אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, שאלה שמרגישה לי קצת דבילית אבל לא הצלחתי למצוא עבורה תשובה. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך שהרזולוציה המקסימלית שלו הוא 1600p, האם בחיבור למוניטור או לטלויזיה באיכות 4k, אני אצליח לראות וידאו בכמות פיקסלים כזאת? (2160p). בנוסף האם לכל הטלויזיות החדשות והסטרימרים שתומכים ב-4k יש יכולת להעביר שידורים של נטפליקס ב-4k? והאם הרוחב פס של האינטרנט לא יכול להוות מחסום עבור השידור?.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניות למטרת משחקים עד - 350 שקלים. אני גר באילת, אז המצלות מאייבורי או - KSP יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני יודע שניהם לא משהו, אבל אני מתעניין.! ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני חדש לחלוטין בעולם ה"DIY" [עשה זאת בעצמך] וחשבתי לנסות לבנות מגבר אוזניות יחד עם ספק תואם ה בטא 22 יחד עם הסיגמא 22: http://www.amb.org/audio/beta22/ http://www.amb.org/audio/sigma22/ יש לי מלחם עתיק של WELLER עם ראשים חדשים במידה 0.8, 1.6 ו-2 מ"מ. קראתי מעט על מה הם בדיוק דיודות/נגדים/טרנזיסטורים ושאר הירקות. יש לי ידיים יציבות ואני טוב בעבודות ידיים עדינות. בעיקרון ההוראות לפרוייקט הזה מאוד מפורטות ויש מיליון תמונות ושרטוטוים של הPCB והתקנת הרכיבים. האם יש משהו שאני בכל זאת צריך לדעת לפני שאני מתחיל בפרוייקט? בתודה מראש, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז את הימני לא בעיה, רשום. הצילום שם רק לצורך מתן קנה מידה. אבל השמאלי? דור ויוסי, אתם כמובן לא יכולים להשתתף ולפני שתתחילו להתלהב, מה שכן נמצא בקופסא במצב מאוד לא טוב ודורש החלפה של פחות או יותר כל חלק אפשרי ולכן יישלח בעתיד הקרוב חזרה ליצרן לצורך התיקונים הדרושים. אז, ניחושים? דגם מדויק יספיק Anatoli.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיל מעולה ב-massdrop.com לאוזניות שנשמעות פשוט מצויין (בהשוואה לאוזניות אחרות ברמת המחיר הזו).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת איך הרמקולים האלה , המטרה היא קולנוע ביתי, לא צריך באס. רק צריך ביקורות על המוצר..... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=14957 תודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חושב לקנות לי טלויזיה+אקס בוקס (או פלייסטשיין...נראה כבר) ואני צריך את עזרתכם בבחירה של הטלויזיה. - הטלויזיה צריכה להיות תלויה על הקיר, ללא מעמד. - מרחק הצפייה הולך להיות 3.2 מטר. (מה הגודל הרצוי לטלויזיה ממרחק צפיה כזה?) - כמובן שצריכות להיות לה היציאות המתאימות לאקסבוקס ולאוזניות אל-חוטיות (או שאת זה אני מחבר לאקסבוקס? אני חדש בתחום..בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם רמקולים) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-