אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לאחותי יש את הmicrolab solo7c היא שאלה אותי מה אפשר לעשות... היא אומרת שיש מהם זימזום כניראה כמו רעש סטטי... מה זה יכול להיות... היא אומרת שגם שהרמקולים לא מחוברים למחשב יש את זה.. הרמקולים חדשים..אצלה בקושי חודש.. אני קראתי פה וראיתי אצל הרבה אנשים שזה רעש אדמה מההרקה או משהו כזה היה רשום פה אצל אנשים שיש רעש.. מה זה יכול להיות? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית 42 אינצ' לסלון. היא תשמש אותי בעיקר לתכני FullHD מהמחשב - סרטים ומשחקים. כרגע אני ככל הנראה אחבר אותה עם DVI ל- HDMI או VGA כי נראה לי שבכרטיס מסך שלי אין יציאה ישירה של HDMI, אבל כנראה שאני אשדרג אותו בקרוב. בכל מקרה, הייתי בחנות פה באזור (אבי סופר) והציעו לי טלוויזית Toshiba Rv600 במחיר של 3200 (אמרו שאפשר לדבר על המחיר), או המקבילה של ה- LED שלה (42833) ב-4200 שקל. עכשיו בבדיקות שעשיתי ב- Zap ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים, אבל אני לא בטוח שהחנויות שם מציעים לי 3 שנים אחריות של יבואן רשמי (עד הבית וכו...). אבל בכלל המון אנשים אמרו לי שכבר עדיף לי להוסיף קצת כסף ולקנות LED. אם מדובר בכמה מאות בודדים בשביל איכות תמונה טובה יותר אין לי ב…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי באתר ולאחר לבטים רבים החלטתי להתייעץ בכם האנשים המקצועים. אני מעוניין ברכישת מסך טלוויזיה חדש בסכום של עד 1500 ש"ח בגודל 32", ניתן לחרוג. אם יש אופציה מאוד טוב בתוספת תשלום קטן אבקש לציין גם את הדגמים ה"יקרים" . לא משנה לי אם תהיה טלויזיה LED או רגילה פלזמה או LCD HD READY או FULL HD . חשוב לי שבמחיר הנ"ל תעזרו לי לבחור ולהוציא את המיטב שאוכל לקבל בתמורה לכסף שאני מוכן לשים על השולחן...
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע בשעה טובה אני הולך עם אבא שלי לקנות לו טלויזיה 42 לבית. הדגם שהחלטנו עליו הוא 42LK450 מיבוא מקביל. המחיר שהחנות מציעה, הוא 2650 שח כולל 3 שנות אחריות במעבדות רטפון. האם יש משהו בעייתי בלקנות את הדגם ביבוא מקביל, הרי ישנן 3 שנות אחריות? כששאלתי את המוכר על עניין פאנל המסך, הוא לא ידע לענות לי, וטען שעל האריזה שלו אין סימונים מיוחדים, האם ידוע למישהו אם ניתן לקבל פאנל נחות בדגמי LK? תודה מראש לכל העונים. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.head-fi.org/t/583950/shure-srh1840-and-srh1440-unveiled
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לשמיעה ביתית+מגבר אוזניות יש לי תקציב של 3000-4000 שקל על הכל ביחד, וכמובן אם יש אפשרות למשהו יותר זול אז עדיף. אני מחפש אוזניות נוחות לשמיעה ארוכה עם איכות סאונד ברורה ואיכותית למוזיקה קלאסית\ג'אז\רוק קלאסי יש לי כבר את הgrado sr80i שהן אוזניות נחמדות אבל קצת לא נוחות ואני לא ממש מתלהב מהן.. אני רוצה להשתדרג למשהו הרבה יותר איכותי ואני מעדיף לקנות בארץ הכל אם זה אפשרי חשבתי על הakg k701 אבל הבנתי שרק כמה מגברים בודדים עובדים איתו טוב והם מאוד יקרים. אשמח לעוד הסברים והמלצות, תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX ASUS השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם ת…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן, אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי (לא מזויפות).
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אז נכנסתי לKSP לעיין במוצרים שהם מציעים ודי מהר גיליתי את ה B&W P5, קראתי עליהם ברשת והתאהבתי - בידוד רעשים, ניידות, איכות בנייה, נוחות, קלות להנעה (מתוכננות למוצרי APPLE) השאלה היא כמה יעלה לי להביא כאלה לארץ? הן עולות 299$ בAMAZON אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר להזמין אוזניות ישירות מAMAZON וצריך להתעסק עם כל מיני גורמים צד שלישי שזה מן הסתם עלות נוספת. למישהו יש נסיון עם הזמנת אוזניות מAMAZON והוא יכול להגיד לי מה היא העלות הנוספת הזאת? ואיך אני ממש אחריות ? כי אם בסוף יצא הבדל של בסה"כ 200+- ש"ח ומימוש האחריות יהיה עניין מסובך אני כנראה אעדיף לקחת אותן מKSP ואם למישהו יש נסיון עם האוזניות, או כל מידע שימושי לתרום בנושא אני יותר מאשמח לשמוע !
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות קשת מתקפלות עד 50$ כולל משלוח. אודה לכם מאד באם תמליצו לי על 2-3 דגמים טובים לשימוש מוזיקלי בסיסי (האזנה מהאייפון) במסגרת התקציב. מעדיף את סוג האוזניות שהכיסוי (של מקור השמע) הוא לא ספוג כזה אלא חור שמכסה את האוזן. אם למישהו ידוע על מוכר מומלץ ב-eBay שמוכר מקורי וכ'ו ... או שמות מוכרים שידועים ש"מוכרי זיופים" - אשמח מאד לשמוע ולדעת! המון תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שתי רמקולים של 8" של חברת peerless רציתי לשאול דבר ראשון איך אני יודע בכלל אם זה רמקול שיכול לשמש כסאב בכלל? (קיבלתי אותם מחבר והוא לא יודע של מה הם).. חיברתי אותם למגבר ביתי ליציאה של הסאב והם נשמעים טוב אבל רציתי עוד חוות דעת ממכם.. עוד משהו שאני בונה את הקופסה באיזה עץ כדאי להשתמש? יש לי את הסוג עץ כמו שבבים דחוסים ביחד זה טוב? (אני יביא לינק לתמונות של הסאב והעץ).. תודה מראש! תמונות: https://picasaweb.google.com/dvirper3/SubwooferBox#
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הרמקולים ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני לא אודיופיל וגם לא פדנט בקשר לאיכות אבל מעדיף שהם יהיו באיכות סבירה. כרגע, יש לי מערכת שהתחילה לצרום ואלו הם הנתונים של הרמקולים שלה: התעניינתי בדגם הבא: Microlab B77 1. למישהו יש ניסיון איתו? 2. האם יהיה שיפור מהרמקולים הנוכחיים או שחבל על הזמן? http://www.taobaodropshipping.com/goods.php?id=19661 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האים האוזניה הזאת יכולה להתאים לכול טלפון סלולרי בלי בעיות?,או שצריך התאמה טכנולוגית כזו או אחרת? ואים כן איזה? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל מכם המלצה לזוג רמקולים (עדיף גם עם סאב) טובים עבור הטלויזיה בסלון בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
http://www.head-fi.org/t/574617/review-comparison-beyerdynamic-dt1350-t50p-sennheiser-hd25-1-ii-hd25-13-ii-pioneer-hdj-2000-v-moda-m80-aiaiai-tma-1
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-