עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Access Denied,

זה המוצר - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/LG-Streamer/4199632 המחיר הרגיל (חשבתי לקנות אחד לפני שבוע) הוא כ-550 שח דעות? למישהו יש את המוצר?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Shay2111,

רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי LCD 32 חדשה ומעולה של סוני, שאני מחפשת להתאים לה רסיבר ורמקולים באיזור של עד 2000 ש"ח. ראיתי את הקופון הזה שכולל את ה421 ואת הLORD8 , מה דעתכם? התאמה טובה בין הרסיבר לרמקולים? המחיר שווה (2190?)? http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/577e1ef6-ea11-401a-b7ba-95c1e65df104 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. מיועדות לשמיעת מוזיקה (עברית, רוק), טלויזיה וסרטים. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1825 או http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1813 אם יש אופציות נוספות (כיסוי מלא לאוזן, אפשרי עם מיקרופון) בסדר הגודל של המחירים של הנ"ל, אשמח לשמוע אותן.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קודם כל, אם כדאי אני מוכן להשקיע יותר.. אז ככה, אני מחפש אוזניות איכותיות, מהסוג הקטן ז"א בלי הקשת, מופרדות.. חשוב לי גם שהן יהיו טובות לריצות, שלא יפלו במהלך הריצה. איכות הצליל אבל חשובה יותר מהכל. אני מחפש משהו באמת איכותי יש המלצות? נ.ב - איזה סגנונות ? אני שומע הכל מהכל, אומנם פחות מזרחי אם זה משנה...... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by yarin153,

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. דגם הטלויזיה 47LW450Y של LG. כרגע ברשותי מספר סרטים כגון אוואטר 3D, רובוטריקים 3D והרולד וקומר 3D. עם הטלויזיה הגיעו 9 זוגות משקפיים לצפיה ב-3D. הבעיה היא שכל סרט שאני מנסה לנגן לא מוצג כראוי בצפיה עם המשקפיים, או שאני רואה בצורה לא ברורה לחלוטין, שבא רואים בכל עין תמונה אחרת אבל בנוסף גם דמויות כפולות ובלאגן שלם, או שרואים 3D אבל עם "הילה" אדמומית נוספת של הדמויות וכ', מה שלא אמור לקרות בזמן לבישת המשקפיים מן הסתם אלא רק ללא המשקפיים כמובן. ניסיתי לשחק עם שלל אפשרויות התלת מימד שישנן בטלויזיה בזמן ניגון הסרט, בשום אופציה לא רואים כראוי.. ניסיתי גם לצפות בתכני 3D ביוטיוב וכ' ללא כל הצלחה. אני לא מבין בזה כלום אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בעניין. תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by amarn,

היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by evy,

צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by fers,

אז ככה קניתי אותם לפני 4 חודשים מ tms , אחלה רמקולים. עד שלפתע אתמול לא שומעים כלום.. הקטע שאני לא יודע מה לעשות כי אין אחריות על רמקולים מה יכולה להיות סיבת הבעיה? עוד דבר פעם שהייתי נוגע בקבל הירוק הזה שמתחבר למחשב נגיד אז היה נשמע רעש מהרמקולים כאלו של חריקה וזה היה כאילו נורמאלי עכשיו כשאני נוגע בחיבור אין שום רעש אז אני לא יודע אולי זה הבעיה ברמקולים והם הלכו קפוט או שזה אולי בעיה בחיבור.[אני מתכוון לקבל שמחובר ביחד לאדום לבן שמתחברים לבאס וירוק למחשב]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomerdx111,

קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  25. הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים