עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, לפני כחצי שנה מכרתי מערכת ק.ביתית עקב הצורך בכסף-מערכת יקרה מאוד-שלא לדבר על הכאב העז שהיה כשמכרתי. לאחרונה, התגעגעתי מאוד למ. קולנוע, רק שהפעם זה לא היה לסלון אלא לחדר שינה שלי. הפרטים : Pioneer VSX-2020K ועל סט רמקולים הלכתי לאלה מבית B&W. מדפיים: B&W SCMS סראונד: B&W DS7 רצפתיים: B&W NAUTILUS 804 סאב: B&W NAUTILUS ASW-800 סנטר: B&W HTM3S -מחיר כולל בארץ, כ-100,000 ש''ח (וודאי שזהו לא המחיר שאני משלם ) ההזמנה מתבצעת מחו''ל, בהנחה מדהימה ! ההזמנה תתבצע מחר בבוקר. גודל החדר 35 מ''ר. טלוויזיה 55LE5300 LG LED מקור מהמחשב. בקרוב יתווסף נגן בלו-ריי (בהתלבטויות).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MiD,

אני לא כ"כ מבין בזה, אבל רציתי בכל זאת לדעת על זה קצת יותר... האם בניתם מתישהו? איזה אתרים טובים יש לכם בנושא (בעברית או באנגלית או ברוסית)? איזה חניות (אם אפשר באינטרנט) מוכרות את הציוד הנדרש לשם כך? (למשל כמו:www.partsexpress.com www.mcmelectronics.com) וכמה הציוד הנדרש יכול לעלות (בארץ כמובן)? יש לכם עוד טיפים? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי בעניין זה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחירים של הרמקולים גבוהים יותר בזאפ , שווה לקנות ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742989.html?came=574

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by coller,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ואת החברה הזו בכלל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על ‏Altec Lansing ATP3, 2.1‎, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by arik100,

אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

10. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by habahaba,

אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ElkaRib,

החלטתי לוותר על מערכת 5.1 באיכות סבירה וללכת על מערכת 2.1 באיכות טובה יותר באותו תווך השקעה כספית! אני מתלבט בין שתיי המערכות הנ"ל... יש למישהו עצה? מה הייתרונות בכל מערכת ומה החסרונות? איזו מנגנת יותר טוב, נקי וחד? באיזו הבאסים יותר איכותיים? איזו יותר עוצמתית? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם. אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Track,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794 אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע? ואם לא, אז איפה כדאי לקנות? תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Amit Grinberg,

שלום חברים! ברשותי רסיבר RX5032V עם יציאת SUBWOFFER (כניסה ל RCA זכר), יש שם חור להכניס RCA. היום קיבלתי סאבוופר שהוא בעצם מערכת בפני עצמה עם חיבור לחשמל ויציאות לרמקולים קטנים. מצורף תמונה של הסאבוופר. האם יש דרך לחבר את הרסיבר כך שיוציא אות לסאבוופר והסאבוופר יפעל בתור באס? אם כן, איזה כבלים אני צריך ולאיזה יציאה עלי לחבר אותם? http://up413.siz.co.il/up2/uoxjjyldnywg.jpg תודה רבה, עמית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…

25. Started by seffico,

הי, רצתי לשאול האם ניתן להגדיר במחשב שמיעה של מוזיקה בכל הרמקולים. כל הסט פועל אצלי, אבל באינטרנט ובשירים ריגילים הוא נותן רק סטריאו ורק בסרטים וכאלה הוא נותן 5.1 יש אפשרות להפעלת כל הסט גם שסתם אני שומע שיר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים