עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gabriel,

אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by diabolo,

אני מחפש 2 אוזניות 1 הוא אוזניה כפתור לא in ear עד 200 שח סמתי עין על Sennheiser MX760 אבל אין לי מושג איך הם. אני שומע בעיקר היפ הופ אז תעזרו לי לבחור אוזניה אם באסים טובים 2 אוזניה קשת תקציב 200 שח יש לי כרגע את האוזניה hd 201 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב עדיפותSennheiser שגם היא תהיה אם באסים טובים ועוד שאלה קטנה אתם מכירים אתר שמוכר הרבה סוגי אוזניות? (אני מעדיף לקנות בחול אם זה יותר זול) תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום חברים, הבעיה היא כזאת: יש לי רמקולים ATP3 ויש לי מערכת סטריאו ישנה מאוד עם רמקולים מאוד גדולים בחדר. החלטתי לחבר את כולם למחשב, כבר לפני הרבה זמן. הכל נשמע מצוין והאיכות פשוט מדהימה, אבל יש בעיה שתמיד הייתה קיימת ורק עכשיו התחילה ממש לחרפן אותי - יש רעש סטטי קבוע שיוצא מהרמקולים הגדולים של המערכת סטריאו הישנה. הרעש הוא די חזק ומציק. אני מחבר את הכל למחשב עם מפצל. חיברתי מפצל ליציאת אודיו של הכרטיס קול במחשב (soundstorm) ואליו אני מחבר את ה-ATP3 ואת הכבל 5 מטר שמחובר מצד אחד לרמקולים של המערכת סטריאו ומצד שני למפצל הזה. כמובן שהכבל לא מתחבר ישירות לרמקולים אלא מתחבר למערכת סטריאו עצמה, לכניסה של ה-CD. ברגע שאני מנתק את החיבור מהמערכת, אין רעש סטטי, כלומר משהו דפוק בענ…

• 11 תגובות
    • 23.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. אהלן חברים, אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים המגבר הוא JVC RX-8012P התקציב הוא בערך 1K שקלים והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. היי, אני לא מצליח להוציא מהמחשב שלי DTS, מה הסיכוי שהבעיה אינה במקודדים ודווקא בכרטיס הקול שעל הלוח ? אני לא מוצא בשום מקום אם הלוח תומך בDTS או לא, יש פה מישהו עם אותו לוח שיכול להוציא קול באיכות DTS ? ואם כן איזה מקודדים צריך ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by oDot,

צריך אוזניות למשחקים ולמוזיקה. לפי מה שהבנתי אם קונים אזניות למשחקים זה בא על חשבון המוזיקה ולהפך. אם זה באמת ככה אשמח לאיזון בין הסוגים מאחד ושניהם חשובים לי. חשוב לי יותר המשחק, אני משחק CSS וצריך לשמוע כל פיפס. רצוי ומומלץ לא להשתמש בכל התקציב, למרות שלפי ההגדרה בוויקיפדיה אני -כן- אודיופיל, אבל לא בהכרח בעל יכולת הבנה גבוהה מאוד לאיכות. באזניות של IPOD וידאו מחובר לכרטיס קול שמוטמע בלוח שלי (Gigabyte GA-P35C-DS3R) לא שמעתי אף הבדל בין FLAC לבין MP3. לא יודע אם זה בגלל האזניות, כרטיס הקול, או שפשוט אין לי את היכולת להבחין ביניהם. צורת האזניות לא משנה לי. מה ששומעים יותר טוב = יותר טוב. אם זה כרוך בלאטום את האזניים עם אזניות גדולות, שיהיה. מה שכן שלא ילחצו לי על האוזניי…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by dsane,

התכונה הכי חשובה לי בו היא עמידות פיזית.... רצוי עם מיקרופון ואפשרות הקלטה ל MP3 מקניה מחנות מארה"ב עדיפות ל target ו circuitcity בתודה מראש שפוי

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by NightWing,

טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? ‏Asus P5Q-E‎‎)‎‏)‏ בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  12. בבית 2 קומות, מתוכנן חדר קולנוע בקומה עליונה ששם יהיה רוב הציוד, בקומה מתחת בסלון תהיה טלוזה ורמקולים, איך אני יכול לחבר בין המחשב לטלוזיה כך שאוכל גם לראות וגם לשמוע וגם לשלוט מהסלון ?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש סוגים של מגנטים. האם מגנט קטן יגרום לרמקול להפיק סאטנד חלש יותר? תודה. עריכה: קראתי אינטרנט שיש רמקולים איכותיים עם מגנט קטן. אז זה אומר שכל רמקול גדול יחסית עם מגנט קטן הוא איכותי?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by danielb,

בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. ברצוני לקנות נגן MP3, אך בשל חוסר תקציב אני קונה נגן של 512 מגה. את הנגן הבא שמעתי בעצמי, אני יודע שהוא אחלה של נגן: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3798363 אך הוא עולה 400 שקל, כשב300 אני יכול להשיג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2472322 השאלה היא האם כדאי לי להשיג את ה300 שקל, אם אין איתו שום בעיות מיוחדות.. כי את ה400 שקל כבר שמעתי, אין לו בעיות עם היותו עצמאי (כלומר ללא צורך בדרייברים מיוחדים) או שום דבר מיוחד אחר. אז אם למישהו יש את הראשון (300 שקל), ויכול לספר על בעיות כלשהן איתו.. כי בעיקרון אין ממש הבדלים בינהם. אקדים תודה, pMor

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  19. הדגמים הם: AKG K26P Efficiency 125 dB SPL/V Frequency range K 26 P: 12 Hz to 28 kHz Rated impedance 32 ohms THD <1% Cable 1.5 m (5 ft.) Connector Stereo mini plug Net weight (without cable) K 24 P: approx. 2.2 oz. K 26 P: approx. 2.6 oz. Special features Folding mechanism Philips SHS8001 Sound Acoustic system : Open Magnet type : Neodymium Voice coil : CCAW Diaphragm : Mylar dome Frequency response : 6 - 23 500 Hz Impedance : 16 Ohm Maximum power input : 50 mW Sensitivity : 102 dB Speaker diameter : 15 mm Type : Dynamic Connectivity Cable connection : Two parallel, symmetric Cable length : 1.2 m Connector : 3.5 mm stereo Finishing of …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by yuvalm2,

תוכלו להמליץ לי על מכשיר הקלטה לשימוש ביתי? אני מעוניין להשתמש בו להקלטת הרצאות באוניברסיטה (אניח אותו על שולחן המרצה כאשר המרצה ינוע בסביבת השולחן לאורך ההרצאה). אני מחפש מכשיר שייתן הקלטה בהירה של דברי המרצה (למרות שהוא לא יהיה סמוך למכשיר), גם אם לא איכות אודיו משובחת מדי. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by יהודי,

בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. היי אני מחליף את הרמקולים הקיימים כי הם מקצרים אני רוצה את הרמקולים של סוניק גיר ההתלבטות היא בין דגם של האיבו 8 לאיבו 7 מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הצלחתי למצוא חוץ מעיצוב ואיזה יש שמע יותר טוב הבדל במחיר בחנות הוא 20 ש"ח יש לי עכשיו רמקולים של סוניק גיר מעולים אבל מהסדרה הישנה אז אני נשאר נאמן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. עריכה: AUDIGY SE עולה 160 , האם כדאי להוסיף 100 בשביל : X-FI XTREME AUDIO ? ואיזה הבדל יש בין : Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Audio אחד זה PCI-E השני זה? שימושים: מוזיקה סרטים , משחקים והאם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בטווח המחירים הזה? עד 300 ואני יעבוד עם ATH-AD700 ואני צריך מאריך לחבר את האוזניות לכרטיס קול , איכות טובה לא יקר מדיי , 20-30 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.