עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by corefff,

רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sir f,

האם כדאי לי לקנות מפה- http://www.amazon.com/dp/B000E6G9RI/ref=asc_df_B000E6G9RI861497?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&tag=cnet-1002-20 ואז לפי הבנתי אין לי אחריות נכון? או שעדיף לי לקנות מהארץ ב180 ש"ח ואז יש לי אחריות (שנתיים)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shmuel,

אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. IPOD G6 אני לא יודע אם זה אמיתי אבל אם כן אז זה ממש אבל ממש שווה אבל ממש ממש מגניב אם זה אמיתי

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Little SAVAGE,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי מספר שאלות לשאול למי שהביא את המוצרים האלה מחול . 1.למי שיש את זה כבר, מה עשיתם עם החשמל שם ? כי אתם מקבלים AC שעובד על 110 ולא על 220.... 2.האם יש אנשים שנתקלו בבעיות עם הדגם של CREATIVE כי ממה שאני קורא יש להם בעיות... תודה...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by fungiman,

אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ido135,

הכנתי מחשב HTPC לא מזמן והבעיה היא שהכרטיס קול הפשוט שמגיע בלוח אם שלו מגיע רק אם 3 כניסות של AUX אני מחפש כרטיס קול עם כניסת SPDIF בשביל לחבר לרסיבר בסלון לרסיבר מחובר כבל SPDIF מהטלוויזיה לרסיבר ויש עוד אחד פנוי יהיה קול אם אני אחבר עוד אחד? המטרות יהיו צפייה בסרטים דרך התוכנה KODI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by fenix5545,

שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by -iTaY-,

מזה האיכות הזאת DTS?? וישאפשרות שיש כרטיס קול למחשב שיוצאי לי איכות DTS למערכת כדי שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קניתי כבלים לאודיו בין הממיר של הוט לטלויזייה האדום לבן -אדום לבן.יש הבדל בינהם לבין ה20 פינים? מה יותר איכותי?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Wormy,

יש לי נגן DVD של פיילוט ואני רוצה לתאם אותו לממיר של hot. בשלט של הוט יש 3 אפשרויות: 1. טלויזיה (TV) 2. הממיר (HOT) 3. מכשיר אחר (DVD & VCR) אז אני רוצה את התדרים והקודים של ה-DVD כדי שאני אוכל להשתמש באפשרות השלישית ולתאם אותו לממיר מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by none,

קישור יש לי כרגע ATP 3 האם הם יותר טובים מהם?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yuval1324,

יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.