אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב:300-450 שימושים:40% מוזיקה 60% משחקים אני שומע רוק כבד וזה דגם הלוח אם שלי: http://www.tms.co.il/product/11278 תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מקודד קבצי WAV ל MP3 ישנה אפשרות לקודד ב Joint-Stereo או ב Stereo רגיל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הקידודים ואיזה יותר איכותי... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך הצעות לרמקולים טובים עד 200 ש"ח מערכת 2.1
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי ברסיבר חיבור LFE ובסאב עצמו גם LFE וגם RCA - איזה משניהם עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Logitech X530 אני רוצה שהרמקולים יהיו מחוברים ל: 1.מחשב 2. סוני 3 3. ממיר טלויזיה כדי לחבר לממיר ולסוני אני משתמש ב: למחשב אני מחבר רגיל כמובן, וכל פעם שאני רוצה לשמוע משהו אחר אני משנה את החיבורים.. איך אני יכול לחבר את זה בו-זמנית לשלושת הדברים ושאוכל לשלוט בכפתור מאיפה אני ארצה לשמוע (סוני\מחשב\טלויזיה) האם כדאי להשתמש במפצל או בריסבר (לא רואה טעם לבזבז 1000 שקל פה..?) ראיתי את המפצל הנ"ל: אך האם זה יקבל ויוציא 5.1 מקורי (Front,Left, Rear,Center..) או שפשוט ישמעו שווה ב 5 רמקולים? אשמח לתגובה ממישהו עם ידע בנושא שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל את המקרן קול הנ''ל במסגרת מתנת ראש השנה. אני מנסה למצא חוות דעת אותודיו ללא הצלחה אשמח לחוות דעתכם, השימוש העיקרי, טלויזיה וקצת משחקי פלייסטיישן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כך קודם תודה מראש אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות אוזניות ומגבר לשמיעת מוזיקה דרך הפלא עכשיו אני לא אוהב לשלם על מותג רק על ביצועים ואיכות... אני חשבתי על ATH-M50S ו-fiio e11 אבל אני לא בטוח מה אתם אומרים ?| מה שחשוב לי שאני לוקח את המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר הזה ? דרך אגב אפשרי לזמין מחול =) תודה על הכול אופק
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב מבין שתי אלה: 1. http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/Receivers_VSXD511.asp 2. http://www.eboodle.com/marketplace/search/search__cat_id--11070000,prod_id--5000804,name--Aiwa%20AVD77.html ואם הם בכלל טובים? (ולor007 אל תשווא אותם לרמקולים של 66000 אלף שקל!) ומה המחיר של כל אחד מהם בארץ? (כי אני לא הצלחתי למצוא)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות שיחסמו רעשים. תכננתי לקנות QuietComfort 25 אבל למזלי ברגע האחרון הבנתי שהתחום מתחלק ל-2 ויש גם את הנושא של Noise isolating. אני לא ממש מבין בזה וצריך את עצתכם. העניין הוא כזה: מטוסי חיל האוויר, ערסים בערב, קריוקי. קיצר - השכונה השקטה שלי נהפכה לגהנום עם השנים האחרונות. למסיבה הצטרפו לאחרונה גם להקת ציפורים שהולידה דור חדש שמתיישב מתחת לחלון שלי. אני מוכן להשקיע כמה שצריך. לפני שאני מקבל התקף לב. מה הייתם ממליצים לקנות, ומאיזה תחום - Noise isolating או Noise cancelling? ואם זה או זה - איזה דגם. תודה. מעדיף לקנות בארץ אבל אם יש זול יותר באמאזון או איפשהו אשמח לקישור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה מרובה למכשיר שלי Iriver IFP790 עכשיו יש לי מספר שאלות איך תכלס המכשיר ? האם יש לעוד מישהו פה בפורום את המכשיר,ואם יש אז שיתן טיפים עליו!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-