אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, יש לי TEAC X20 למי שמכיר (http://213.8.106.75/pics/9/7/6/2/12372679b.gif) ואין להם את העיגול הזה שממנו יש אפשרות שליטה על עוצמת הבאס מהסאב... אז השאלה שלי היא האם יש דרך (אולי תוכנה או משהו..) שאני יוכל לשלוט על העוצמה של הסאב? (אם אני מנתק את הכבל שלו אני לא שומע כלום מכל הרמקולים..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הHD 457 של Sennheiser זקוק לחוות דעת של אנשים עליהם
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שבמפרט שלי למסך סוני כמצויין בכותרת. למסך הזה יש אופציה שנקראת FULL PIXEL והיא מאפשרת יחס פיקסלים של 1:1. במצב הזה, כאשר הרזולוציה מכוונת ל-1920X1080 עדיין לא רואים על כל שטח התצוגה של המסך. יש מסגרת שחורה סביב התמונה, ברוחב של 2-3 ס"מ בערך. המחשב מחובר עם כבל DVI-HDMI. מישהו יכול לחשוב על סיבה לתופעה? אני לא רוצה להשתמש באופציית המתיחה של הטלויזיה...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
טוב השאלה שלי די מתקשרת לשאלה פה של UDI: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314266.0 פשוט רציתי לפרט קצת מנקודת מבט שלי: קניתי את הרמקולים לפני 3 שבועות ככה,ומהרמקולים הקדמיים שומעים מצויין וסה"כ מהצד הקדמי של המערכת(2 רמקולים+סנטר+סאב) אני אכן נהנה מאוד.אבל הבעיה היא עם הרמקולים האחוריים: המערכת מהיותה 5.1 אמורה לתת סראונד ואכן יש סאונד שיוצא מהרמקולים האחוריים(גם בניגון סטריאו,כלומר הכרטיס קול מבצע פיצול 2 ערוצים ל5)אבל הסאונד הוא מאוד מאוד חלש ובקושי נשמע. מאז שקיבלתי את הרמקולים סיימתי 3 משחקים חדשים:ביושוק COD4 וקרייסיס,כאשר ביושוק וCOD4 מוגדרים ל5.1(בקרייסיס לא היה איפה להגדיר פשוט) ושום חלק במהלך שני המשחקים האלה לא גרם לי להסתובב אחורה או אפילו להר…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
-
בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר. הצרכים הם משחקים מקונסולה (כרגע XBOX360 בעתיד אולי יתווסף PS3), סרטים ממחשב שמחובר ל LCD ומוזיקה מהמחשב. השאלה עיקרית שלי היא האם רמקולים דוגמת ה SOLO6C יצליחו למלא את החדר בצורה מספקת כך שאני לא ארגיש חסרון מול ה 5.1? או שעדיף לקנות 5.1? בכל אופן אם אתם חושבים שעדיף 5.1 על ה SOLO6C אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) לסט טוב (חובה שיהיה לפחות 2 כניסות למעלה למקורות אודיו). תודה מראש וחג עצמאות שמח.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-