עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! טלויזיה חדשה של טושיבה - 32AV500P יש 2 HDMI אין VGA מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה , דרך כניסת DVI בכרטיס מסך - ATI X600 PCIE השאלה: האם כבל 2 או 3 מטר של HDMI>DVI ב40 שקל בערך יכול לספק אותו איכות כמו כבל ב 80/100 שקל. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם. אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD, הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו' חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, לקראת בלאק פריידי הבא עלינו לטובה אני מחפש אוזניות בלוטות' מומלצות. אני נורא אבוד בין כל הדגמים והייתי שמח לקבל כמה שמות כדי שביום המבצעים אוכל לבדוק מחירים ולקנות את מה שהכי משתלם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה בכל מני סגנונות, סרטים, אולי קצת משחקי מחשב. מעוניין לקנות בארה"ב. תודה, איליה

7. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by RMX,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמן הבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by yotam77,

שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברים , אני מחפש המלצה לסט של רמקולים של 5.1 איכותיים שיעבדו עם כרטיס קול מובנה של GIGABYTE DS3L . אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לתלות אותם מאחורה וזהו. איכות חשובה ואמינות חוץ מזה תתפרעו ואם צריך להעלות את התקציב טיפה אז דברו איתי אחיי היקרים ותודה עדכון: משהו שמע על הרמקולים האלה? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& ראיתי שיש עלייהם שלוש המלצות מפחידות בזאפ והם נראים רעים ביותר... מה אתם אומרים?1

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by omer_xd,

שלום איך אני בודק אם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuval_cohen,

כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל? אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Psychedelic,

נניח ויש לי דיסק בפורמט FLAC אני בודק את הaudio properties במאפיינים של הקובץ כתוב בaudio quality perfect - lossless וכתוב שהקובץ הוא 70% לדוגמא מהקובץ המקורי. אני משתמש בitunes והוא כמובן לא קורא FLAC אז אני ממיר את הקבצים לWAV , מבלי לשנות דבר,פשוט התוכנה עושה העתק של הFLAC רק בWAV. שאני מעלה את הaudio properties לקובץ WAV כתוב שם שהaudio quality היא CD (lossless) ושהקובץ הוא %100 מהמקור... ואני שואל את עצמי מה השתנה פה? האם האיכות של הקובץ עלתה?(לא הגיוני בעליל) גם המשקל של הקובץ עלה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by alonz1,

חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by idanohh,

אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם למחשב וגם לטלוויזיה(דרך אגב איך מחברים רמקולים של מחשב לטלויזיה?) אני מתלבט בין כמה דברים 1 האם לרכוש מערכת קולנוע ביתית או שעדיף רמקולים של מחשב 2.1 או 5.1 ? 2 איזה דגם למחשב הכי טוב מבחינת איכות מוזיקה נקייה וצלילים אני מתלבט בין כמה דגמים X13 של MICROLAB אוX16 או PHILIPS SPA או MICROLAB X23 או קולנוע ביתי של פיליפס HTS3373 מה עדיף ולמה? ואיפה לקנות ? אולי פנדה מחשבים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by what the fuck,

החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ) כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by basharis,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי אותה לכרטיס קול די ישן שיש לי, hercules gtxp 7.1 הבעיה היא שהכרטיס מאפשר לחבר את הסאב/סנטר רק כ RCA ואילו הרמקולים מספקים חיבור 1/8 בלבד באתר של הכ.קול אומרים שצריך לקנות כבל שמפצל מ 1/8 ל RCA: http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00085.pdf הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג דבר כזה. עברתי כבר בכ 10 חנויות שונות ואף אחד לא מחזיק דבר כזה. ניסיתי גם למצוא מתאם מ 1/8 זכר לנקבה, איתו חשבתי שאפשר יהיה לשרשר כבל מ 1/8 זכר ל RCA (כזה אין בעיה למצוא), וגם כזה לא הצלחתי להשיג. אני מניח שיש כאן אנשים שהחזיקו את הכ.קול הזה בעבר.. איך חיברתם את הרמקולים? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מתאם מתאים, או אולי לאלתר משהו? שגיא

• 12 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.