אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני צריך מבחר של 5 תוכנות ויותר . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות שיחסמו רעשים. תכננתי לקנות QuietComfort 25 אבל למזלי ברגע האחרון הבנתי שהתחום מתחלק ל-2 ויש גם את הנושא של Noise isolating. אני לא ממש מבין בזה וצריך את עצתכם. העניין הוא כזה: מטוסי חיל האוויר, ערסים בערב, קריוקי. קיצר - השכונה השקטה שלי נהפכה לגהנום עם השנים האחרונות. למסיבה הצטרפו לאחרונה גם להקת ציפורים שהולידה דור חדש שמתיישב מתחת לחלון שלי. אני מוכן להשקיע כמה שצריך. לפני שאני מקבל התקף לב. מה הייתם ממליצים לקנות, ומאיזה תחום - Noise isolating או Noise cancelling? ואם זה או זה - איזה דגם. תודה. מעדיף לקנות בארץ אבל אם יש זול יותר באמאזון או איפשהו אשמח לקישור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מכשיר xtreamer prodigy , כשאני בא לצפות בסרט עם 16:9 או 2.40:1 הוא לא מופיע לי במסך מלא אבל אותו סרט בדיוק נפתח במסך מלא במחשב רגיל . סדרות למשל הן עובדות ביחס של 16:9 כשאני מפעיל אותן דרך הסטרימר הן מופעלות במסך מלא . למה הסרטים לא מופעלים מסך מלא ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש עזרה בחיבור סאונד בר JBL 3.1 לטלוויזיה חכמה. חיברתי לפי ההוראות את הכבל המצורף ליציאת ARC של הטלוויזיה, ולא שומעים כלום. ניסיתי הכל (לא שיש יותר מדי מה לעשות - זה אמור להיות פשוט מאוד) ולא הולך. הצלבתי עם טלוויזיה אחרת - לא שומעים. חיברתי שוב - הסאונד בר במצב ARC כותב "PCM" ומתחיל לנגן הכל. סוגר את הטלוויזיה ומדליק - שוב לא מנגן. מוציא את הטלוויזיה מהחשמל ומחזיר - מגיע לפעמים ל-PCM. השאלות - 1.האם המצב נגרם בגלל הטלוויזיה או מקרן הקול? 2. מה זה כיתוב "PCM" במצב ARC ואיך מגיעים אליו יזום? 3. האם כיתוב PCM (ממיר אנלוגי) אומר שאיכות השמע ירודה? 4. האם אצטרך להוציא את הטלוויזיה מהחשמל בכל פעם שארצה לשמוע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P. כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה: 1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD. 2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות. 3. קריאה של מגוון קידודים כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3. מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40". אני כרגע מתלבט …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנטולי ביקש ממני לפתוח דיון נפרד ועשיתי זאת. תגובתי מהדיון הקודם: האם אודיופיליה באמת קיימת? אל תבינו לא נכון, ללא ספק יש הבדלים משמעותיים בין רמקולים ב-100 לרמקולים ב-1,500, אבל בטווח המחירים היותר גבוהים קיימים הבדלים זניחים לחלוטין. לדעתי קיים אפקט פסיכולוגי של תג מחיר. אנחנו חושבים שרמקולים ב-5,000 נשמעים בהכרח יותר טוב מרמקולים ב-1,500 שקלים והמוח מדמיין את ההבדל. רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע הבדלים בין MP3 192 לדיסק מקורי. אדם יחשוב שרמקול ב-5,000 ישמע יותר טוב, גם אם בפועל אותו הרמקול נשמע בדיוק כמו רמקול ב-1,500 כי יש בנו חשיבה מובנת שדברים יקרים יותר בהכרח יותר טובים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי כרטיס קול : Creative sound blaster x-fi xtreme audio הצדדים הפוכים ואני לא מצליח לשנות אותם ולא משנה מה עשיתי, בבדיקה שמאל היא אומרת ימין ולהיפך. למישהו יש מושג איך להפוך את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות GIMINI400 עכשו כדי לקנות מ ARCHOS.CO.IL את הנגן ב 2700 ש"ח והכי חשוב המנהל שם טוען כי האוזניות של הנגן מאוד טובות ולא צריך להחליף למשהו יותר טוב למרות שהוא מרוויח מזה מה דעתכם ??
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על מערכת 5.1 באיכות סבירה וללכת על מערכת 2.1 באיכות טובה יותר באותו תווך השקעה כספית! אני מתלבט בין שתיי המערכות הנ"ל... יש למישהו עצה? מה הייתרונות בכל מערכת ומה החסרונות? איזו מנגנת יותר טוב, נקי וחד? באיזו הבאסים יותר איכותיים? איזו יותר עוצמתית? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול... יש לי את המערכת של לוג'יטק Z-640 האם הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם של DFI ultra-D יספיק? שימושים - בעיקר משחקים, סרטים שמיעת מוזיקה , דגש על המחשקים אבל חשוב מאוד גם סרטים ומוזיקה. האם Audigy 2 ZS Platinum Pro יותר טוב - כדאי? בזבוז? האם יש כרטיסים מומלצים עד 1000-900 אפילו פחות תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את המערכת הנ"ל ,ולפני יומיים השלט התחיל לעשות בעיות. לפעמים עובד ולפעמים לא,פתחתי את מכסה הבטריה וראיתי שהבטריה לא "יושבת" כראוי . אני יוכל לתקן את זה אישכהו ע"י הדבקה או משהו בסגנון,אבל נראה לי שהביאו לי שלט שונה ממה שהייתי צריך לקבל. אם לפי התמונות זה השלט שהיה אמור להגיע עם הרמקולים: http://mognet.no-ip.info/wp-content/uploads/2011/05/microlab10.jpg אני קיבלתי שלט כזה: http://www.fastup.co.il/images/17405476.jpg לפנות אולי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים? או שזה לא אמור לשנות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-