עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22456 שימו לב לא רק שהנגן נמכר ב100$ אלה גם מקבלים 5 סירטי HD-DVD מטושיבה עכשיו תיראו את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22458 PS3 או לא PS3 אני חושב שהHD-DVD יחזיר מלחמה חזקה לבלו רי בקריסמס הזה אומנם זה נגן תקציבי אם כל המישתמע מיזה אבל שוק המינסטרים גם ככה תקציבי

2. אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Flash_v5,

אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה. :'(

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

יש לי במגירה ווקמן, יש אפשרות שאני יכול להקליט מהמחשב ישירות לווקמן ? איך?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by jj516,

יש לי בעיה עם הרסיבר שלי הוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי) הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא. אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות? הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה, זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  7. מאז שהבאתי את כרטיס הקול שלי הביתה למחשב וחיברתי אותו למערכת הסטריאו אני שומע באופן קבוע רעשי רקע קבועים (לא עולה ויורד אלא רעש מונוטוני). כרטיס הקול שלי עובד טוב ללא בעיות - אפילו החלפתי אותו ליתר ביטחון ועדיין שומעים רעשי רקע. הדגם שלו הוא:apache ACS-200 הרסיבר הוא מדגם סוני str db830 מחובר אליו ממיר של "יס" , כבל אנטנה מהיציאת רדיו של מת"ב" , cd של סנסוי ,מיני דיסק דק של סוני , ואקולייזר. היציאה עוברת מרחק של מטר וחצי לכל היותר בהגזמה. הכבל הוא ארוך וללא חיבורים מיוחדים - 2 בננות בצד אחד וחיבור רגיל ליציאת ה-line out. (האמת שאין בכרטיס יציאת line out , אלא רק יציאת spk ) הסבירו לי פעם שאולי החיבור למת"ב עושה את הבעיה , אבל גם שזה מנותק יש רעש (פחות אמנם) מה יהיה הסוף -…

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  8. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by OR007,

זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by cyb0rg,

שלום יש לי בבית את כרטיס הקול של הרקולס gtxp כאשר אני צופה ב- DVD במחשב, עובד בסדר גמור מבחינת הפריסה לרמקולים, 6 ערוצים, אבל כאשר אני צופה בסרט divx עם פס קול ac3 אני שומע סטראו וכרטיס הקול פורס את הסטראו לכל הרמקולים, (כאשר אני נכנס לאפשרויות בקודק ( intervideo audio) אני רואה רק אפשרות ל- 2 speakers והאפשרות ל 4 או 6 רמקולים אפורה, השאלה שלי היא האם סרט divx עם פס קול ac3 לא מוקלט ב- 5.1 ערוצים? ואם הסרט מוקלט ב- 5.1 איך מפעילים את כל הערוצים?. בתודה מראש, Cyb

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by puNani,

אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by garaion,

למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by O.A,

קניתי את הדיסק החדש של סאבלימינאל והליקון חסמו אותו שאני פותח אותו מהמחשב אני רואה את הפלייר שלהם אבל אני לא רואה את הטראקים בדיסק אני רוצה להוריד אותו לMP3 או לפחות לצרוב אותו איך אפשר לפרוץ את ההגנה שלהם? אם תעזרו לי כולכם תוכלו לראות את כל הדיסק החדש של סאבלימינאל בקאאזה (האור והצל) תודה!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by shtroodel,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by benor,

זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by EG,

שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Or ei,

כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by benor,

שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי מערכת רמקולים XPS210 של הרקולס (2.1) יש סיבה באמת לקנות כ.קול 7.1 או 5.1 במצב הזה? אני לא אקבל את אותה איכות אם אני אקנה כ.128 (3D או 4D) טוב של creative?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by OR007,

יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים