אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי הקול מסדרת הLIVE! של SoundBlaster- יש שם את הכרטיסים הבאים: Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Player יש גם את הפלטניום אבל עזבו את זה עכשיו.. יש פרטים על כל כרטיס וכרטיס בדף אינטרנט באתר של סוונד בלאסטר. טוב, אז ממה שאני הבנתי לכולם יש את אותו מעבד קול: EMU10 K1 וכולם תומכים ב5.1 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל5.1) עכשיו מה שאני ראיתי ששונה זה האריזה שלהם (חוץ מהאריזה של הLIVE והLIVE GAMER.51 שהיא אותה אריזה) ועוד משהו שראיתי שיש רק ב- GAMER/ MP3+/ DE ואין בLIVE ובPLAYER זה שבתחתית העמוד שמראה על הפרטים של…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח לטלויזיה 42 אינצ'. חשובה לי איכות הסאונד. אין לי חיבור למערכת עם מגבר כרגע... חשוב לי שסאונד של חדשות וסרטים יהיו באיכות טובה! מוזיקה - פחות. חשוב לי גם חיבור USB מתקדם עם יכולות MKV. אחריות - כמה שיותר - עדיף. דיפדפתי קצת בזאפ, והגעתי לדגם הזה: KDL42EX410BAEP של SONY מה אתם חושבים. אולי יש הצעות אחרות מניסיון קודם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עדיין לא מבין למה יש כאלה הבדלים בין המחירים בין הכבלים . אני יכול למצוא כבל ב100 שקל ואני יכול למצוא את אותו כבל ב900 שקל . אז איזה כבל כדי לי לקנות את ה100 או את היותר יקר ??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת "סטריאו" ישנה (יחסית, לא יודע עד כמה) שכבר לא ממש שימושית: CD כבר לא עובד, טייפ עובד איכשהו אבל עושה בעיות, וברדיו אנחנו לא משתמשים. כרגע המערכת משמשת בפועל כטייפ, אבל למקרה שיגיע זמנה, מעניין אותי לדעת אם יש ערך כלשהו לרמקולים בפני עצמם (ולכן סיבה לשמור אותם, ואולי להשתמש) או שמדובר ב"סתם זבל" שאפשר להיפטר ממנו ללא מחשבה שניה. מה שכתוב על הרמקולים: AKAI SPEAKER SYSTEM SW-MX93.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהפשוט מדהים!! אני מבטל את תוכניות קניית הנגן שלי (או הקארמה הוא ה120) וחוסך למפלצת הזאת: http://home.megapass.co.kr/~liy5479/ihp-300(1).jpg <-----תעתיקו את כל הכתובת קודם כל זה צבעוני, ואני חושב שיש תמיכה ב divx וזה 40 ג'יגה. מישהו יכול לתת לי מידע (תאריך יציאה, מחיר, מפרט, תמיכה בפורמטים) אני יודה מאוד לכל מי שינסה לעזור
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי IPODNANO כבר ......10 שנים (טוב 4 ימים) . זמן הסוללה לדעתי קצרה. לכן נכנסתי ל האתר של APPLE ולמדתי מוסג חדש "מחזורי טעינה" אומרים שיש צורך לטעון בחוכמה אבל לא הבנתי למה הם התכוונו שם משהו מכיר את זה ? אתר בו הנושא נדון : http://www.apple.com/batteries/ אתר של APPLE
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז זה אומר שאם רוצים לקנות LCD טוב לחדר ברור לPS3 אין טעם בלקנות FULL HD? מספיק לקנות HD READY שתומך ב1080P24?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע לחפש בגוגל אני רק רוצה ביקורת ממישהו שיש לו את הנגן. איך שומעים, איך התפעול שלו וכדומה. אני מתלבט מה ומתי לקנות כי ברור שהמחירים ירדו אבל אני יותר "דואג" לדגמים יותר טובים שיצאו עוד מעט. למשל אולי יצא Zen Micro עם מסך צבעוני וכאלה. ביקורות על iRiver למשל H10 יתקבלו בברכה גם כן. אבל בבקשה רק מי שיש לו את הנגן ביד. לא רוצה לינקים מהאינטרנט. מה שמושך אותי ל ZEN זה העיצוב. אני אוהב דברים יפים ובזה הוא לוקח את ה iRiver לדעתי כמובן. דבר נוסף שהבנתי ואני לא בטוח בו זה של ZEN יש עדכון חדש שמאפשר לי להשתמש בו גם בלי התכנה המקורית (כלומר כמו DISK ON KEY). כמו כן התמיכה של חברה גדולה כמו CREATIVE נראית לי חשובה מאוד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-