אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסאב: http://img86.imageshack.us/img86/6135/10jd2.jpg סאב 12" של ווסטרה הסנטר, מגבר ודיוידי: http://img106.imageshack.us/my.php?image=13go1.jpg מגבר ימהה, דיוידי פיוניר הרמקולים (הימני) http://img106.imageshack.us/my.php?image=15vt2.jpg רמקול של חברת ELAC, רמקול מדהים! מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה וניגון דיוידי, פחות משחקים. עריכה של קול מדי פעם אבל מש לא הרבה... האם הכרטיס קול הזה שווה? http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/ ועוד לינק : http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=58 עכשיו אני מחבר את הכרטיס דרך היציאה האופטית לרסיבר האם זה היציאה הכי איכותית? ובתמונות של הכרטיס רואים מתכת שמכסה את היציאה האם זה מגן או שזה אומר שהיציאה לא קיימת? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על סרטי HD שתמיד רציתי לשאול. איך זה יתכן שקיימים סרטים ישנים באיכות HD של 720p ואפילו 1080p? למשל ראיתי שבyes משדרים את הסרט Titanic ב HD וגם ברשת אפשר למצוא את הסרט באיכות 1080p. זה סרט משנת 97 איך זה שהיה להם את הציוד הנדרש לצילום HD בשנה כזו?? אני אמשח להסבר תודה וחג שמח!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן רציתי לקנות רמקולים בתקציב די גבוה יחסית אבל לאחר שגיליתי שאין לי מספיק כסף החלטתי ללכת על משהו יותר זול חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: 1. CREATIVE inspire 5300 2. LOGITECH Z-640 ההבדל במחיר לא כל כך משנה לי אני רק רוצה את מה שיותר טוב. דברים שחשובים לי הם: 1. באס חזק, יציב, וטוב! 2. שלא יהיו עיוותים באיכות הצליל בעוצמות גבוהות. תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר לצפיה בממיר אך אנו רוצים לתכנן לעתיד וגם כרגע מדי פעם רוצים לראות באבחנה גבוהה. לפי הבנתי אין פה בחירה בין פלאזמה לLCD אלא רק LCD, השאלה היא על איזה פאנל ללכת והאם אתם מכירים מבצע מעניין שמתאים לדרישות. ראיתי שיצא עכשיו הIPS-E שנראה מאד איכותי ביחס למחיר אך השאלה היא האם הוא הגיע כבר לטלויזיות בארץ ואם לא האם שווה לחכות? תודה רבה, גלעד. עריכה: ועוד משהו קטו, אנחנו כן נחבר לזה מחשב לעיתים אם זה משנה. עריכה2: קראתי עכשיו טיפה באינטרנט ונראה שיש אנשים שדיי ממלצים על פלסמה בגודל הזה(בעיקר על הPV80 של פנסוניק) מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-