אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, קיבלתי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v800 וכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה ורושם "check sp wires". בדקתי את הכבלים של הרמקולים והם תקינים. בדקתי כל רמקול בנפרד ואפילו בלי ששום דבר מחובר לרסיבר ועדיין מופיעה אותה הודעה. האם יש מה לעשות, או שאני צריך לקחת את המכשיר לתיקון? בתודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לשדרג את הרמקולים שברשותי (משהו זול שנקנה בשופרסל) לרמקולים קצת יותר איכותיים. המטרה העיקרית: סרטים וקצת מוסיקה אני מבקש שתעזרו לי למצוא רמקולים במחיר סביר שיתנו לי חווית צפייה מהנה (וכן חרשתי את האינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש דעה לגבי אף אחד מהרמקולים שראיתי) עריכה: אני מתלבט בין שני דגמים Microlab x15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724684 microlab x23 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פעיל במחשב בשעות שלסובבים אותי זה לא מתאים לשמוע מוסיקה או משחקים בקונסולה. היו לי אוזניות כמה שנים ולאחרונה הם נהרסו, קניתי חדשות בסופר (כן כן סופר..) ושומעים סביר אבל יש רעשים.... הגלגל שליטה של העוצמה עושה בעיות.. אני רוצה אוזניות נורמליות עם חוט ארוך שבמקום לחבר למחשב אני יחבר לרסיבר שלי מדגם: DENON 1905 אני בערך מטר וחצי מהרסיבר, אני מעדיף לא להתעסק עם אוזניות בתצורת אלחוטית. מעדיף שלא להתעסק עם הקרינה (במיוחד שלפעמים אני יכול להגיע למספר לא מבוטל של שעות עם האוזניות.) לא חובה לאוזניות בארץ (לכן המחיר הנמוך) ניתן גם לקשר אותי לEBAY. תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש ברשותי מספר קבצי הקלטה עם רעשי רקע ובאיכות די נמוכה. אני צריך לתמלל אותם, וזה מבצע די מורכב. האם שימוש בכרטיס קול איכותי ישפר משמעותית את השמע? המלצה לכרטיס או לכל חומרה אחרת עד סביבות האלף שקלים שתקל על החיים שלי, תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
^^ הכותרת המחיר של 2 אוזניות כאלה במבצע הוא 1100 ש"ח, כלומר 550 ש"ח לאוזניה (65% הנחה למוצר השני). עריכה: האוזניות נרכשו בשעה טובה ומוצלחת. ייתכן ואפרסם ביקורת לכשיגיעו לרשותי ולאחר שיעברו Burn In.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי אוזניות steelseries.. 5hv2, ראיתי שיש גרסה שמגיעה עם כרטיס קול USB ויש גרסה זולה יותר במאתיים שקלים שבאה ללא הכרטיס USB. השאלה היא האם הכרטיס מאפשר ביצועים טובים יותר כל כך בהשוואה לכרטיס אונבורד? יש לי לוח אם gigabyte z68x ud3hעם : Realtek ALC889 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for Dolby® Home Theater Support for S/PDIF Out האם יש כדאיות להשקיע בזה 200 שקלים יותר? או שהכרטיס אונבורד אמור להיות מסוגל לתת תוצאה מספקת? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם יש לי מגב מסוג JVC RX-5042 (קצת ישן) ואני מנסה לחבר סאב שיש לי (גם ישן יחסית) מסוג המילטון (לא משהו אכותי אבל סאב) הבעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד בסאב (זה בעיקרון מערכת קולנוע ביתית שאני מנסה להשתמש בבאס שלה) מישהו יודע אם אני מנסה לעשות משהו שהוא לא אפשרי?? משהו שתדרים או משהו כזה?? כי אני ממש ממש לא מבין בזה.. אגב ברסיבר העברתי את מצב הסאב ל ON והגדרתי מערכת רמקולים 2.1 ונסתי גם 5.1 צרפתי כמה תמונות.. http://up353.siz.co.il/up2/1j2kafmjzzyj.jpg http://www.siz.co.il/view/vixfngklzyzg.jpg.htm תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-