אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ברשותי נייד עם יציאת VGA בלבד וטלויזיה LG 37LD460. אני הרבה זמן מחפש כבל VGA באורך 3מטר שיתמוך ברזולוציה 1920x1080 אבל קשה לי למצוא אחד כזה. אפילו באיביי, לא מצאתי ששולחים כזה לארץ. לאחרונה אני מתלבט אם לא כדאי לקנות מתאם VGA ל HDMI וככה למשוך רק כבל אחד עד לטלויזיה וזהו. סטרימר הוא פתרון יקר מאוד עבורי ואינני מתכוון להשתמש באחד כרגע. האם מישהו מכיר מהיכן להשיג כבל כזה (אפילו כדאי משולב עם כבל אודיו 3.5") או לחלופין מכיר מתאם טוב ומומלץ שאוכל להשתמש בו? ישנם כמה וכמה כאלו באיביי, במחיר של 30-50$. קשה להבין מי מהם תומך באמת ב -1080P ועד כמה כדאי בכלל לגשת לפתרון הזה (מבחינת איכות תמונה ביחס ל VGA וכד')
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את IRIVER IHP 120 ופשוט ראיתי שבארץ המחירים ממש ממש יקרים האם אפשר לקנות אותו באתר בחו"ל שעושה גם משלוחים לישראל במחיר זול יותר? (אין לי מישהו שנוסע לחו"ל למקומות שיש בהם את ITIVER אז אני לא יכול לבקש ממישהו לקנות לי) תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים במערך 2.1, אני רואה יחסית הרבה סרטים, שומע מוזיקה ומשחקים. איזה רמקולים מומלצים לתקציב הזה? הנה כמה רמקולים שראיתי בחיפושים: Creative SBS A300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593804 Altec Lansing BXR1121 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676540 Logitech LS21 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717766 Creative SBS A200 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=598020
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZS לעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה. האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי המחשב שלי נמצא באותו החדר שבו נמצאית הטלויזיה והוא מחובר אליה עם כבל HDMI. הכבל כמובן יוצא מהכרטיס מסך ( ATI 4870 ). הבעיה היא שכשאני רואה סרט מהמחשב בטלויזיה, הסאונד מגיע מהרמקולים של המחשב, שממוקמים ליד המחשב ולא ליד הטלויזיה. ונניח שאני קונה עוד רמקולים וממקם אותם ליד הטלויזיה, מה לעשות כדי לשמוע בהם? או כל פתרון אחר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חבר'ה כמו שהכותרת אומרת אני צריך רמקולים 2.1 למחשב חדש שאני קונה עד 200 שקל, פשוט רוצה מקסימום תמורה לכסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? ) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס הקול…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-