אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות של KOSS מדגם PLUG בנות כ3 שנים. ואני משתמש בהם בחדר כושר וחשבתי אולי אולי כדאי לנקות את כריות הסיליקון מידי פעם, אני די מטלבט ופוחד לגרום להן נזק(אחרי הכל אני די מרוצה מהן) אשמח לעצתכם אם ואיך כדאי לעשות/לא לעשות את זה.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500 עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie. זה אמור להיות ככה? נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה בחיבור המערכת למחשב .. יש לי מערכת חדשה מסוג סוני שיש לה שני יציאות אודיו ועוד משהו שאני לא מכיר אני מנסה לחבר את זה ללפטופ מסוג לנובו N 500 ואני לא מצליח לשמוע קול בבקשה ממכם מישהו שיכול לעזור לי לפטור את הבעייה אולי זה משהו בהגדרות של המחשב הודה לכם מראש..
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מחפש לרכוש מסך LCD (רגיל או LED) עבור הסלון. המסך יחובר בעתיד הקרוב הן לסטרימר (A-200) והן לממיר HD (למרות שרוב התכנים יהיו SD). האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך איכותי (FHD) שניתן יהיה להנות (או לפחות בצורה סבירה +) הן משידורי SD והן מHD? ישנן הרבה חברות (לא מחפש "מדבקה" ) והרבה דגמים לדוגמא המסך הזה: http://www.regza-asia.com/collection/CV600_40.asp מישהו מכיר אותו? למישהו יצא להתנסות איתו או מסכים אחרים של טושיבה?? אני מחפש באופן כללי מסך LCD (בלבד) בגודל שנע בין 37" ל42" כאשר מבחינת תקציב אני די גמיש (באיזור ה4000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 500-1000 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המוצר - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/LG-Streamer/4199632 המחיר הרגיל (חשבתי לקנות אחד לפני שבוע) הוא כ-550 שח דעות? למישהו יש את המוצר?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!) תקציב בערך 1300 שקל. תודה רבה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות? הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-