עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Track,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794 אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע? ואם לא, אז איפה כדאי לקנות? תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MiD,

אני לא כ"כ מבין בזה, אבל רציתי בכל זאת לדעת על זה קצת יותר... האם בניתם מתישהו? איזה אתרים טובים יש לכם בנושא (בעברית או באנגלית או ברוסית)? איזה חניות (אם אפשר באינטרנט) מוכרות את הציוד הנדרש לשם כך? (למשל כמו:www.partsexpress.com www.mcmelectronics.com) וכמה הציוד הנדרש יכול לעלות (בארץ כמובן)? יש לכם עוד טיפים? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי בעניין זה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. תערוכה ceweek מתמקדת במולטימדייה הייתה השבוע בניו יורק , מצורף מוצרי ההייטק החדשים (וידאו ) בין המוצרים בתערוכה לצרכנים הפרטיים : מכוניות מחוברות לאודיו ברזולוציה גבוה רובוטים להדפסת 3D פתרונות בית חכמים לחכמים בריאות דיגיטלית לביש טק טכנולוגיות הכנס מכסה לכל היבט של החיים שלך ולכל אחד במשפחה מאות מוצרים בתצוגה ויותר מ -130 חברות מובילות בתעשיית טק שהשתתפו מוצרי אודיו / וידאו מתקדמים תפסו את מרכז הבמה כמו בתחום הטלוויזיה ,לחצו כאן תחום הסאונד , לחצו כאן מנהלים חברות אודיו / וידאו גדולות כוללים : סוני, LG, סמסונג וDolby, דנים בטכנולוגיות שמשפרות את הטלוויזיה ואת חוויית שמע עבור צרכנים. הכנס מביא נושאים חמים בתעשייה כולל הדפסת 3D, בריאות וכושר טק, רובוט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by rotemcg,

שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RDS,

אוקי אז בקרוב אני מתכוון לקנות את ה-x 530... עכשיו ראיתי נושא פה, שמשהו אומר שהרמקולים לא עובדים לו 5.1מלא, אלא 2.1 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם הבא: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9098 יפעל לי 5.1 מלא? כעיקרון יש לי אפשרות ל-7.1 (8 ערוצים)... בקיצור עזרו לי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tora26,

רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !

11. Started by ElkaRib,

החלטתי לוותר על מערכת 5.1 באיכות סבירה וללכת על מערכת 2.1 באיכות טובה יותר באותו תווך השקעה כספית! אני מתלבט בין שתיי המערכות הנ"ל... יש למישהו עצה? מה הייתרונות בכל מערכת ומה החסרונות? איזו מנגנת יותר טוב, נקי וחד? באיזו הבאסים יותר איכותיים? איזו יותר עוצמתית? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

16. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי כרטיס קול : Creative sound blaster x-fi xtreme audio הצדדים הפוכים ואני לא מצליח לשנות אותם ולא משנה מה עשיתי, בבדיקה שמאל היא אומרת ימין ולהיפך. למישהו יש מושג איך להפוך את זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום! הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. , מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם? אה, שכחתי לציין…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dennis14,

האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.