עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by overload,

מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by winner333,

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור חיפשתי את הכבל הנ"ל בכל מקום אפשרי גם שאלתי בחברות מחשבים גדולות כמו אייבורי ו KSP שלא ידעו בכלל על מה אני מדבר. יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וטלויזיה CRT עם חיבור COMPONENT או RCA האם יש דרך נוספת לחבר בין המחשב לטלויזיה? כך נראה הכבל שאותו אני מחפש:

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ido-nava,

ישלי במחשב כרטיס קול 7.1 (מובנה על לוח gigabyte k8n pro sli) ועכשיו אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאני יוכל למצוא במחיר של כ1400 שקל ... (CREATIVE LOGITECH) ועכשיו השאלות שלי, האם מערכת 7.1 זה יותר מדי ? או שמספיק 5.1 ? האם הכרטיס קול המובנה שיש לי כדאי ? או שצריך לקנות כרטיס חדש ואיזו מערכת תיהיה הכי משתלמת לי (מבחינת עוצמה, איכות וכו') תודה רבה !!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם, רציתי לדעת מה הסדר הכרונולוגי לגבי איכות של סוגי החיבורים הבאים, בין DVD לטלוויזיה ומה ההבדלים ביניהם: Optical (מעביר גם וידאו וגם אודיו בכבל אחד אגב?) RCA Pb/Cb (מה זה בכלל? ראיתי שRCA נכנס שם אבל לא בצורה תקינה) S-Video (מעביר רק וידאו הבנתי, בצורה מאוד איכותית) תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by neo690,

ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tomer_sch,

אני מחפש קולנוע ביתי (רסיבר+רמקולים) ושמעתי כמה מערכות בינהם רסיבר של ימאה 430 שהוא על הפנים ומה שמצא חן בעיני היה רסיבר של פיוניר שיקר רק ב 200 שקל יותר, ואיכות הרבה הרבה יותר טובה!! לגבי רמקולים במחיר שביקשתי הציעו לי DOME שזה באמת היה על הפנים ו...סט של audio lapas 580 אמרו לי שבדר"כ מוכרים רק את הקדמיים ב 8000 ועכשיו יש מבצע רק אצלם לכל הסט ב 3600, עכשיו אם ככה סתם היו אומרים לי את זה ועוד שזאת חברה שאני ועוד כל מי ששאלתי אותו לא שמע עליה בכלל לא הייתי חושב פעמיים. הקטע זה שכששמעתי את זה התלהבתי, זה באמת היה באיכות מעולה עם הרסיבר pioneer 511. מה אתם אומרים על הרמקולים אם אתם בכלל מכירים....ועל הסט בגדול ביחד עם רסיבר של פיוניר? לינק לאתר של החברה של הרמקולים ושל ה…

• 12 תגובות
    • 8.2k צפיות
  12. מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by itaysp,

שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by malren,

אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק.. עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת.. עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1 תטה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alon83438,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Computertalk,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכם, מצאתי בעיתון מכירה של מערכת קולנוע מושלמת (כולל DVD) של Daewoo, אין עליה פרטים, לפי התמונה זה עם סאב, 5 סטלייטים ונגן DVD. המחיר שלה הוא 400 ש"ח. השאלה שלי מופנית לכול מי שמכיר את המערכת הזו, האם היא שווה את ההשקעה (המחיר נראה ממש טוב ;D)? מה דעתכם על החברה בכלל? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by fp581,

למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 (וגם למחשב) מישהו יודע איך הם מבחינת נוחות\סאונד ושאר ירקות? הנה לינק מהאתר הרשמי: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2412,CONTENTID=10684 לא רשום על ההתנגדות, למישהו אולי יש מושג? ובבאג לא ידעו להגיד

• 12 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.