עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב... דיי דחוף, תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by אוריפ,

היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Bose,

שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  6. אני מעוניין במערכת 5.1. מטרות- סרטים ,מוסיקה . אני לא משחק משחקים ! היום הייתי בסנסור, ונתנו לי הצעה מפתה- מערכת רמקולים של DOME מתצוגה, דיי חדשים. היא כוללת 5 סטיליטים,"דו קומתיים",שהצד העליון יכול להסתובב. שהם בעצם בעלי 2 אלמנטים, וסאב גדול ואיכותי.(מרובעים שחורים עם מסגרת אדומה,לא מצאתי תמונה) המחיר שלהם הוא 1500 שקל, והם מוכרים מתצוגה ב 700. לזה אמורים להוסיף רסיבר. יש לי 2 מחשבים, באחר כרטיס LIVE 5.1, ובשני- כרטיס של הלוח אם, asus p4c800 e delux , ובו יציאה דיגיטלית 5.1. שאלות: 1. הצפייה בסרטים תיהיה במחשב עם הלול של ASUS. האם הוא טוב לדולבי דיגיטל ? (AC3) 2. חשבתי גם על ה ADA880 , אך יש להם רק כניסה אחת, ואני רוצה לחבר גם את המחשה השני,וגם טלויזיה, ככה …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. שלום אני מחפש רמקולים או 2.0 או 2.1 או 5.1 לחדר קטן (10X10) הם צריכים להיות מדפיים או תלויים כי אין לי יותר מדי מקום בחדר הם ישמשו למשחקים סרטים ומוזיקה (בעיקר רוק, קלסי וג'אז) אני אשמח לעזרה

• 124 תגובות
    • 15.5k צפיות
  9. Started by gigabot,

הרמקולים עושים רעש סטטי כזה אפילו בווליום נמוך מה לעשות? נ.ב הרמקולים 5.1 של GENIUS

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47 ומה יותר שווה ה-ATP3 או הקריאטייב 4.1 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by SemteX,

הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o

13. Started by Spiderpaz,

טוב אז היום הולדת מתקרב ואני מתלבט איזה אוזניות לקנות KOSS UR-55 או UR 50 אמרו לי שה50 יותר טובות אבל הUR-55 עולות יותר אז אם יש המלצות לאוזניות עד 300 למוזיקה משחקים ושימוש כללי אשמח מאוד תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by t-mac,

שלום מה אתם אומר על הנגן של סאנדיסק sansa e140? ניתן להרחיב לו בנוסף לג'יגה, עוד 2 ג'יגה נוספים. http://www.sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx (הוא נראה גדול, אבל הוא קטן...) מה אתם אומרים על הנגן הזה? שווה לקנות אותו? הוא עולה 600 שקל גירסת הג'יגה... בנוסף מצאתי גם נגן של ריו קארמה שלך 20 ג'יגה, וגם נגן של ארצ'וס גם של 20 ג'יגה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7943833&type=2&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 כדאיי לקנות אחד מהנגנים של ה-20 ג'יגה או לקנות את הסאנדיסק? תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by Or ei,

האם לATP 4\5 יש מתחרה ? מערכת רמקולים של 4.1 איכותיים במחיר סביר (1200)?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. Started by dolby71,

איזה רמקולים כיום תומכים ב-THX, וכמובן ב-5.1?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DekelV,

שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום, אבקש את עזרתם למצוא לחבר שלי מערכת שמע למחשב שתכלול בעדיפות 4-5 רמקולים קטנים ואחד סאב וופר, אך אם תהיה בעיה תקציבית יהיה אפשר להסתפק ב3 קטנים ואחד סאב. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by Lupin,

המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  24. כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by shahar91,

רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.