עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by izir,

יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון

5. מה דעתכם על מערכת קולנוע ביתית Samsung HTD453HK ב200$? אני מעוניין לחבר אותה בחדר 5X3.5 לטלוויזיה ולממיר YES MAX TOTAL (ולהשתמש גם בסטרימר). כמו כן גם לחבר אותה למחשב לשמיעת מוזיקה. בקיצור השימושים העיקריים הם סרטים וסדרות, מוזיקה. מה אתם חושבים? בזאפ המחיר שלה הוא 1700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. התקנתי את הכל והמחשב פשוט לא מזהה אפשר להטעין אותו אבל אי אפשר להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר למחשב ה-USB תקין אין לי מושג מה לעשות נראה לי שאני יקח ת'מחשב למעבדה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX ASUS השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן, נזכרתי שיש לי מערכת סטריאו ישנה של Sony. אני רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים שלה לטלויזיה שלי והאם זה בכלל כדאי. זה הרמקולים (הכבל הוא שחור אדום חשוף) זה החיבורים של הטלויזיה (Samsung LCD 530C) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by theish,

היי, אני רוצה לקנות סטרימר עם XBMC ואולי לנגן גן סטרי HD דרכו (מכונן). עשיתי חיפושים באינטרנט ויצאתי מבולבל. רוב הסטרימרים שאני רואה באיביי בתקציב שלי עובדים עם אנדרואיד, מעבד חזק יחסית, זכרון יחסית גדול. לעומת זאת כולם אומרים ש Raspberry pi הוא זול ופשוט ועושה את העבודה בלי בעיות. רק שהנתוני החומרה שלו ירודים לעומת מה שמוכרים... אז מה אני מפספס? למה חשוב לשים לב? איך יכול להיות ששניהם מקבלים תגובות כל כך טובות? [h=2][/h]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MDK,

ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by love-its-my-name,

האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.

15. Started by BeBest,

אהלן, יש לי כרגע מערכת 5.1 ג'נרית דיי מעפנה שקניתי לפני משהו כמו 6-7 שנים (אולי אפילו יותר). זה DVD משולב עם רסיבר ו5 רמקולים + סאב (שנדפק היום ) החלפתי את 4 רמקולים ברמקולים של מערכות סטריאו (שלפי האוזן נשמעים לי הרבה יותר איכותיים מהרמקולים של המערכת המקורית). בכל מקרה הרמקולים הם של חברת ITT כשהנתונים של הסאב הם: 4ohm 40W של הסנטר: 8ohm 25W ושל המערכות זה גם 8ohm (אין לי מושג כמה W). בכל מקרה רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע 2000 שקל על המערכת Z5500 והאם אני אשמע שיפור רציני או שעדיף ללכת על משהו יותר זול (ואם כן אפשר בבקשה המלצות?). בעיקרון המערכת אמורה להתחבר למחשב. אני שומע בעיקר FLAC (ללא איבוד איכות). או דיסקיים מקוריים. השאלה אם שווה להשקיע בערך 2000 ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by 3pac,

אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dor17,

אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Mr.B,

אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1). הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1. כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח. מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים. השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון... אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by OR007,

יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yair_gobani,

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Trilandian,

היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים