עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by maxim22,

קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by corefff,

רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. IPOD G6 אני לא יודע אם זה אמיתי אבל אם כן אז זה ממש אבל ממש שווה אבל ממש ממש מגניב אם זה אמיתי

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by EagleXDR,

היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Revolver,

הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Globalization,

אני מחפש אוזניות למטרת משחקים עד - 350 שקלים. אני גר באילת, אז המצלות מאייבורי או - KSP יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי IPODNANO כבר ......10 שנים (טוב 4 ימים) . זמן הסוללה לדעתי קצרה. לכן נכנסתי ל האתר של APPLE ולמדתי מוסג חדש "מחזורי טעינה" אומרים שיש צורך לטעון בחוכמה אבל לא הבנתי למה הם התכוונו שם משהו מכיר את זה ? אתר בו הנושא נדון : http://www.apple.com/batteries/ אתר של APPLE

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי מספר שאלות לשאול למי שהביא את המוצרים האלה מחול . 1.למי שיש את זה כבר, מה עשיתם עם החשמל שם ? כי אתם מקבלים AC שעובד על 110 ולא על 220.... 2.האם יש אנשים שנתקלו בבעיות עם הדגם של CREATIVE כי ממה שאני קורא יש להם בעיות... תודה...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by raananan,

אני יודע לחפש בגוגל אני רק רוצה ביקורת ממישהו שיש לו את הנגן. איך שומעים, איך התפעול שלו וכדומה. אני מתלבט מה ומתי לקנות כי ברור שהמחירים ירדו אבל אני יותר "דואג" לדגמים יותר טובים שיצאו עוד מעט. למשל אולי יצא Zen Micro עם מסך צבעוני וכאלה. ביקורות על iRiver למשל H10 יתקבלו בברכה גם כן. אבל בבקשה רק מי שיש לו את הנגן ביד. לא רוצה לינקים מהאינטרנט. מה שמושך אותי ל ZEN זה העיצוב. אני אוהב דברים יפים ובזה הוא לוקח את ה iRiver לדעתי כמובן. דבר נוסף שהבנתי ואני לא בטוח בו זה של ZEN יש עדכון חדש שמאפשר לי להשתמש בו גם בלי התכנה המקורית (כלומר כמו DISK ON KEY). כמו כן התמיכה של חברה גדולה כמו CREATIVE נראית לי חשובה מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי, אני חדש לחלוטין בעולם ה"DIY" [עשה זאת בעצמך] וחשבתי לנסות לבנות מגבר אוזניות יחד עם ספק תואם ה בטא 22 יחד עם הסיגמא 22: http://www.amb.org/audio/beta22/ http://www.amb.org/audio/sigma22/ יש לי מלחם עתיק של WELLER עם ראשים חדשים במידה 0.8, 1.6 ו-2 מ"מ. קראתי מעט על מה הם בדיוק דיודות/נגדים/טרנזיסטורים ושאר הירקות. יש לי ידיים יציבות ואני טוב בעבודות ידיים עדינות. בעיקרון ההוראות לפרוייקט הזה מאוד מפורטות ויש מיליון תמונות ושרטוטוים של הPCB והתקנת הרכיבים. האם יש משהו שאני בכל זאת צריך לדעת לפני שאני מתחיל בפרוייקט? בתודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by odedidush,

הי, אני מחפש רסיבר 5.1 ערוצים ונתקלתי במבצע של alibuy ברסיבר מדגם - Denon AVR-X550BT במחיר 1240 ש"ח(מחיר בזאפ 1450 ש"ח)- https://ali-buy.com/denon-avr-x550bt מפרט מאתר denon: https://www.denon.co.uk/uk/product/homecinema/avreceiver/avrx550bt הבחור שמיבא אמר שהרסיבר תומך ב220 וולט,אחריות לשנה מול idgu ,נדרש מתאם בריטי למתח. השימוש למערכת קולנוע ביתית למשתמש הממוצע , הזרמה של שירים בבלוטות' מהטלפון ובעיקרלצפות בסרטים/סדרות דרך המחשב . מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום! התלבטתי היכן לפרסם הודעה זו, כאן או בפורום 'ציוד היקפי', ולבסוף החלתי לפרסם פה... ברשותי רמקולים למחשב Creative sbs580. הייתי מרוצה מהם, אך לפני כמה ימים הם הפסיקו לעבוד (אני חושב שיש איזושהי בעיה במגעים, כי לפעמים זה עובד ולפעמים לא). יש לציין כי למרות שהם 5.1, בפועל השתמשתי רק בקדמיים ובסאב, ולכן אני מחפש כעת מערכת של 2.1. אינני מבין גדול בסאונד ואינני אודיופיל. אני משתמש ברמקולים לשימוש רגיל, שמיעת מוזיקה מידי פעם וצפייה בסרטים. הייתי רוצה משהו יחסית איכותי (לא איזה פלסטיק זול), אך אני מודע לכך שבתקציב שלי לא אמצא משהו ממש משובח... חשוב לי שהמערכת תהיה של חברה טובה, שהסאב יהיה מעץ ולא איזה פלסטיק, ובעלת שליטה נוחה על עוצמת הקול והבאס (אם יהיה חיב…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dor17,

אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ido135,

הכנתי מחשב HTPC לא מזמן והבעיה היא שהכרטיס קול הפשוט שמגיע בלוח אם שלו מגיע רק אם 3 כניסות של AUX אני מחפש כרטיס קול עם כניסת SPDIF בשביל לחבר לרסיבר בסלון לרסיבר מחובר כבל SPDIF מהטלוויזיה לרסיבר ויש עוד אחד פנוי יהיה קול אם אני אחבר עוד אחד? המטרות יהיו צפייה בסרטים דרך התוכנה KODI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Little SAVAGE,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.