אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקי אז בקרוב אני מתכוון לקנות את ה-x 530... עכשיו ראיתי נושא פה, שמשהו אומר שהרמקולים לא עובדים לו 5.1מלא, אלא 2.1 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם הבא: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9098 יפעל לי 5.1 מלא? כעיקרון יש לי אפשרות ל-7.1 (8 ערוצים)... בקיצור עזרו לי... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הנ"ל, יש לי חיבור 5.1 עכשיו, כרגע, רק שני הרמקולים הקידמיים עובדים לי והסאב. גם כשאני שומע קבצי סראונד אני לא שומע מהאחורים + העליון. יש לשני הרמקולים עוצמה ואיכות, אבל זה מעצבן ששלושה מהם לא עובדים. עכשיו אם יש דרך להגדיר אותם הכל טוב ויפה, אבל הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם ביחד מוסיקה בתיאום מוחלט, ואיך אני מגדיר אותם להשתמש בסראונד שהם מיועדים לעשות. תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אותי אישית זה הוציא מדעתי... לאחר זמן מה שאני משחק, אני יוצא מהמשחק ואז בהחלפת mode בחזרה ל-entertainment יש שגיאה ואי אפשר לשנות mode עד האתחול הבא. סוף סוף מצאתי פתרון לעניין, אז אני משתף למקרה שנתקלתם בזה עם משחקים שהגדרתם ב-alchemy (רלוונטי לויסטה בלבד כמובן): הפתרון הכי פשוט הוא, בכל הפרופילים ב-alchemy להוריד את ה-maximum voice count ל-126 (או 63 ל-audigy) אני כבר זמן מה עובד ככה עם ה-XFI ולא נתקלתי בשגיאות כאלו מאז. מקור + הסבר: http://connect.creativelabs.com/alchemy/Lists/ALchemy%20XFi/Flat.aspx?RootFolder=%2falchemy%2fLists%2fALchemy%20XFi%2fX-Fi%20Modes%20won%27t%20change%20after%20some%20games&FolderCTID=0x012002002777EF627E9A314B8E181038B290215D
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את ה- I/O DRIVE לכרטיס, חיברתי אותו, הוא עובד, אני שומע אוזניות בעזרתו, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את התוכנה שגורמת לו לעבוד עם השלט (Entertainment Center) התוכנה טוענת שהיא לא מוצאת התקן IR, הסרתי והתקנתי את הדרייברים כל כך הרבה פעמים ושום דבר לא עזר, גם התמיכה הטכנית של קריאייטיב לא ממש עוזרת. מערכת ההפעלה היא חלונות 7 32 ביט. האם מישהו התנסה או התקין את הכרטיס הזה במערכת הפעלה הזאת והצליח לעבוד עם השלט רחוק?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי העזרה המצויינת שקבלתי פה בפורום, ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים: 1. Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 2. Asus Xonar D2 (לא D2X, בהמשך) שימושים - משחקים, מוסיקה וסרטים . מחשב עם Vista Business 64. שמיעה בעיקר באוזניות Audio-Technica ATH-M50 או רמקולים כל שהם של קריאייטיב, לא משהו מיוחד (2.1). האמת, לו זה היה אפשרי, הייתי קונה את ה-Auzentech X-Fi Prelude, אבל אחרי שיחה עם FoxPC (שמייבאים אותם ורק אצלם היה בכלל כרטיסים של Auzentech [בארץ ז"א]), מתברר שזה אבוד והם לא יביאו עוד כי אין מספיק דרישה. (אגב, אם מישהו יודע על מקום שכן מחזיק את הדגם הנ"ל - בבקשה, אבל בבקשה תספרו.) קיצר, בחזרה לשאלה. אני יודע של-D2 יש איכות שמע טובה יותר. אני יודע שלקנות creative (ובטח משהו…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, לפני מספר ימים הזמנתי לעצמי כרטיס X-FI מהדגם הבסיסי, וזאת מפעת העניין בלבד. ברצוני לבדוק את הכרטיס בבדיקות אובייקטיביות וסובייקטיביות ולגבש דעה בנוגע לכרטיס, דעה שתהייה מבוססת על ניסיון אישי ולא על גבי קריאה מרשת האינטרנט. כמובן שכל התהליך יסוכם בסופו של דבר ויפורסם פה בפורום למענכם, חברי הפורום. הבדיקות שאני מתכוון לבצע נכון לרגע זה (כאשר אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לבדיקות אחרות): RMAA - מדידות - X-Fi לבד בדיקה ראשונה. X-Fi מחובר ל-EMU 1212M בדיקה שנייה. הרעיון של הבדיקה הראשונה היא למדוד את הגבול של הכרטיס, הבדיקה השנייה למדוד את הגבול של היציאה של הכרטיס בלבד שהיא מה שמגביל את רוב האנשים שרוכשים כרטיס זה. האזנה - הכרטיס יחובר למערכת הסטריאו שלי (…
-
- 67 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeMusic ככרטיס הקול הבא שלי. אבל לפי הביקרות שקראתי באתר, הX-Fi XtremeMusic הוא לא כרטיס וטוב והכרטיסים של Creative הם לא על רמה. http://hwzone.co.il/reviews/xfi/8/ "עדיין כדאי להתרחק מהכרטיסים של Creative. כרטיס איכותי מבית Emu, M-Audio, ESI וחברות שכמותן יהווה פתרון טוב יותר." אני יודע שהרמקולים של Creative טובים מאוד, וחשבתי שגם קרטיסי הקול שלהם.. האם אני באמת טועה או שהביקורת טועה? תודה! נ.ב. כתוב בביקרות כי הכרטיס אינו טוב ב"סטריאו", למה הכוונה?
-
- 59 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-