אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות, ומיקרופון טובים בניפרד או ביחד, העיקר שהמיקרופון יהיה טוב, דיבור חלק, אני משחק הרבה ב-Cs אז מיקרופון שישמעו אותי חלק, וטוב. ובקשר לאוזניות שישמעו חזק באסים, וצלילים נמוכים, יחסית חזק ובולט. תודה מראש לעוזרים, ולכול חברי הפורום סתם עם ניכנסתם חג שמח!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם? כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים. www.noacomp.co.il למשהו היה נסיון איתם? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD. התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט). אשמח לדעתכם המלומדת תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות שיחסמו רעשים. תכננתי לקנות QuietComfort 25 אבל למזלי ברגע האחרון הבנתי שהתחום מתחלק ל-2 ויש גם את הנושא של Noise isolating. אני לא ממש מבין בזה וצריך את עצתכם. העניין הוא כזה: מטוסי חיל האוויר, ערסים בערב, קריוקי. קיצר - השכונה השקטה שלי נהפכה לגהנום עם השנים האחרונות. למסיבה הצטרפו לאחרונה גם להקת ציפורים שהולידה דור חדש שמתיישב מתחת לחלון שלי. אני מוכן להשקיע כמה שצריך. לפני שאני מקבל התקף לב. מה הייתם ממליצים לקנות, ומאיזה תחום - Noise isolating או Noise cancelling? ואם זה או זה - איזה דגם. תודה. מעדיף לקנות בארץ אבל אם יש זול יותר באמאזון או איפשהו אשמח לקישור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש באפשרותי להזמין עד מחר אוזניות מאמזון (ומישהי שמגיעה לארץ תביא אותן). יש ברשותי כרגע למוזיקה akg q460 שאני דיי מרוצה מהן, אך הן התחילו להכאיב לי בגלל שהן לוחצות. לכן אני מחפש Over Ear, אני משתמש אישית בRazer Megalodon למחשב והן נורא נוחות (לא מדבר על איכות שמע.) מחפש אוזניות יותר איכותיות מזו הנ"ל, ברמה של Audiophile או מתקרב לכך. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל אני שומע כמעט הכל. תקציב באיזור 100-200$, אני מחפש את המוצר שיביא את יחס העלות-תועלת הכי גדול ויהיה טוב יותר מakg-q460. תודה! עריכה: אם זה משנה את האוזניות אני אחבר לGalaxy note והקבצי המוזיקה הם Flac / 320kbps MP3
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול... יש לי את המערכת של לוג'יטק Z-640 האם הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם של DFI ultra-D יספיק? שימושים - בעיקר משחקים, סרטים שמיעת מוזיקה , דגש על המחשקים אבל חשוב מאוד גם סרטים ומוזיקה. האם Audigy 2 ZS Platinum Pro יותר טוב - כדאי? בזבוז? האם יש כרטיסים מומלצים עד 1000-900 אפילו פחות תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה פשוטה (אני מקווה...), איזה מהכרטיסים הנ"ל יותר טוב. איכות ועוצמת קול יותר טובה וכו'... נ.ב: הכרטיס ילך עם מערכת 2.1.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחירים של הרמקולים גבוהים יותר בזאפ , שווה לקנות ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742989.html?came=574
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-