עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  5. החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Little_AKA_Or,

שלום. סיום שנה, שטויות של ההורים, רוצים לקנות לי מתנה (שטויות מבורכות). אין לי נגן MP3 חוץ מאיזה ריו שרוב הזמן אחי הקטן משתמש בו. חשבתי על נגן MP3 וראיתי שהמון ממליצים על ה- iRiver H10 6GB. נראה אחלה נגן לפי כמות הביקורות הטובות שהוא קיבל. התקציב שלי הוא 1100-1200 שקל גג! כדאי? או שיש משהו אחר מומלץ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האייפוד יכול לקרוא סוג כלשהו של פורמט שדומה לOGG או לFLAC? ואם כן האם אפשר לעשות RIP מדיסק מקורי דרך הiTunes לאותו קובץ?

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  10. מה זה מצבי 5.1 סאונד? מה זה 4 ערוצים ? ומה מומלץ למוזיקה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by fp581,

למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by adizarko,

אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה

17. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by *BYZ*,

יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by basharis,

קניתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי אותה לכרטיס קול די ישן שיש לי, hercules gtxp 7.1 הבעיה היא שהכרטיס מאפשר לחבר את הסאב/סנטר רק כ RCA ואילו הרמקולים מספקים חיבור 1/8 בלבד באתר של הכ.קול אומרים שצריך לקנות כבל שמפצל מ 1/8 ל RCA: http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00085.pdf הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג דבר כזה. עברתי כבר בכ 10 חנויות שונות ואף אחד לא מחזיק דבר כזה. ניסיתי גם למצוא מתאם מ 1/8 זכר לנקבה, איתו חשבתי שאפשר יהיה לשרשר כבל מ 1/8 זכר ל RCA (כזה אין בעיה למצוא), וגם כזה לא הצלחתי להשיג. אני מניח שיש כאן אנשים שהחזיקו את הכ.קול הזה בעבר.. איך חיברתם את הרמקולים? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מתאם מתאים, או אולי לאלתר משהו? שגיא

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  21. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lior322,

פעם אומרים mx400 ופעם mx300 איזה אוזנויות באות עם הנגן הזה? ועוד שאלה איזה אוזניות באות עם iriver pmp140? תודה

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by roniok,

אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור. האייפוד שלי, 4G, הפסיק לעבוד. יום בהיר אחד, כאשר אני בא להדליק אותו, אני רואה אותו מתחיל להדלק, כלומר את הסמל של אפל, ואז סמל של תיקיה עם סימן קריאה. בום, האייפוד נכבה. ניסיתי להדליק אותו כמה פעמים ואותו הדבר קרה. ניסיתי לחברו למחשב בכדי לפרמט אותו, ואחרי דקה בערך שהוא היה מחובר למחשב, מבלי ש-iPod Updater זיהה אותו, הופיע מסך כחול. ידע אמרו לי שבלי תעודת קנייה (האייפוד נקנה בחו"ל) אי אפשר לעשות כלום. למרות שיש לי את הקופסא המקורית. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? לקנות אייפוד חדש? אפשר איכשהו לתקן אותו? אפל העולמית תעזור לי יותר? ואיך פונים אליהם? לא מצאתי אימייל באתר. תודה :'(

• 12 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים