עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shadow64,

האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shloosh,

קיבלתי אותם הרגע!!! בינתיים אני מטעין את הנגן, ואת האוזניות חיברתי למערכת סטריאו.... איזה איכותתתתתתתתתתתתת איזה באסיםםםםם (כואב לי הראש בעעע) טירוףףףףף בינתיים תמונות של האוזניות(מצטער על האיכות,בקרוב חבר שלי יגיע עם מצלמה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן הרמקולים שלי החלו לזייף לאחרונה, אז חשבתי להחליף אותם (בנוסף לכך שאני עוסק במוזיקה אז אני מחפש רמה אחרת). התקציב הוא עד 200 שקלים, אפשר חריגה מעט. שיהיה מותאם לאיכות גבוהה עד כמה שאפשר, עם דגש של לשמוע את מירב הצלילים בקובץ. לגבי זה רציתי לשאול- במה כדאי להשקיע אם רוצים להשיג איכות מרבית? כרטיס קול? מערכת קולנוע? בנוסף אני משחק הרבה אז אם אפשר שהרמקולים יתנו חוויה ''סינמטית'' עד כמה שאפשר (דרוש סאב וופר טוב).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.

6. Started by alon83438,

איזה נגן למחשב (כמו מדייה פלייר) הכי טוב ושומעים בו הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי IPODNANO כבר ......10 שנים (טוב 4 ימים) . זמן הסוללה לדעתי קצרה. לכן נכנסתי ל האתר של APPLE ולמדתי מוסג חדש "מחזורי טעינה" אומרים שיש צורך לטעון בחוכמה אבל לא הבנתי למה הם התכוונו שם משהו מכיר את זה ? אתר בו הנושא נדון : http://www.apple.com/batteries/ אתר של APPLE

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אורח ohadsch1
    Started by אורח ohadsch1,

שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yakir8,

ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by maxim22,

זהפשוט מדהים!! אני מבטל את תוכניות קניית הנגן שלי (או הקארמה הוא ה120) וחוסך למפלצת הזאת: http://home.megapass.co.kr/~liy5479/ihp-300(1).jpg <-----תעתיקו את כל הכתובת קודם כל זה צבעוני, ואני חושב שיש תמיכה ב divx וזה 40 ג'יגה. מישהו יכול לתת לי מידע (תאריך יציאה, מחיר, מפרט, תמיכה בפורמטים) אני יודה מאוד לכל מי שינסה לעזור

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zniibidl,

אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1). הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1. כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח. מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים. השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון... אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by danvis,

שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DxCK,

היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קודם כל, שלום. אני צריך בדחיפות, כי בקרוב אני טס לחול, וכמו מפגר דחיתי את הקנייה עד עכשיו להלצה לin-ear לשימוש כמעט אקסלוסיבי עם אייפוד קלאסיק, אם זה משנה. חשוב שהן יהיו רק in-ear, עד 300 שקל, יש מקום לחריגות קטנות, אבל למען שפיותי ושפיות הוריי, עדיף שלא.. אם אתם צריכים עוד מידע, אשמח לספק. בדקתי לא מזמן איזה דיון בhead-fi שהמליץ על האוזניות In-ear הכי טוב, אבל רק יצאתי יותר מבולבל... זה יהיה נחמד אם האוזניות יהו זמינות בארץ, אבל גם הזמנה מחול אפשרית, בתנאי שתהיה איזושהי אחריות. ושוב, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בעיות בקטע של שיבושי תמונה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by spider272,

שלום לכולם אתמול הורים קנו לי את הטלוויזיה הנ''ל לחדר panasonic th-39b6 ..עכשיו שמתי סרט 1080P בדיסק און קי וחיברתי לטלוויזיה הטלוויזיה קראה תסרט(MKV) אך אין כתוביות(SRT) מה הפיתרון?בדקתי את כל ההגדרות בטלווזיה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by corefff,

רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tzion,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי הקול מסדרת הLIVE! של SoundBlaster- יש שם את הכרטיסים הבאים: Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Player יש גם את הפלטניום אבל עזבו את זה עכשיו.. יש פרטים על כל כרטיס וכרטיס בדף אינטרנט באתר של סוונד בלאסטר. טוב, אז ממה שאני הבנתי לכולם יש את אותו מעבד קול: EMU10 K1 וכולם תומכים ב5.1 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל5.1) עכשיו מה שאני ראיתי ששונה זה האריזה שלהם (חוץ מהאריזה של הLIVE והLIVE GAMER.51 שהיא אותה אריזה) ועוד משהו שראיתי שיש רק ב- GAMER/ MP3+/ DE ואין בLIVE ובPLAYER זה שבתחתית העמוד שמראה על הפרטים של…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by BOMBADIR,

מצטער על הפוסט הנוסף שאני שם בקשר לטלויזיות פשוט החלטתי ללכת על טלויזיה 32 איכותית מאשר 40 זבל.... אז שמתי עין על 3 טלויזיות מה דעתכם עליהם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410049 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413347 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472905

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by KF,

קניתי היום מיבוקס 4S . בטלוויזיה בחדר רואים ממש חלק ויפה בנטפליקס. לעומת זאת בטלויזיה בסלון רואים ממש גרוע (כאילו ריבועים,איכות ג'יבריש). מה יכולה להיות הבעיה ? *בחדר הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה *בסלון הסטרימר מחובר ישירות לרסיבר (VSX924) https://imgur.com/a/3SxNVre#PSL8u1N

25. יש לי ממיר כבלים (HOT) מיותר של Thomson (אפור), וחשבתי לחבר אותו למחשב שלי כדי לצפות בטלוויזיה על מסך המחשב. לצורך כך, נראה לי שאני אקנה כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883 יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate x64, ומסך "22 רחב. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס טלוויזיה שציינתי מומלץ? 2. נועה מספקים את הכרטיס טלוויזיה הזה עם שלט שחור של מיקרוסופט. מישהו יודע האם זה שלט טוב, ומה ההבדל בינו לבין השלט האפור? 3. מישהו יודע איזה מקלט IrDA מגיע עם הכרטיס הזה (עם כבל / בלי כבל), והאם המקלט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_473&products_id=9676 - מתאים לכרטיס ולשלט? 4. אני מחבר את הממיר ל…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים