אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה לא מבין עזרה
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=342933 עלה 1790 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374890 עלה 1590 :'(
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאוזניות ניידות לצבא (אין שימוש רב), חשבתי שהכי טוב זה in-ear כי קשת למיניהן ישברו בטח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף עליהן. כרגע יש לי אוזניות כפתור פשוטות וצורמות שממש ממש לא כיף לי לשמוע איתן, במיוחד אחרי שאני שנה עם ה750dj של shure. אני יכול למצוא משהו בתקציב מ eBay, או שחייב להשקיע יותר? אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ובסים עד כמה שאפשר.. יש לי כמה אוזניות in-ear בבית (של Samsung ושל antec שזכיתי באתר), אבל הם לא נוחים לי באוזניים (אף אחד משלושת הגדלים של הסיליקון, אז אני צריך משהו שמגיע עם חבילה רחבה של המתאמים האלו, או אם אפשר לקנות בנפרד ואולי זה יתאים גם לקיימות (אני אבדוק אותן כשאני אחזור הביתה).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מערכת ממש ממש ישנה(שעובדת מצוין כשהיא עובדת) שמחוברת למחשב והכבל, זה שמצורף בתמונה, התחיל לעשות בעיות לאחרונה בחיבור למחשב. ברגע שמנתקים אותו מהלוח, צריך לשחק איתו המון זמן עד שהוא מתחבר כמו שצריך ואז המערכת אודיו עובדת במחשב. איך הכבל הזה נקרא והיכן רוכשים אותו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMicrolab 6C ואני רואה שהם נעלמו לגמרי מזאפ או מכל אתר מחשבים אחר, כנ"ל גם שאר הסדרות הHIGH שלהם. מישהו יודע למה והיכן בכל זאת ניתן לרכוש?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם האוזניות mx550 של סנהייזר מתאימות גם לריצה? אם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות זולות שכן מתאימות? תודה =]
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נוחות ואיכותיות לשמיעה רציפה של מוזיקה אוזניות On Ear לא חשוב לי אם מהארץ או מחו"ל אני שומע רוק, פופ, פולק, ג'אז ובלוז חשבתי לקנות את Sennheiser Momentum 2 On-ear G
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=570962140&ids=0TdPgMdzoSdzsId3gPdPwNdzoTb30Qcj8Sej0TdiMSdzkQdjgSdzsIczgPdjsQdzoT&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-4&ut=0-KCcu5sxlEAU1
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1
-
- 12 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הראשון: Creative Zen Micro Photo 8GB קראתי עליו ביקורת ב-DAP ויש לו מספר חסרונות: מסך בעל איכות נמוכה, גודל לא טוב וקצת חשוך, איכות סאונד בינונית וכו'. לפני שקראתי את הביקורת, חשבתי שזהו הנגן שלי ועליו אני אלך, אבל עכשיו נכנסתי שוב להתלבטויות קשות. חשוב לציין שיש לו נפח גדול של 8GB (במעשי כ-7600MB) ואפשר להכניס כ-1500 שירים בפורמט MP3. 1620 ש"ח, בבסט-ביי. השני: iRiver H10 לא קראתי עליו ביקורת מקצועית כלשהי, אבל כפי שאני רואה הרבה מאוד ממליצים עליו. 1332 ש"ח ל-5GB, בבסט-ביי. היו עוד התלבטויות, אבל החלטתי להוריד אותם מהרשימה. הדרישות שלי הן: - נפח מכובד, כמה שיותר - לא אוהב להתעסק עם העברות. - איכות סאונד טובה, באסים, עוצמה. - מסך ברור, רצוי צבעוני. - סוללה חזקה, לפחות 10 ש…
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מקרן קול. מדובר על סלון גדול יחסית - השטח מול הטלוויזיה הוא כ 5X5 מטר, ויש גם מטבח בצד. אני מחפש איכות ועוצמה סבירה, אין צורך במשהו מיוחד אבל שיהיה אפשר לראות סרט או לשמוע מוזיקה בכיף. היום אין לי רמקולים חוץ מאלה של הטלוויזיה, לפעמים אני יושב מול הטלוויזיה ולא שומע כלום (כי הרמקולים חלשים ומופנים לצדדים). אם אפשר לקבל הדמיה של 5.1 אני בהחלט מעדיף את זה על פני 2.1, אלא אם ההפרש במחיר הוא מאוד משמעותי. יהיה נחמד לקבל חיבור bluetooth לסמארטפון. ראיתי שיש גם מקרני קול עם WIFI - למה צריך את זה? אלו עוד פרמטרים/פיצ'רים קיימים בבחירת מקרן קול? ראיתי 2 המלצות פה בפורום: 1. לקנות YAMAHA ולא LG/Samsung וכד' - מסכי…
-
- 12 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-