עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by {Ircroute_057,

שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!

2. Started by bobby323,

צריך יותר פרטים עליו מה שיש בנתיים אפשר לראות כאן http://video.google.com/videoplay?docid=-3168733759916419298

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by bneli,

מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by anatoli,

אז את הימני לא בעיה, רשום. הצילום שם רק לצורך מתן קנה מידה. אבל השמאלי? דור ויוסי, אתם כמובן לא יכולים להשתתף ולפני שתתחילו להתלהב, מה שכן נמצא בקופסא במצב מאוד לא טוב ודורש החלפה של פחות או יותר כל חלק אפשרי ולכן יישלח בעתיד הקרוב חזרה ליצרן לצורך התיקונים הדרושים. אז, ניחושים? דגם מדויק יספיק Anatoli.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ophir91,

שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by KroydKrenson,

כתבו פה באתר ביקורת על האוזניות האלה: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/CMStorm_ceres300 קראתי והשתכנעתי. רק שאני לא רואה שום מקום שמוכר אותן. לא בארץ, לא באמאזון, לא ב NEWEGG. יש למישהו מושג איפה להשיג אותן? כמובן שעדיף בארץ אבל גם חו"ל אפשרי. ואם אי אפשר להשיג אותן, למה לכתוב עליהן ביקורת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, רכשתי סאונד בר של Samsung מדגם Q800A ואת המקוליים האחוריים שלו. העניין הוא כאשר אני מפעיל בדיקה של הסאונד מהערוצים השונים, באמצעות סרטון YouTube או באמצעות Windows. בזמן שאמורים לשמוע את ה SUB לא שומעים כלום ובזמן שאמורים לשמוע את הרמקולים האחוריים שומעים גם ואלי אף יותר דווקא מהסאונד בר עצמו. האם באמת אני אמור לשמוע מהסאונד בר כפי שתיארתי או שמא זה מעיד על תקלה? בתודה מראש.

12. אהלן אנשים, אז אחרי שיעצתם לי בחוכמה רבה לקנות דווקא את ה FORTISSIMO III אני אכן מתכוון לקנות אותו מחר בזיגזג הקרובה אלי והיא הכי זולה, 257 שקלים...ללא משלוח וכלום... שאלתי היא לכרטיס יש יציאת אוזניות מיוחדת השאלה שלי היא האם היציאה היא לסטריאו או שמא SURROUND באוזניות??? תודה מראש, אמיר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, אז ככה, יש לי 2 נושאים שאני צריך בהם עזרה. בכל אחד מהם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקום קנייה, ומוצר ספציפי - 1. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין RCA - יש לי כבל רבע אינצ' (כבל אינסטרומנטלי כמו של גיטרות אקוסטיות מוגברות), ואני רוצה לחבר אותו למערכת בבית, דרך חיבור RCA. כלומר אני זקוק למתאם/כבל מתאם בין הפין הזכר של הרבע אינצ' לבין RCA זכר. האם יש דבר כזה, והאם יש שם שונה לכבל רבע אינצ' ? (זה סוג הכבל -http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2324) 2. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין Jack 3.5 mm - בדומה לנושא הראשון אני צריך מתאם לחיבור MP רגיל (ג'ק 3.5 מ"מ), מפין זכר של רבע אינצ' לזכר של ג'ק 3.5, אבל שיהיה סטיריאו עדיף. אני מעדיף לקנות מDealExtreme, או ח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by faza,

אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים. יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים) צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B) אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shmuel,

אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by fenix5545,

שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני מקווה לקנות נגן איכותי בזמן הקרוב, וביחד איתו אני רוצה להשקיע גם באוזניות איכותיות(נגן בסביבות ה700 שקל) השימושים שלי הם כמובן לשמיעת מוזיקה נטו. תודה. *לא רוצה אוזניות In ear כי גם ככה התקציב שלי הוא לא גבוה ואני לא רוצה להתפשר על חשבון איכות השמע בגודל האוזניות, רק חשוב לי שהאוזניות יתקפלו כי אני רוצה להכניס אותם לכיס של המכנס הצבאי שלי אם כי לא חובה מקסימום אני ינעל את התיק. תודה.

20. Started by R0ck,

התגלה באג כלשהו בייצור? או שהם סתם החליטו להשוויץ עם ה Z-680 ולהכחיד את ה Z-560? לא ממש ניתן להשיגו בחנויות בארץ.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by izir,

יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yuval1324,

יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by die hard,

אני קונה רסיסר חדש לקולנוע ביתי שלי (כלומר המחשב שלי מחובר לקולנוע ביתי) אני רוצה מגבר חזק מאווד עם תקן thx כך שאני יוכל לשמוע במחשב לראות סרטים ברמאה מצוינת לכן אני צריך שתמליצו לי על רסיבר חדש. הרסיבר שקיים אצלי בבית הוא onkyo 989 thx. במגבר החדש אני רוצה שהייה לי: 7.1 ערוצי שמע. 7 ערוצי סטריאו. dts es 96/24. thx ultra 2. pro logic II. הרסיבר שחשבתי עליו הוא denon avc-a1 sr. אז למביני עניין בבקשה לעזור לי!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ag43,

הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by EagleXDR,

היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים