אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ברשותי אוזניות של KOSS מדגם PLUG בנות כ3 שנים. ואני משתמש בהם בחדר כושר וחשבתי אולי אולי כדאי לנקות את כריות הסיליקון מידי פעם, אני די מטלבט ופוחד לגרום להן נזק(אחרי הכל אני די מרוצה מהן) אשמח לעצתכם אם ואיך כדאי לעשות/לא לעשות את זה.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוני שקניתי מאיטליה..ועלה לי דיי הרבה קניתי אותו בשנת 2000 חחח אבל בכל זאת אני רואה בכל מיני אתרים שמוכרים אותו ב80 דולר ואפילו יותר..אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ לא מצאתי באתרים בארץ מכירות שלו אז למבינים בכמה כדאי למכור? המצב שלו מצויין...
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אוזניות חדשות. באף אתר מכירות באינטרנט, לא ראיתי אותן למכירה. הן זמינות בארץ, בחנויות אודיו למיניהם? אני מעוניין להשקיע מקסימום עד 100 ש"ח תודה.
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו. בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך. שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosion או X-Fi xtreme music השאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, כיוון שאני חזור הרבה פעמים על ההמלצה לרכוש מערכת סטריאו משומשת (עם דגש על וינטאג'), ולא פעם גם המלצתי על מערכות כאלה שאני אישית הצלחתי למצוא בעבור חברים, חשבתי אולי הגיע הזמן לעשות משהו שיהיה מרוכז. פוסט כלשהו שיישמר בדביק של הקישורים, ויעזור לכל מי שעושה את צעדיו הראשונים. אז עכשיו מחשיבה חפוזה, מה שיהיה שם בערך זה: 1- מזה מערכת סטריאו (וינטאג') 2- מי צריך מערכת שכזו 3- מהו התקציב בו אפשר להביא מערכת שכזו 4- מה הרכיבים שכדאי לחפש (עם דוגמא למספר יצרנים בולטים מהתקופה) 5- מה לבדוק כשבודקים את הציוד הזה 6- למה הנתונים לא ישנו הרבה (או למה מגבר של 30 וואט מאז יהיה חזק יותר מרסיבר 110וואט שנקנה היום) 7- דוגמא לכמה מערכות שכאלה שאני הצלחתי למצוא בעבר 8- טיפול "100…
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל HDMI (בימנו זה כבר די שימושי באופן כללי, למחשב למצלמה וכו') כמובן כדי לא לבזבז כסף על קניות בארץ חיפשתי באיביי והמחירים שם הם מ3$ בערך http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=1.4&_sacat=149974&LH_TopRatedSellers=1&_stpos=&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&gbr=1&_odkw=1.4a&_osacat=149974&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 באופן כללי אם אני יודע נכון כבל HDMI אמור להיות די יקר (יחסית לכבלים אחרים כמו USB וכו') כמה זה נכון ואם כן איך אני יכול למצוא באיביי כבל HDMI טוב (מילות מפתח, יצרן וכו') תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת לסלון של אמי מה חשוב יותר ומה פחות בפריטים האלו? איזה דגמים כדאי לבחון? מה עדיף , מערכת סראונד או 2 רמקולים גדולים? אשמח לקבל כל מידע רלוונטי ואת המלצותיכם
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הX-530 של לוג'יטק לפני משהו כמו 4-5 שנים בכ-650 ש"ח.. והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.. אז אני מחפש מערכת 5.1 למחשב (ואולי בעתיד תתחבר גם לטלויזיה?) שתשמש ל50% מוזיקה 30% סרטים ו20% משחקים. התקציב הוא כ-800 ש"ח עם אפשרות חריגה במידה וזה יצדיק את ההפרש.. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כפי שפרסמתי במודעה קודמת, חבר שלי מחפש מערכת לסלון, התקציב כ-5 פתוח כלפי מעלה, השימוש בעיקר מוזיקה קלאסית, מדי פעם סרטים. החבר התעקש על ציוד חדש או לכל הפחות מתצוגה ועל מערכת מבוססת רסיבר עם אופציה להרחבה בעתיד לסראונד. לאחר שהסתובב בין חנויות שונות ושמע שילובים שונים, ביקש שאצטרף אליו "לסטריאוסקופ" (דיזינגוף-סנטר) לשמוע כמה רמקולים עם הגברה של אונקיו 609 (הרסיבר שהוא שם עליו עינו). החבר שלי הביא מספר הקלטות של יצירות קלסיות (בטהובן ומוצרט) על דיסקים שלמרות איכותן האומנותית סבלו מהקלטה לא איכותית במיוחד. בנוסף הדיסקים נוגנו מעל נגן של NAD בעוד שבבית הוא מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר דרך USB או HDMI. הבאתי גם מס' קטעי מוזיקה בהקלטות משובחות יותר על DOK, מתוך כוונה להתייחס ל-…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רסברים של kenwood ,האם הם שווים משהו? אם כן איזה דגמים מומלצים ומאיזה דגמים כדאי להשמר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD. יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-