עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by m.l,

CREATURE 2.1 ניראים יותר טוב וגם יותר זולים אבל הENCOUNTER 2.1 לפי המפרט יותר חזקים אך עולים כ200 ש"ח יותר...האם הם שווים את התוספת היחסית גדולה (בשבילי) אם יש לכם הצעות לסט אחר של 2.1 עד 400-450 ש"ח אני אשמח...פשוט אני לפני קניה ממש בימים הקרובים אני צריך לקנות אותם (צריך לשנות את בחדר ומעדיף לעשות הכול בבת אחת)...הבנתי שהCREATURE 2.1 טובים..לא ככה? דרך אגה אני צריך גם המלצה לכרטיס קול 5.1 נחמד (לא אהבתי את המובנה ממש) ...משהו עד 100-150 ש"ח... וזאת הבעיה העיקרית..אם אני ייקנה את הENCOUNTER 2.1 אני יאלץ להישאר עם המובנה מפאת חוסר תקציב...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום, כרגע יש לי מערכת G51, של לוג'יטק ואוזניות IceMat Siberia של Steelseries. יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח EX38 של ג'יגאבייט. איזה כריס קול כדאי לי והאם אני ארגיש הבדל. תקציב : עדיף שיהיה עד 500 למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sa,

אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by fp581,

דרישות: שלט ללא חוט איכות מעולה זה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם) ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן) וזהו אה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)? נ.ב תודה מראש עריכה: הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי. ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם ישנה חסימה של ווליום בIRIVER H10 20GB?- האם זה רק באירופאי קיים או בשניהם? תודה ענקית, מתכנן רכישה.

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  6. ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShayGTi,

אני הרבה זמן מחפש רמקול קטן לנגן שלי ומצאתי את הPODWAVE רמקול ממש פצפון, בדיוק מה שאני צריך מישהו יודע אם יש אותו בארץ???

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by roma,

שלום חברים, לסבתא שלי יש יומולדת עוד יומיים וחשבתי לקנות לה רמקולים לטלוויזיה (היא לא שומעת טוב, והרמקולים בטלוויזיה לא מספיק חזקים) כעקרון אני מחפש משהו פשוט, לא יקר, שלא תופס הרבה מקום ועם עוצמה חזקה. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח וגם זה הרבה בהתחשב שהטלוויזיה(22") עלתה גרושים בדיוטי.. יש המלצות? נ.ב סבתא שלי היא לא אודיופילית

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Chura,

שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rroonnii,

שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by D-M-X,

אני כנראה קונה נגן בחופש הגדול לקראת הצבא... אחרי שהתנסתי בנגן HD עם נפח גדול ומשקל וגודל גם לא הכי קטנים (H340) אני מעוניין בנגן קטן אם נפח של 4-6 ג'יגה (אם היה 8-10 הייתי קונה אבל אני לא רוצה את הזמפ"ו) ההתלבטות שלי היא בין הIAUDIO I6 לבין SANDISK SANSA E270 האחד MINI HD ששוקל 60 גרם!!! עם 4 ג'יגה השני פלאש של 6 ג'יגה מביקורות ראיתי שבסנסה הלחיצה על הכפתורים קשה וגם יש בעיה כששומעים שיר ומעבירים ברשימת שירים מתחת או מעל לרשימה שרואים על המסך אז השיר נתקע קצת בזמן שזה מעלה את העמוד הבא של השירים וגם אין לו מטען לחשמל...

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  14. יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by german103,

האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Electric Boom,

שלום לכולם אני מעוניין באוזניות לשימוש ספורטיבי(קרי:ריצות של עד 52 דק'..), המבחר בארץ מצומצם למדי. בינתיים שתי אלה נראות אופציות לא רעות: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2459&scat=308&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= הנתונים של הסוני רחוקים מלהיות מרשימים, לי הטווח תדרים שהן משחזרות אפשר להסיק שהבאס בהן גרוע(מוזמנים לחלוק עליי). העיצוב שלהן לעומת זאת, מושלם. ללוגי' אין בכלל נתונים, קשה לי לגבש דעה עליהן(למרות שרוב מה שמצאתי מהלל אותן).האם מישהו התנסה איתן? האוזניות האולט' מבחינתי הן: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRW20G&Dept=audio&a…

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  18. טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by reggie,

היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by elay007,

מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by אלוויס,

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני יודע שאני יכול לחבר אותו לרמקולים של המערכת, עם כבל שנקרא 1 Mini-plug 2 RCA . זה לא מה שאני רוצה. אם אני יחבר את המחשב לרמקולים אני אצטרך תמיד להעביר אותם בין המערכת למחשב, וחוץ מזה דרך המערכת אני יכול לשלוט על יותר אפשרויות, כמו הBass למשל. יש אצלי במערכת סטריאו שתי אפשרויות, שנראה לי שאחת מהן תתאים לחיבור לכרטיס קול-אחת מהן היא Video\Aux, ואחת מהן היא MD. האם באמת אחת מהן יכולה להתחבר בכרטיס קול? לאיזה יציאה בכרטיס קול? לכרטיס קול On Board שלי תיהיה את היציאה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.