אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר? בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות? והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו?? תודה על העזרה!!
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חייל שלצערו הרב סוגר יותר מדי זמן בצבא, ולכן החלטתי שאני רוצה נגן אם פי, אבל הבעיה שאין לי מושג בזה, אין לי זמן לברר ואפילו לא לחפש בפורום (מצטער).. אז ככה, הוא צריך לענות על הנקודות האלה: 1) סביבות 5 ג'יגה... 2)קטן, למרות שאני חושב שכולם מספיק קטנים אז זה לא משנה 3)אם יש משהו שמנגן divx ומתחבר לטלוויזיה אז זה ממש טוב אבל לא חובה, ואני ממש לא צריך הצגת תמונות וכאלה, זה פשוט לא נחוץ לי 4)שלא יהיה עדין 5)איכות שמע טובה+, לא חייב משהו מדהים. התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל בקטנה ממש... תודה מראש לכל מי שיענה, אני מקווה שבערב כשאני אחזור יהיו הרבה תגובות כי אני יודע שעש פה מספיק אנשים שמבינים ועוזרים.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הזה? הוא עולה כ 180 ש"ח בחנויות הידועות. אני בונה מחשב לסלון - יש לי במגבר כניסה אופטית פנויה (הקואקס תפוס ע"י הDVD), כך שאני צריך כרטיס עם יציאה אופטית. 5.1 נראה לי בזבוז כסף כי אין ממש משחקים שתומכים בזה ומקסימום יש Pro-logic שעובד מצויין עם משחקים (הוא תוכנן לסרטי פעולה שזה בערך אותו דבר). לחלופין, האם מישהו מכיר MB שיש לו on-board יציאה דיגיטלית לסאונד רב ערוצי? Nforce? (בשביל זה אני מוכן להעביר את ה DVD לכניסה האופטית של המגבר) תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גם כשקניתי מיקרון איכותי יחסית (לא של מחשב, אלה של מחשב ממש לא טובים) ביותר מ100 ש"ח עדיין שמקליטים, לדוגמה ברשמקול, ההקלטה תמיד עם רעשי רקע. זה לא משהו במיקרופון כי כשמחבריםאותו למערכת ואומרים משהו שומעים חלק וטוב. זה נראה לי קשור לכרטיסי הקול הביתיים שאיכותם נמוכה... בקיצר, יש איזה תוכנה או סט מיקרופון מסויים שמסנן רעשי רקע? משהו שמסנן רעשי רקע.
-
- 12 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הרמקולים שלי שווים מבחינת עוצמה ואיכות על הנייר הנה תמונות שסרקתי מהחוברת שבאה איתם תמונה 1 והנה תמונה שלהם תמונה 2 פשוט אף פעם לא יצא לי לשמוע רמקולים איכותים למחשב ....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-