עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AtR,

שלום לכולם! אני מעוניין באוזניות עד 400 ש"ח בשביל הרבה מוזיקה, אני די מכור לבאס בעיקר אז זה חשוב לי.. בנוסף אני מעוניין גם שהאוזניות יישמעו טוב עם סרטים והכי חשוב שלא יהיו INEAR תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by solidas,

קיבלתי טלויזיה מחו"ל(ארה"ב) באיכות 4K הבעיה היא שאני צופה בה והכל בשחור לבן-התקשרתי כבר להוט והם לא עזרו לי, אבל הבנתי שצריך ממיר מפאל לNTSC וחיפשתי ומצאתי את הממירים האלו http://www.ebay.com/itm/Com-World-CMD-HDX75-PAL-To-NTSC-Video-Converter-with-HDMI-1080p-Output-/201266142523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edc659d3b או https://www.world-import.com/CMD-HDX5_PAL_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm אם למישהו יש שהו יותר טוב להציע כמובן שאשמח אציין רק שאיני מבין דבר בקולנוע ביתי ובסה"כ קיבלתי טלויזיה ואני רוצה לצפת בה באיכות המירבית, הממיר שלי ד"א הוא ללא יציאת HDMI ואני לא יודע אם אשדרג אותו בזמן הקרוב(אני מחכה למבצע-לכן למצב הנוכחי אני רוצה ממיר)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by nbjo460,

תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי אך ורק לנגן MP3 (סאנדיסק) הנגן תומך בלוטות', רציתי לדעת האם האוזניות האלה יתאימו לי, הנגן יזהה אותם והכל יפעל כשורה?: https://www.amazon.co.uk/dp/B07VMF4D4V/ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Wormy,

יש לי נגן DVD של פיילוט ואני רוצה לתאם אותו לממיר של hot. בשלט של הוט יש 3 אפשרויות: 1. טלויזיה (TV) 2. הממיר (HOT) 3. מכשיר אחר (DVD & VCR) אז אני רוצה את התדרים והקודים של ה-DVD כדי שאני אוכל להשתמש באפשרות השלישית ולתאם אותו לממיר מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה

8. שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by love-its-my-name,

האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.

10. היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by גדי,

ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו טובים במחיר של עד 350 שקל , אפשר לעלות קצת עם צריך... תודה על העזרה. ד.א הייתי מעדיף כמה שיותר ערוצים (4.1 , 5.1 )

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום אנשים, אז אני טס לתאלינד והבנתי שאפשר למצוא אוזניות מקוריות בזול בקניון שם (MBK). אני אשמח להמלצה לאוזניות שיעלו לי שם עד 200 ש"ח... אני יודע שזה קשה לדעת בדיוק כמה האוזניות יעלו שם, אבל הערכה גסה תספיק. אני מניח שזה מיתרגם ל-500 ש"ח במחירי הארץ. אני מחפש אוזניות in-ear טובות שיתאימו גם בזמן אימון כושר מתון. המטרה היא שהאוזניות יתחברו לפלאפון. אגב, אני שומע בעיקר רוק (על כל סוגיו) ולכן אין צורך בבס אימתני. תודה אנשים.

14. Started by So@tr43,

אני יודע שניהם לא משהו, אבל אני מתעניין.! ???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא למוזיקה. אין צורך במיקרופון. לוח-אמ Gigabyte z97x gaming 5. הכולל: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio & Built-in Rear Audio Amplifier. שאלה: עד כמה ה-Amplifier המובנה הזה נחשב? *** מתוכננת נסיעה לאילת בזמן הקרוב, כך שהעדיפות היא לרכוש מ-ksp/ivory. דגש על איכות שמע - עד לאיזו איכות אפשר להגיע בטווח מחירים הזה? נוחות, וכמובן עמידות לאורך זמן. מעוניין ב-2 זוגות: פתוחות וסגורות, 300~400 לכל זוג. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mtn9,

שלום היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500 עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie. זה אמור להיות ככה? נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD) תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by superman2000,

שלום. יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!) תקציב בערך 1300 שקל. תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. למה אני צריך את זה? הרי בימינו יש שני דרכים להשיג סרט-להוריד-ואז הוא לא תומך סראונד ממילא... או דיוידי מקורי אבל בשביל זה לא צריך תמחשב אפשר סתם דיוידי רגיל... אז למה אני צריך סראונד במחשב? למה לא לקנות כריס סטריאו וזהו?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by fleshbone,

הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Culandur,

יש ברשותי רסיבר מסוג JVC RX-8012P יש בו כרטיס קול USB מובנה כאשר עיינתי בהגדרותיו סתכלו מה מצאתי מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by arigo,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ללא חריגה. יחובר למחשב עם כרטיס קול מובנה. המוסיקה שתשמע בה היא: טרנס פסיכדלי, דאב-סטפ, רוק, אמביינט, היפ הופ. כרגע חשבתי על .Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by RX7,

שלום אני רוצה להתחדש ברמקולים למחשב, עד עכשיו הייתי שומע במגבר ו2 רמקולים גדולים של פירלס, לא מאיכות גבוהה כ"כ. אני בעיקר מתלבט בין רמקול 5.1 ל2.1 השימושים שלי הם שירים (בעיקר) טיפה סרטים וטיפה משחקים. הסתכלתי על הדגמים הללו http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=SS21&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=251&aff=Zap〈=he http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=940 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=455 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=569 מה עדיף מבין כל אלה? האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל רמקול 5.1? האם אני יכול לחבר את הרמקולים הללו גם לטלוויזיה? אשמח לתשובות ועזרה תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים