עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hananr,

שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by junior_mg,

אוקי אני עורך את זה כי זה לא היה ברור והגדלתי את התקציב אוזניות In ear עד 1K אוזניות קשת סגורורת עד 0.5 K נגן איכותי עד 1.2K לאוזניות In ear אני צריך שיכנסו טוב ויחסו את כל אבל כל הרעשים מהסביבה נגן - שיהיה עם איכות סאונד הכי גובה שאפשר לא חשוב לי שיציג תמנונות סרטים שאלה - האים אני ירגיש הבדל באוזניותIn ear ב500 ל 1000 שקל שקל הספירייה שליה היא באיכות חרא Mp3 הנפוץ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22456 שימו לב לא רק שהנגן נמכר ב100$ אלה גם מקבלים 5 סירטי HD-DVD מטושיבה עכשיו תיראו את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22458 PS3 או לא PS3 אני חושב שהHD-DVD יחזיר מלחמה חזקה לבלו רי בקריסמס הזה אומנם זה נגן תקציבי אם כל המישתמע מיזה אבל שוק המינסטרים גם ככה תקציבי

4. אני צריך לדעת איך למקם בצורה הכי טובה מערכת רמקולים 4.1 (LOGITECH Z-560) . אנ י יודע בכלליות איך למקם (שני רמקולים במרחק שווה מהמסך , רצוי הסאבופר ביניהם באמצע אך אפשר גם ביניהם ולא באמצע , שני רמקולים אחוריים בקווים מקבילים עם האחים הקדמיים שלהם) אבל יש עוד כמה פרטים שאני לא יודע כמו , באיזה גובה בערך צריכים להיות הרמקולים הקדמיים , באיזה גובה צריכים להיות הרמקולים האחוריים וכדומה...בקיצור , פרטו כמה שאפשר , בתודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם, לאחרונה רכשתי מערכת סראונד של ימהה RX659 משהו חייתי ביותר 7.1 CH. בסרטים מסויימים יש לי את האפשרות לבחור בין מצבים שונים של DTS לבין DD (dolby digital). לפי מה שהבנתי שניהם עובדים במצב סראונד אבל השאלה שלי באיזה מצב הסאונד יהיה יותר איכותי וניתן יהיה לקבל ניצול מקסימלי של עוצמת ואיכות הרסיבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by a1516a,

??? איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב.. תודה

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  8. http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי כבר את האוזניות קרוב לשנה . ותמיד היה רעש כזה כשמתקבלת שיחה במכשיר (קובץ מצורף) . אבל חוץ ממקרה של קבלת שיחה , לא היה עוד רעשי רקע . עכשיו בזמן האחרון כמעט קבוע יש רעש כזה גם כשאין שיחה , בעוצמה חלשה יותר אבל עדיין מספיק מעצבן כשהאוזניות על הראש . ניראה שהמגבר של היחידה מאוד רגיש לתדרי GSM . עכשיו האם מדובר על יחידה פגומה , או כולם כך ? מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KOSTORADOS,

האם אפשר לעקוף את כל תהליך הלבשת התרגום המסורבלת?! לא מזמן אמרו לי שאפשר פשוט בצריבה להוסיף את הקובץ התרגום, ובאופן אוטומטי יש תרגום האם זה נכון?!...או שיש דרך יותר קלה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by yuraxp,

שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ccc,

בכל מקרה אין לי כוח להסתכן שהסאב שאני אקנה לא יתאים.. אז החלטתי לקנות חדשים ואלה האפשרויות היחידות! 1. רמקולים 4.1 לוקסאון ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 2. רמקולים 4.1 של WINNER ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1453 כאלה רק 4.1... 3. ג'יניוס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4837 4. או אפשרות נוספת ורק אם היא ממש שווה את זה... אוזניות ZALMAN SURROUND 5.1 סה"כ מחפש משהו שינגן נחמד, ממש לא צריך ווליום...בכלל לא, שינגן סבבה כזה בחדר ככה ללמוד וזה.. לא לרקוד. אפשר להמליץ על עוד.. אבל לא INSPIRE ושטויות אין לי כסף לזה... אגב סאב 5000 ואט 5.1 יעלה לי 150 שקל.. ואני לא יודע אם אני יוכל לחבר אליו את הקריאטיב שיש לי.. אני …

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by yot,

אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי את האוזניות שציינתי כבר תקופה ארוכה אבל עם הזמן הם ניהיו משוחררות כלומר הברגים והפלסטיק לא צמודים לפחות לא מספיק וזה פוגע באטימה שלה לרעשים מהסביבה, אני משתמש באוזניות הרבה מחוץ לבית באזורים בהם יש רעש ואני מוצא את עצמי מגביר את הקול בטלפון דבר שלטווח הארוך יפגע לי בשמיעה לטובת הפחתה של רעשי רקע. השאלה שלי היא איך אני יכול לתקן את המצב הזה באוזניות הקיימות ואם הוא בלתי אפשרי יש המלצה לאוזניות באותו טווח מחירים? שמעתי דברים טובים על הxiaomi. עוד דבר, זה לא באזור של הברגים אלא בפלסטיק עצמו ככה שחיזוק הברגים לא יעזור יותר מידי לאטימה, צריך להפעיל לחץ על הפלסטיק עצמו אבל אני קצת מפחד לעשות נזק בלתי הפיך כי כרגע אין לי עוד אוזניות. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by navk2,

ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by Bugo,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by OR007,

יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ExploiT,

מישהו שמע על הכרטיס קול הזה Auzentech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect Sound Card - Dolby Digital Live Certified! ? http://www.frozencpu.com/snd-16.html לא שעמתי עליו והמחיר מאוד יקר ? האם יש צדק למחיר ? איך הוא בשהוואה ל xi-fi אני מתלבט בין שניהם איזה מערכת 5.1 מתאימה לכזה כרטיס תודה

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by lipa,

שאלתי בחנויות ובכל מקום אני מקבל תשובה אחרת

• 11 תגובות
    • 8.7k צפיות
  22. שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by talmAn,

אני רוצה לשפר את איכות הסאונד במחשב שלי ואני לא יודע מה עדיף להחליף: כרטיס קול או רמקולים?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם. המחשב שלי מחובר לרסיבר אז הז אני שומע דרך רמקולים מהרסיבר רמקולים ממש טובים אבל יש לי רק 2 קדמיים אז אני רוצה שיהייה לי סאונד 5.1 או 4.1 אז מה להחליף: כרטיס קול או רמקולים? ואם מחליפים אז לאיזה כרטיס קול ולאיזה רמקולים? תודה,טל.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Headspin,

אני צריך כרטיס קול כי פשוט הכרטיס שמגיע על ה IS7 הוא בדיחה עם יציאות\כניסות שלא עובדת. אני בעיקרון משתמש ב MIC IN ו SPDIF OUT. אני מתחבר לרסיבר RXV-520 של ימאהה מהכרטיס קול אז כנראה שהכרטיס קול לא צריך לעשות את הפענוח אלא רק לשלוח אות דיגיטלי \ AC3 \DOBLY'DOBLY PROLOCIG'DTS ? או שמא הכרטיס חייב את המפענחים ההלו בישביל לעבוד עם הרסיבר? אם הכרטיס לא צריך לעשות את הפענוח אז איזה כרטיס אתם ממלצים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by xXx Lid,

שלום טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד ש…

• 11 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.