אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לא הייתי פה הרבה זמן. דודתי היקרה טסה לה למערב והיומולדת מתקרבת = ניצול טוב הלב של הדודה. אני משחק ברשת ב-COD4 כרגע והצורך שלי באוזניות נורמליות ומיקרופון גדל. אני לא מחפש אוזניות In-Ear. אני מחפש אוזניות שאולי ישולבו עם מיקרופון, כזה שיתקפל לאחור או משהו בסגנון, העיקר הוא לא המיקרופון, מכיוון שיש לי אחד ואני לא מדבר הרבה. אשמח לכל מיני המלצות. תודה מראש, טיפה לחוץ בזמן.. תשובות מהירות יתקבלו בברכה יותם.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש המלצות? - יכול להזמין דרך האינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני נוסע לחו"ל ורציתי לקנות מערכת קולנוע ביתית בדיוטיפרי. אני מעוניין להשקיע גג 1000 ש"ח, אני לא מחפש משהו מפואר במיוחד או איכותי במיוחד אלא לקבל את המוצר הטוב ביותר לכסף. יש את עמוד האינטרנט הזה של BUG שמציג מערכות ב200$, ורציתי לדעת מה דעתכם אליהם..ומה הכי טוב מבינהם. http://www.bug.co.il/dutyfree/stereo-innerpage.html בעיקרון ההתלבטות היא בין ה LG HT 805ST לבין ה SONY DAV TZ230. מחפש את איכות השמע הטובה ביותר מבינהם, ניגון סרטים בפורמטים רבים יותר, אולי המערכת שיש לה את הכי הרבה פיצ'רים(כרטיס זיכרון) תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר לצפיה בממיר אך אנו רוצים לתכנן לעתיד וגם כרגע מדי פעם רוצים לראות באבחנה גבוהה. לפי הבנתי אין פה בחירה בין פלאזמה לLCD אלא רק LCD, השאלה היא על איזה פאנל ללכת והאם אתם מכירים מבצע מעניין שמתאים לדרישות. ראיתי שיצא עכשיו הIPS-E שנראה מאד איכותי ביחס למחיר אך השאלה היא האם הוא הגיע כבר לטלויזיות בארץ ואם לא האם שווה לחכות? תודה רבה, גלעד. עריכה: ועוד משהו קטו, אנחנו כן נחבר לזה מחשב לעיתים אם זה משנה. עריכה2: קראתי עכשיו טיפה באינטרנט ונראה שיש אנשים שדיי ממלצים על פלסמה בגודל הזה(בעיקר על הPV80 של פנסוניק) מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי אך ורק לנגן MP3 (סאנדיסק) הנגן תומך בלוטות', רציתי לדעת האם האוזניות האלה יתאימו לי, הנגן יזהה אותם והכל יפעל כשורה?: https://www.amazon.co.uk/dp/B07VMF4D4V/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל '37 מסוג LED לחדר שלי, הסתכלתי בשתי דגמים ואני מעוניין בעזרה מאנשים שמבינים/שיש להם את אחד מהדגמים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769692 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054 איזה מהטלויזיות יותר טובה מבחינת הנתונים לתמונה הכי טובה איזה סוג LED יותר טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני חושב לקנות כרטיס קול חדש למחשב שלי. נכון לעכשיו יש לי אחד מובנה בלוח, ואני רוצה להחליף אותו כי יש לו הרבה רעש סטטי בצליל שהוא מוציא, וגם כי יש לו אפקט הד שנשמע זול בטירוף במשחקי מחשב. אני חשבתי לקנות את ה-Xonar DX, אבל רציתי לדעת כמה דברים לפני זה: האם זה כרטיס טוב למחיר שלו? האם יש כרטיסים באותו טווח מחיר שהם יותר טובים ממנו? מה ההבדלים העיקריים בינו ובין ה-D2X? כמו כן, עכשיו במחשב שלי יש מעבד E4300 2G זכרון כרטיס מסך ATi X1950 512mb וכל זה עם ספק הכוח HEC-TRT400 האם ספק הכוח יוכל להתמודד גם עם כרטיס מסך בנוסף לכל הדברי האחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיו מחוברים למחשב לצורך שמיעת מוזיקה,אבל שיהיו מספיק חזקים לשמוע בסלון (40 מ"ר בערך) חשוב האיכות והאמינות. התקציב נע בין 500-1000 יש עדיפות שלא יתפסו הרבה מקום,בטח לא על הרצפה (בלי סאב, 2.1 לא בא בחשבון) האם עדיף ללכת על רמקולים מוגברים כמו microlab solo 6c או ללכת לכיוון מערכת סטריאו? מה ההבדל בין הבחירות מבחינת איכות,אמינות ועוצמה? (ראיתי שבמערכות ההספק הרבה יותר גבוה) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-