אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כדאי לי להחליף LOGITECH Z5500 בMICROLAB SOLO7C? אני לא רואה סרטים במחשב, בקושי משחק, ולא שומע היפ הופ/מוזיקה אלקטרונית או כל דבר עם באס, שזה היתרון הגדול בZ5500 אני שומע רוק/דברים רכים יותר מרוק שאני לא יודע איך זה נקרא כי זה כל מיני/פרוגרסיב מטאל (דרים תיאטר, סימפוני X.) בהרבה שירים יש בעיה שהשירים באים עם צלילים נמוכים (מתחת ל70 הרץ) מיותרים וחזקים מדי, ממש הורס את השיר. ואז אני חייב להנמיך את הסאב כל כך שאין לי מידריינג' ובא לי להקיא מהצליל. ניסיתי לכוון טוב מאוד עם אקולייזר במשך המון ימים, אפילו כשהאזור של מתחת ל70 הרץ מונמך מאוד זה עדיין חזק מידי הסאב-באס ואם אני מנמיך אני מאבד מהמיד ריינג מאוד. סך הכל אין לי עניין כלשהו ב5.1 או בסאב, רק במוזיקה איכותית מאוד בוו…
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם ניתן לבנות לבד כבל rca איכותי,יש לי ביית מלחם וציוד אלקטרוניקה ואני צריך כבל rca איכותי של 10 מטר וחבל לי להוציא המון כסף על כבל יש דרך לבנות כבל בהכנה עצמית?אם כן יש איזה שהוא מדריך שמסביר איזה חוטים צריך לקנות ואיך לבנות את הכבל?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לטלוויזיה LCD לחדר שינה, השימושים הם: רק צפייה בHD (דרך סטרימר) וXBOX360 הטלוויזיה לא תחובר לממיר YES או HOT בקרוב התקציב עד 2500 ש"ח, מרחק צפייה 1.5-1.8 מטרים. כמה אינצ'ים מומלצים למרחק כזה ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood, JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips FWM185 או SONY MHCEC55/68 או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות מחשב טובות, זולות ונוחות תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שחלקכם יודעים, אני משתמש באוזניות AKG K340 שהן דגם מיוחד במינו אשר עושה שימוש בדרייבר דינאמי, דרייבר אלקטרוסטטי וממברנה פאסיבית בכדי להפיק את הצליל שלו. לצערי לפני כחודשיים שברתי את החלקים החיצוניים של האוזניות, ולכן הצליל השתנה (למרות שהן עבדו בסדר גמור). כיוון שהייתי צריך להזמין חלקי חילוף מגרמניה, החלטתי שאני עושה את זה בגדול ומזמין עוד כמה חלקים בשביל מודינג. אני אציין כאן כי עוד לפני שהזמנתי את החלים עשיתי מוד אחד קטן והוא מתיחה מחדש של הגומיות שמחזיקות את הרצועה של האוזנייה על הראש, וזאת בכדי שהאוזניות יישבו בצורה יותר יציבה על הראש. היום, בשעה טובה, הגיעו החלקים מגרמניה. החלק הראשון היה להחזיר את המסגרות שנשברו. החלק השני היה למקם את הפאדים החדשים…
-
- 220 תגובות
- 30.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש לקנות מערכת ביתית. תקציב: עד 1500 (לא יותר מ1700) סאונד איכותי יציאות רבות ומגוונות קורא צרובים/MP3/מוזיקה/DVD תודה מראש O0 O0
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברים...מה קורה.....??? יש לי שאלה אולי טיפה מסובכת.... יש לי די וי די שיצא משימוש... והשאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את היציאות שיש לי מאחורה בדי וי די (יציאות הסאונד).... ולחבר אותם למחשב במקום הכרטיס קול שאני מתכנן לקנות...??? אני מודה לכל מי שיענה ויסיר לי איך לעשות זאת אם זה אפשרי.....
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים במחיר של עד 2000ש"ח שישמשו בעיקר להאזנת מוזיקה אבל גם משחקים וסרטים. הכרטיס קול שבחרתי כנראה יהיה Audigy ואני רוצה שהרמקולים יתנו ביצועים טובים מאוד באיכות צליל ובס בשילוב עם כרטיס קול זה. אודה מאוד לכל מי שעונה! נ.ב האם קיימת חנות בארץ/בחו"ל שממנה אפשר לרכוש או להזמין רמקולים Klipsch 5.1?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת רמקולים איכותית למחשב. יש לי כרגע רמקולים של מערכת סטריאו ישנה JVC... והחלטתי שאני קונה מערכת רמקולים סראונד (4.1 או 5.1) איכותית, שתשמש אותי לצפייה בסרטי DVD ובשמיעת מוזיקה. הבעיה היא שהתקציב שלי די מוגבל.. 500 ש"ח. למישהו יש המלצות על משהו טוב?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-