עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ghadad,

האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג ולראות באיזור המרכז ? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by YakirOz,

יש לי תקציב של 100 שקל בערך. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~980447-0914~11~0.htm זה טוב? המיקרופון שלו איכותי? כי יש לי כבר מיקרופון אבל הוא ממש לא איכותי, חלש מאוד ולא מבינים כלום. תמליצו גם על דברים אחרים :] תודה :]

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  5. איפה הכי משתלם לקנות את הכרטיס הזה? ברצוני לחבר אותו למערכת פשוטה של AIWA ובו זמנית למגבר אוזניות PA2V2 שמחובר ל GRADO SR80. האם הדבר אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאור העובדה שקניתי את הכרטיס קול( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216034.0) שמתי לב שתמיד הרמקולים(CAMBRIDGE 2.1) פולטים קול חלש של רדיו. לא היה לי ברור מה זה אבל התעלמתי. עכשיו שחיברתי את ה AUDIGY ניתקתי את הרמקולים מהמחשב ולמרבה ההפתעה, הם עדיין משדרים רדיו, כשהם מחוברים אך ורק לשקע החשמל! הלכתי לחדר אחר, חיברתי אותם לחשמל, התקרבתי ו- רדיו ברמקולים.... ואם אני משחק עם הBASS CONTROL זה מחליף בין -3 תחנות. הזוי משהו לא? מישהו יכול לתת הסבר/פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by Odedb52,

אהלן יש לחבר שלי רסיבר STR-DE245 של סוני. ובמחשב יש לו יציאות ל- 5.1. (שחור אפור וכתום) השאלה שלי היא כזאת.. זה הרסיבר אם אני לוקח שלושה כבלים כאלו : https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_small.jpg אני מניח שלא תהיה בעיה לחבר את הקדמיים והאחוריים, השאלה אם הסאבוופר וסנטר על אותה יציאה יעבוד כמו שצריך? כלומר - אדום ---- מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- FRONT אפור ----מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- REAR שחור ---- מתפצל לשני שחורים ומתחבר לרסיבר, אחד לסנטר ואחד לסאבוופר. תודה מראש, (ומקווה שהבנתם) עודד ב.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by the kon,

היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. היי קיבלתי תקציב של 2000+- שקל לקניית כרטיס קול ורמקולים. מוזיקה עדיפות ראשונה סרטים שניה משחקים שלישית. (משחקים בעדיפות נמוכה אבל עדיין אני ארצה להעביר את המערכת הזאת למחשב החדש שיהיה לי מתי שאני ארצה לשדרג) התעייצתי עם מספר אנשים על מספר מערכות ורציתי לדעת מה אתם חושבים ואם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. רמקולים: Yamaha Tss10 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_158&products_id=5176 מחיר 1440 Creative Inspire 5700. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=1547 מחיר 2258. בזיגזאג 2080 שקל אבל לקחתי הכל מאתר אחד Creative Inspire GD580 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5285 מחיר 1520 זה …

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by AnTiSh0ck,

אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. יש לי בבית HD600 של סנהייזר אבל אני רוצה משהו לקחת איתי לנסיעות ברכבת או אוטובוס ואי אפשר עם הHD600 כי הם פתוחות אז חשבתי על הDT770 אבל אין לי מושג איך הם נשמעות ואני לא רוצה לקנות בלי לשמוע הלכתי לחלילית ומרום וכלי זמר ואודיופיל וקילומבו ולאף אחד אין beyer לשמוע אז אם אתם מכירים מקום שיש.. זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לפתוח את הדיון הזה שיהיה דיון מרוכז בכל הנוגע למכשיר ה-SqueezeBox3. מדובר במכשיר לא חדש של חברת SlimDevices אשר נרכשה לפני זמן מה על ידי חברת Logitech וכעת המוצר משווק עם מדבקה שלהם. למי שלא מכיר, מדובר במכשיר שהוא סטרימר אודיו. מה שאומר שהוא מתחבר למחשב שלכם בעזרת רשת (חוטית או אלחוטית) ובעזרת תוכנה קטנה שלו (מבוססת דפדפן) מנגן את מאגר המוזיקה הממוחשב שלכם. היתרונות שלו ברורים מעצם איכותו לא תלוי בהפרעות של המחשב. עם זאת, היתרונות שלו מעבר לזה הם נוחות עצומה, ואיכות סאונד טובה. הסיבה שאני פותח את הדיון היא מעבר לעובדה שלא ראיתי שום דיון על המכשיר הזה בפורום שלנו מעולם היא כפולה. ראשית, אני יודע שחוץ ממני יש פה בפורום כמה אנשים נוספים עם המכשיר הז…

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by ido,

תהיתי באיזה דרייבר אתם משתמשים ל AUDIGY 2 (PLATINUM במקרה שלי) בכל אופן, אחד שלא תוקע משחקים , אבל רצוי שיתמוך ב OPENAL לדוגמא..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by i.k,

אני מחפש מידע על המערכת הזאת ,מתכנן לקנות אותה אבל הייתי רוצה לשמוע עליה חוות דעת ממשהו שמכיר שהתנסה איתה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2175&products_id=14430

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  17. Started by The-Magician,

שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by David23,

שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים

19. אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות,והתקציב שלי הוא 500. חבר שלי שעובד באולפן המליץ לי על השור, יש לו אותם בעצמו והוא אומר שהוא מאוד מאוד מרוצה. הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם, מה הייתם קונים ב-500 שקל האלה. המטרה היא מוזיקה נטו. והכי איכותי שיש. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mostwanted,

אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by DMaster,

אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב. עד 350 ש"ח. הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם. מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה. אשמח לשמוע את עצותכם. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.