עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ynets14,

התחדשתי בSOLOC6 הרמקול הימני (זה שהוא בלי השליטה על הווליום) ממש צורם , לעומת זאת הרמקול השמאלי שומעים סאונד חלק ונקי האם עוד מישהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת איך הרמקולים האלה , המטרה היא קולנוע ביתי, לא צריך באס. רק צריך ביקורות על המוצר..... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=14957 תודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו טובים במחיר של עד 350 שקל , אפשר לעלות קצת עם צריך... תודה על העזרה. ד.א הייתי מעדיף כמה שיותר ערוצים (4.1 , 5.1 )

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yuval1324,

יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה

8. Started by kashatxx,

PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי, אני חדש לחלוטין בעולם ה"DIY" [עשה זאת בעצמך] וחשבתי לנסות לבנות מגבר אוזניות יחד עם ספק תואם ה בטא 22 יחד עם הסיגמא 22: http://www.amb.org/audio/beta22/ http://www.amb.org/audio/sigma22/ יש לי מלחם עתיק של WELLER עם ראשים חדשים במידה 0.8, 1.6 ו-2 מ"מ. קראתי מעט על מה הם בדיוק דיודות/נגדים/טרנזיסטורים ושאר הירקות. יש לי ידיים יציבות ואני טוב בעבודות ידיים עדינות. בעיקרון ההוראות לפרוייקט הזה מאוד מפורטות ויש מיליון תמונות ושרטוטוים של הPCB והתקנת הרכיבים. האם יש משהו שאני בכל זאת צריך לדעת לפני שאני מתחיל בפרוייקט? בתודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nbjo460,

תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Sikamikanico,

אני מחפש לקנות רסיבר בסביבות 2000 שקל (כנראה במכירה פומבית). יש המלצות? ודרך אגב, איך הקנווד KRF-7050?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לא יודע ממתי הדבר קיים, אבל זה סתם מבדקון נחמד (גם אם מעט גימיקי ולא מורכב למדי) ואתגר חביב לחובבי האודיו: https://www.goldenears.philips.com/en/introduction.html בהצלחה (:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by puki,

הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by גדי,

ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by solidas,

קיבלתי טלויזיה מחו"ל(ארה"ב) באיכות 4K הבעיה היא שאני צופה בה והכל בשחור לבן-התקשרתי כבר להוט והם לא עזרו לי, אבל הבנתי שצריך ממיר מפאל לNTSC וחיפשתי ומצאתי את הממירים האלו http://www.ebay.com/itm/Com-World-CMD-HDX75-PAL-To-NTSC-Video-Converter-with-HDMI-1080p-Output-/201266142523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edc659d3b או https://www.world-import.com/CMD-HDX5_PAL_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm אם למישהו יש שהו יותר טוב להציע כמובן שאשמח אציין רק שאיני מבין דבר בקולנוע ביתי ובסה"כ קיבלתי טלויזיה ואני רוצה לצפת בה באיכות המירבית, הממיר שלי ד"א הוא ללא יציאת HDMI ואני לא יודע אם אשדרג אותו בזמן הקרוב(אני מחכה למבצע-לכן למצב הנוכחי אני רוצה ממיר)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by none,

קישור יש לי כרגע ATP 3 האם הם יותר טובים מהם?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by arigo,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shlompis,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אנשים, אז אני טס לתאלינד והבנתי שאפשר למצוא אוזניות מקוריות בזול בקניון שם (MBK). אני אשמח להמלצה לאוזניות שיעלו לי שם עד 200 ש"ח... אני יודע שזה קשה לדעת בדיוק כמה האוזניות יעלו שם, אבל הערכה גסה תספיק. אני מניח שזה מיתרגם ל-500 ש"ח במחירי הארץ. אני מחפש אוזניות in-ear טובות שיתאימו גם בזמן אימון כושר מתון. המטרה היא שהאוזניות יתחברו לפלאפון. אגב, אני שומע בעיקר רוק (על כל סוגיו) ולכן אין צורך בבס אימתני. תודה אנשים.

דיונים חדשים בפורומים