עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by stav_r,

שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי בבית מערכת "סטריאו" ישנה (יחסית, לא יודע עד כמה) שכבר לא ממש שימושית: CD כבר לא עובד, טייפ עובד איכשהו אבל עושה בעיות, וברדיו אנחנו לא משתמשים. כרגע המערכת משמשת בפועל כטייפ, אבל למקרה שיגיע זמנה, מעניין אותי לדעת אם יש ערך כלשהו לרמקולים בפני עצמם (ולכן סיבה לשמור אותם, ואולי להשתמש) או שמדובר ב"סתם זבל" שאפשר להיפטר ממנו ללא מחשבה שניה. מה שכתוב על הרמקולים: AKAI SPEAKER SYSTEM SW-MX93.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום מחפש המלצה לסטרימר כולל קודי. קניה בארץ או בחו"ל. מחיר סביר ! תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by arigo,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קניתי כבלים לאודיו בין הממיר של הוט לטלויזייה האדום לבן -אדום לבן.יש הבדל בינהם לבין ה20 פינים? מה יותר איכותי?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש דרך לראות את זה דרך המחשב?אני רוצה לדעת איזה סוג וחברה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ilyadd,

אני מתלבת בין הH10 והH320 הוידאו לא חשוב לי רציתי לשאול באיזה נגן האיכות היא יותר טובה?

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by doker,

תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by none,

קישור יש לי כרגע ATP 3 האם הם יותר טובים מהם?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Revolver,

הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by kashatxx,

PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Globalization,

אני מחפש אוזניות למטרת משחקים עד - 350 שקלים. אני גר באילת, אז המצלות מאייבורי או - KSP יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by So@tr43,

אני יודע שניהם לא משהו, אבל אני מתעניין.! ???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by puki,

הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה. הבעיה היא שאכן יש קשר בין שניהם אבל התצוגה על הטלויזיה לא טובה ומקבלים מסך שחור עם נקודות לבנות (לא כמו שאין קליטה). טוב, אני יסביר את הבעיה יותר בפירוט. אני משתמש בwindows xp ואני מחבר את המחשב לטלויזיה בשיטה של שני מסכים נפרדים שאפשר לגרור את החלון של הסרט לטלויזיה. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ושהגדרתי את חיבור המחשב לטלויזיה בצורה זו הכל עבד כמו שצריך , הבעיה היא לאחר שאני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (7600GT), בטלויזיה רואים שחור עם נקודות לבנות. אני יודע שהמחשב כן מזהה את המסך השני כי אני יכול לגרור לשם את החלון של סרט (דבר שאני לא מצליח לעשות שאני מבטל את האפשרות של המסך טלויזיה). מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by -iTaY-,

מזה האיכות הזאת DTS?? וישאפשרות שיש כרטיס קול למחשב שיוצאי לי איכות DTS למערכת כדי שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים