אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שלא שמע על פרוייקט ארה, הסמארטפון המודולרי של גוגל, קודם כל צפו: וכעת 2 דגמי המודולים שהכרזו http://www.araprototype.com/news/sennheiser-finally-introduces-their-audio-modules/ עוד על ארה. ומדקה 2:10 כמה מילים על הדגם הפשוט. http://youtu.be/SF_6HBZY9EU?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה וניגון דיוידי, פחות משחקים. עריכה של קול מדי פעם אבל מש לא הרבה... האם הכרטיס קול הזה שווה? http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/ ועוד לינק : http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=58 עכשיו אני מחבר את הכרטיס דרך היציאה האופטית לרסיבר האם זה היציאה הכי איכותית? ובתמונות של הכרטיס רואים מתכת שמכסה את היציאה האם זה מגן או שזה אומר שהיציאה לא קיימת? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קטנים שיתאימו לשולחן ברוחב של 120ס"מ שמסך 24 כבר תופס חלק נרחב ממנו. אני מעוניין ברמקולים עם איכות כמה שיותר גבוהה. התקציב הוא עד 400 ש"ח בתור התחלה (אפשרות ליותר אם זה שווה את זה) ראיתי שיש המלצות בזאפ על B77 שדי עונים על מגבלת המקום, אבל הם נראים לי קצת חלשים. דגמים שיותר נראים לי הם: H11 שדי יקר בהשוואה לנתונים שלו. וכמובן, ה-SOLO4C שרציתי לדעת אם הסאונד שלו זהה ל-SOLO6C וההבדל טמון בהספק... אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם או המלצות על אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 500 ש"ח לחדר - חובה תמיכה ב Bluetooth + בחיבור AUX תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסאב: http://img86.imageshack.us/img86/6135/10jd2.jpg סאב 12" של ווסטרה הסנטר, מגבר ודיוידי: http://img106.imageshack.us/my.php?image=13go1.jpg מגבר ימהה, דיוידי פיוניר הרמקולים (הימני) http://img106.imageshack.us/my.php?image=15vt2.jpg רמקול של חברת ELAC, רמקול מדהים! מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו בכותרת, בעצם. התקציב הוא 140$ או 500-550 ש"ח (כולל משלוח, ומיסים אם יש). השימושים הם בעיקר: סרטים - מד"ב, פנטזיה, אקשן, קומדיה, בסגנון הזה - באמת לא יודע אם זה משפיע על משהו מוזיקה - רוק (קלאסי וישראלי, אם זה משנה) ומטאל משחקים - בעיקר FPS וMMO, כשFPS היא המטרה העיקרית. בעקרון זה בעיקר למשחקים, כשגם סרטים (וסדרות) חייבים להשמע הכי טוב שאפשר. הבנתי שסראונד לא יעזור לי, ועדיף להשקיע באוזניות סטריאו אכותיות. ההמלצה הנוכחית (ומה שאני שוקל לקנות כרגע) - Audio Technica ATH-AD500 (מחו"ל). משיטוט קל באינטרנט ראיתי מישהו שהתלונן שהן קטנות לו - אבל לא הצלחתי למצוא פרטים על היקף - יש איפהשהו? בנוסף, יש המלצות אחרות? בנוסף, איזה מיקרופון כדאי לקנות יחד איתן? (לFPS, סקייפ וקצת ונט…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר והוא פועל. התקנתי את הiRiver plus שחשבתי שהוא "כל כך טוב" ולבסוף הוא מציג לי הודעת שגיאה שחסר framedyn.dll לא מבין מה הבעיה... מישהו יכול להסביר לי? התקנתי את הגירסה החדשה (אפשר גם בלי שהתוכנה תעבוד) ועדיין אותה הבעיה הוא לא עולה ומציג את השגיאה: http://img160.imageshack.us/img160/5392/omfg7go.png
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על סרטי HD שתמיד רציתי לשאול. איך זה יתכן שקיימים סרטים ישנים באיכות HD של 720p ואפילו 1080p? למשל ראיתי שבyes משדרים את הסרט Titanic ב HD וגם ברשת אפשר למצוא את הסרט באיכות 1080p. זה סרט משנת 97 איך זה שהיה להם את הציוד הנדרש לצילום HD בשנה כזו?? אני אמשח להסבר תודה וחג שמח!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן רציתי לקנות רמקולים בתקציב די גבוה יחסית אבל לאחר שגיליתי שאין לי מספיק כסף החלטתי ללכת על משהו יותר זול חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: 1. CREATIVE inspire 5300 2. LOGITECH Z-640 ההבדל במחיר לא כל כך משנה לי אני רק רוצה את מה שיותר טוב. דברים שחשובים לי הם: 1. באס חזק, יציב, וטוב! 2. שלא יהיו עיוותים באיכות הצליל בעוצמות גבוהות. תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשב רק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך דחוף נגן אמפי3 כדי להעביר את השמירות (כיף לדעת איך הצבא שומר עליך אה..) מכיוון שיש לי המון שירים הנגן הטוב בשבילי יהיה בעל נפח של לפחות 40GB עכשיו הגיע ההתלבטות הרצינית בין שלושת הנגנים , עוד שאלה שיש לי זה למה המחיר של ה H140 זהה למחיר של ה 340 .. אם המסך של ה 340 הוא צבעוני זה נשמע קצת לא הגיווני... ועוד הבנתי שיש נגן של CREATIVE ה ZEN XTREA שמכיל כ 60 גיגה והוא גם זול יותר משאר הנגנים של ה 40גיגה אז מי שיודע עליו משהו שגם יגיב. האם כדאי לחכות שהמחירים ירדו (בארה"ב) ? כי דוד שלי נוסע לשם לעיתים דיי קרובות. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל הזמן חוזרות ועולות פה בפורום שאלות בסגנון איזה נגן הכי משתלם (אם זה הארדיסק או פלאש) ועל מה ממליצים חברי הפורום וכו' אז דבר ראשון כדאי לציין שהרבה אנשים שממליצים או מלעיזים פה בכלל לא מחזיקים נגן כזה או אחר ומדברים לפי מה שהם קראו ובכל אופן השאלה הנשאלת היא כזו איזו תוספת מחיר (הגיונית) הייתם מוכנים לשלם על מנת לקנות נגן בארץ לא בחו"ל ובתמורה להרוויח אחריות ולהפסיד את הכאב ראש שבמשלוחים ועניינים כאלה ואחרים לארץ (יש לציין שאם מחיר של נגן בחו"ל רשום כ230 דולר אז גם אם קונים לכם אותו בחו"ל תמיד יש מיסים נוספים) (ובמידה ואתם שולחים את הנגן לארץ יש לקחת בחשבון את התוספת של בערך 60 דולר משלוח+מיסים ויעידו על כך אנשים שכבר שלחו ארצה)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-