אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש רמקולים עבור הטלוויזיה ( LG 60fr, 42", lcd), עם שימוש משני עבור מוזיקת רקע. יש 3 מקורות קול (כרגע): 1. מחשב htpc - מכרטיס קול onboard ויציאת mini-plug סטנדרטית, המקור העיקרי עבור מוזיקה באופן כללי (חיבור rgb + miniplug, יכול להיות שבהמשך אעבור לממיר dvi to hdmi). רוב הקבצים הם mp3 ברוחב של 192kps ומעלה, בערך 10% הם loseless. כנ"ל סדרות וסרטים, רובם mp4 סטנדרטיים (480p), ובמקרים חריגים 720p, או 1080p (כמובן שאין קשר חח"ע לאיכות הקול) 2. קונסולת wii + ממיר ל hdmi. 3. ממיר עידן+, חיבור hdmi. אין דרישה אודיופילית מיוחדת, אלא בעיקר שיפור חווית הצפייה, ולשים קצת מוזיקה לילדה. הטלוויזיה נמצאת על זרוע דו-מפרקית, לכן עדיף soundbar ע"מ שיהיה אפשר לתלות מתחת למכשיר (א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי אתמול בבאג X5L 30 gb, ויש להם כידוע איזו בעיה עם המטענים, אז חיברתי אותו ל-USB. חיברתי אותו אתמול ב-9 (לפני 20 שעות) והוא עדיין מציג את מסך ה-charging. כמה זמן לתת לו? אני לא רוצה לנתק מוקדם מדי, מה שעלול לפגוע בחיי הסוללה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שאלה שמרגישה לי קצת דבילית אבל לא הצלחתי למצוא עבורה תשובה. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך שהרזולוציה המקסימלית שלו הוא 1600p, האם בחיבור למוניטור או לטלויזיה באיכות 4k, אני אצליח לראות וידאו בכמות פיקסלים כזאת? (2160p). בנוסף האם לכל הטלויזיות החדשות והסטרימרים שתומכים ב-4k יש יכולת להעביר שידורים של נטפליקס ב-4k? והאם הרוחב פס של האינטרנט לא יכול להוות מחסום עבור השידור?.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה לאזניות איכותיות למחשב, בעיקר לשמיעת מוסיקת ג'אז. אין צורך כמובן במיקרופון. חשובה מאוד האיכות. התקציב עד 400 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ - אוכל להגיע ליותר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה אני צריך את זה? הרי בימינו יש שני דרכים להשיג סרט-להוריד-ואז הוא לא תומך סראונד ממילא... או דיוידי מקורי אבל בשביל זה לא צריך תמחשב אפשר סתם דיוידי רגיל... אז למה אני צריך סראונד במחשב? למה לא לקנות כריס סטריאו וזהו?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
דיל מעולה ב-massdrop.com לאוזניות שנשמעות פשוט מצויין (בהשוואה לאוזניות אחרות ברמת המחיר הזו).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
סמסונג השיקה ערכת האבולוציה 2015 שנקרא (SEK-3500U) + שלט בארה"ב ובאופן בלתי צפוי . דגמים נבחרים מ-2014 יקבלו HDR במסך high dynamic range ( גם מערכת הפעלה חדשה Tizen operating system ) בין הדגמים הנבחרים טלוויזיות : HU9000, HU8700, HU8550 PQ format used for HDR content הפרוססור החדש מעבד את נתוני סרט HDR והנתונים מועברים למסך , איכות ה- HDR שנקבל ,לא ברור כל כך . סמסונג יצרנית יחידה שמסוגלת לבצע מהלך כזה למסכים של 2014 כי מוח המסך והמעבד נמצאים בערכה שניתנת לשינוי והחלפה . ערכת האבולוציה החדשה בעלת 8 ליבות הערכה מוסיפה מקודד / תמיכה ופיענוח VP9 שנותן לצופי YouTube לצפות ב- 4K http://www.flatpanelshd.com/pictures/samsungsek3500.jpg עלות הערכה 400$ בארה"ב ובאי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חושב לקנות לי טלויזיה+אקס בוקס (או פלייסטשיין...נראה כבר) ואני צריך את עזרתכם בבחירה של הטלויזיה. - הטלויזיה צריכה להיות תלויה על הקיר, ללא מעמד. - מרחק הצפייה הולך להיות 3.2 מטר. (מה הגודל הרצוי לטלויזיה ממרחק צפיה כזה?) - כמובן שצריכות להיות לה היציאות המתאימות לאקסבוקס ולאוזניות אל-חוטיות (או שאת זה אני מחבר לאקסבוקס? אני חדש בתחום..בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם רמקולים) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לתיתנו לי עזרה ותייעצו לי לגבי כרטיס קול, אני מתלבט בין CRATIVE AUDIGY EX לבין CREATIVE AUDIGY ה-PCI מה יותר כדאי לי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו טובים במחיר של עד 350 שקל , אפשר לעלות קצת עם צריך... תודה על העזרה. ד.א הייתי מעדיף כמה שיותר ערוצים (4.1 , 5.1 )
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לקנות נגן איכותי בזמן הקרוב, וביחד איתו אני רוצה להשקיע גם באוזניות איכותיות(נגן בסביבות ה700 שקל) השימושים שלי הם כמובן לשמיעת מוזיקה נטו. תודה. *לא רוצה אוזניות In ear כי גם ככה התקציב שלי הוא לא גבוה ואני לא רוצה להתפשר על חשבון איכות השמע בגודל האוזניות, רק חשוב לי שהאוזניות יתקפלו כי אני רוצה להכניס אותם לכיס של המכנס הצבאי שלי אם כי לא חובה מקסימום אני ינעל את התיק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-