אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש באפשרותי להזמין עד מחר אוזניות מאמזון (ומישהי שמגיעה לארץ תביא אותן). יש ברשותי כרגע למוזיקה akg q460 שאני דיי מרוצה מהן, אך הן התחילו להכאיב לי בגלל שהן לוחצות. לכן אני מחפש Over Ear, אני משתמש אישית בRazer Megalodon למחשב והן נורא נוחות (לא מדבר על איכות שמע.) מחפש אוזניות יותר איכותיות מזו הנ"ל, ברמה של Audiophile או מתקרב לכך. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל אני שומע כמעט הכל. תקציב באיזור 100-200$, אני מחפש את המוצר שיביא את יחס העלות-תועלת הכי גדול ויהיה טוב יותר מakg-q460. תודה! עריכה: אם זה משנה את האוזניות אני אחבר לGalaxy note והקבצי המוזיקה הם Flac / 320kbps MP3
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558
-
אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,למישהו יש להציע מערכת 2.1 טובה עד 450 ש"ח? חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=382 יש משהו יותר טוב? מה מבחינת עוצמה? עוצמה גבוהה דיי חשובה לי,בין היתר גם האיכות..אבל העוצמה יותר. (אולי זה נשמע קצת מטומטם, אבל באמת, אני שומע מוזיקה שהיא לא הטופ מבחינה איכות שמע,אבל עדיין בישביל סגנונות אחרים אני רוצה גם איכות.)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים. האוזניות מיועדות לנגן X5L. חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים: CX300 JBL Reference 220 מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794 אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע? ואם לא, אז איפה כדאי לקנות? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחירים של הרמקולים גבוהים יותר בזאפ , שווה לקנות ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742989.html?came=574
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל רציתי בכל זאת לדעת על זה קצת יותר... האם בניתם מתישהו? איזה אתרים טובים יש לכם בנושא (בעברית או באנגלית או ברוסית)? איזה חניות (אם אפשר באינטרנט) מוכרות את הציוד הנדרש לשם כך? (למשל כמו:www.partsexpress.com www.mcmelectronics.com) וכמה הציוד הנדרש יכול לעלות (בארץ כמובן)? יש לכם עוד טיפים? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי בעניין זה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה מרובה למכשיר שלי Iriver IFP790 עכשיו יש לי מספר שאלות איך תכלס המכשיר ? האם יש לעוד מישהו פה בפורום את המכשיר,ואם יש אז שיתן טיפים עליו!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-