עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני עומד לפני קניית כרטיס טלויזיה שיחובר לממיר של HOT ולמסך 24 יש מגוון עצום של כרטיסים.. חיצוניים לא חיצוניים וכו'.. אני ממש מבולבל.. אם אפשר כמה דגשים מכם ודברים חשובים שצריך לדעת לפני קנייה של כרטיס טלויזיה תודה.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by גיימרית,

מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maxim22,

אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר. נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shipping יש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה? יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  6. מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  7. שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by gal1,

creative gigawork 7.1 או logitech z 680 5.1

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המערכת הנ"ל ,ולפני יומיים השלט התחיל לעשות בעיות. לפעמים עובד ולפעמים לא,פתחתי את מכסה הבטריה וראיתי שהבטריה לא "יושבת" כראוי . אני יוכל לתקן את זה אישכהו ע"י הדבקה או משהו בסגנון,אבל נראה לי שהביאו לי שלט שונה ממה שהייתי צריך לקבל. אם לפי התמונות זה השלט שהיה אמור להגיע עם הרמקולים: http://mognet.no-ip.info/wp-content/uploads/2011/05/microlab10.jpg אני קיבלתי שלט כזה: http://www.fastup.co.il/images/17405476.jpg לפנות אולי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים? או שזה לא אמור לשנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lover323,

רציתי להזמין את ATP5 ב649 שח בשמיר אבל עד שביצעתי הזמנה הוא נגמר והזמנתי את Aztech ב599 שח עכשיו נישאר לי לקנות כ.קול 5.1 תואם אני לא יודע איזה כרטיס מתאים יותר טוב לסט הזה קריטיב לייב 5.1 או פרטיסמו3 אני יודע שסה"כ פרטיסימו3 יותר טוב אבל עכשיו עקב מחסור שלו במלאי המחיר שלו קפץ ל300 שח ובנוסף לזה בשמיר אין אותו בכלל ואם אני יזמין אותו מחנות אחרת אז אני יצטרך לשלם שוב על משלוח וזה יצא כבר 350 שח אז לכן אני מעדיף לקנות את הקריטיב לייב ליד הבית שלי ב190 שח אבל אני רוצה לדעת שהכרטיס מתאים ב100% ל Aztech ולגבי הקבלים שבאים עם הAztech הכל מסופק ואין שום בעיה לחבר אותו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח לנגן MP3 חשוב לי מאוד שהיו ניתנות לקיפול ושיהיה אפשר לרוץ איתם , חוץ מזה כמובן שהאיכות שלהם תהיה טובה. בהתחלה חשבתי על משהו כמו הפנסוניק האלו: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2051365&type=2&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 או כמו הKOSS האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מה יותר טוב ? למישהו יש הצעה יותר טובה ? תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  12. יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום,עוד מעט אני קונה מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ורציתי לחבר אותו למחשב. במחשב יש לך זוג יציאות Dvi בכרטיס מסך יש לי גם spdif. אם אני אחבר את הSpdif מהלוח אם לכרטיס מסך ,ואחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם מפצל dvi-i לhdmi הקול יעבור וזה יעבוד? אשמח גם לדעות וגם להצעות אחרות בנוסף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by lader,

רציתי לדעת האם החברה PILOT נחשבת טובה במסכי CRT?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Access Denied,

זה המוצר - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/LG-Streamer/4199632 המחיר הרגיל (חשבתי לקנות אחד לפני שבוע) הוא כ-550 שח דעות? למישהו יש את המוצר?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by bv_beaver,

טוב קנו עכשיו את ה Hecules Game Theater XP ואני מרוצה בינתיים אבל אני צריך רמקולים טובים לא במחיר יותר מ1500 ש"ח עם סאב ועוד 4-5 רמקולים ושיהיו איכותיים יש הצעות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bluz,

לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by quantoM,

שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות בניו יור קאת המכשיר הזה. האם הוא קורא כתוביות בעברית ? אולי מישהו יודע כי אני לא ראה שמצויין שם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי LCD Proview 32" EF321. אני מחובר עם המחשב אליה כרגע עם כבל VGA to VGA ורואה תכני HD 720P. לכרטיס מסך שלי יש DVI ב LCD יש HDMI. השאלה אם אני אקנה כבל DVI To HDMI אני באמת אראה הבדל באיכות? שווה את הכסף? או שזה איכות די זהה? תודה לכולם מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. נמאס לי ! ! ! אחת ולתמיד למה אתם מתכווניום כשאתם אומרים שהמוצר ג'נרי ? אל תגידו לי שהמשמעות היא כללי שזה שווה חרא. תגידו באמת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים את זה ???? כי זה מתחיל להיות מעצבן שרק iAUDIO וiRIVER וחברות כאלה שאהודות בפורום לא נחשבות ג'נריות וחברה שאולי אוזנייכם לא שמעו עליה יישר נקראת ג'נרית .

• 10 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי במארז חיבורים לאודיו בצד האחורי של המארז ויש לי גם בצד הקדמי... בצד האחורי יש לי 8 חיבורים שאין לי מושג מהם אבל זה לא משנה... בצד הקדמי יש לי את החיבור הירוק הרגיל וגם הורוד... אני מנסה לחבר מקדימה את הרמקולים והם לא עובדים... כי פשוט אני כל הזמן מחליף בין הרמקולים לאוזניות אז אני רוצה לחבר אותם מקדימה וזה לא עובד! 1. למה זה לא עובד? (אני מחבר כל פעם משהו אחר ואף אחד מהם לא עובד). 2. איך אני יכול לסדר את זה?? 3. איך אני יכול להשאיר את הרמקולים מחוברים בצד האחורי של המארז וגם לחבר את האוזניות מקדימה ולשלוט על איזה התקן אני רוצה לשמוע? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.