 100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניג…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA

16. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by aaviran,

טוב, יום ההולדת שלי מתקרב וההורים הסכימו לקנות לי אוזניות איכותיות. אוזניות עד 500 ש"ח, לשמיעת מוזיקה בעיקר, גיימינג בנוסף, לינק לחנות שמוכרת יהיה נחמד. בנוסף, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם, האם יהיה כדאי לקנות כרטיס קול חדש ולהעצים את תחושת הסאונד ביותר? אם כן, אז בבקשה המלצות בהתאם לאוזניות בתקציב סביר של לא יותר מ-700 ש"ח.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by aviran_n,

מחפש נגן MP3 עד 1400-1500 ש"ח הנגן צריך להיות בעל נפח של כמה עשרות GB, נותן ווליום חזק כמה שיותר וצליל איכותי. תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מתלבט בין ה-3 האלה (Z130,Z150,Z200): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5841 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12211 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12374 בעיקרון מחפש את המוצר הכי טוב בטווח המחירים האלה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ew89,

היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?

21. היי לכולם ! אני צריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה ופשוט אין לי מושג מה לקנות. עשיתי כמה סיבובים בחנויות למוצרי חשמל והתייעצתי עם חברים ונראה שכדאי לי לקנות טלויזיה בגודל 40" או 42", מרחק הצפיה הוא בערך 1.90-2.00 מטר. התקציב שלי בערך 5,000-5,500 ש"ח. אני מתכוון לחבר לטלויזיה מחשב באמצעות כבל HDMI ולראות עליה סרטים/סדרות מהמחשב. אני גם מתכוון לפעמים לשחק במשחקים מהמחשב על הטלויזיה. יש לי כמה דרישות מהטלויזיה: שתציג באופן איכותי, עם צבעים טובים ובלי ריצודים. שהרמקולים של הטלויזיה יתנו סאונד באיכות סבירה. צריך שיהיה איזה 3 או 4 כניסות HDMI. חשוב שהמסך של הטלויזיה יהיה ANTI-GLARE כדי שלא יהיו החזרי אור מהטלוזיה. תודה רבה לעוזרים ! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by benor,

שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כאמור אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב אבל אני רואה שיש להם מאחורה חוט חשוף כזה שלא מתאים לשומקום... מה זה ואיך מחברים למחשב .. האם זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

הלכתי אתמול קניתי לי בסוף בכלל לא LCD כמו שרציתי בהתחלה אלא PLASMA 42. הסבר: כשקראתי ביקורות באינטרנט הכל היה נחמד. כמעט שקניתי LCD שהאתר DTOWN מאוד התלהב ממנה http://www.dtown.co.il/index.php?news=388 אבל . . . כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. כשהלכתי לראות והבנתי את ההבדלים ה LCD נזרק מייד מהראש כי איכות הצפייה בתכני ה YES וה HOT כל כך גרועה בכל LCD שראיתי שלא רציתי לגעת בו. ל PLASMA יתרון שכל דבר נראה עליה מדהים. שידורי טלוויזיה דומים ל CRT ב5 אלף שקל האיכוןתי שהיה לי 34 אינץ' של JVC (שכרגע עומד למכירה). זה תומך 780P וגם 1080P במין מצד שלא יודע איך להסביר, כאילו הוא או דוחס אותו או משהוכזה, אבל ראיתי עליו I ROBOT ממדיה סטרימר ב 1080P בחנות ונראה מדהים אז לא יודע מה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nirhend,

קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים