עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bananabom,

שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שתצליחו לעזור לי הקמתי מערכת גדולה שכוללת שני רמקולים ענקיים של 17 אינץ, מקרן, שתי טלויזיות, קופסאת מיתוג שמפצלת בין מספר מקורות אודיאו ווידאו(מחשב מדיה ,ממיר יס וחיבור לאודיאו 3.5mm), ומפצל vga. הכל עובד סבבה חוץ מהרעש המעצבן ברמקולים, כשאני בוחר להציג את המחשב דרך הקופסאת מיתוג, יש רעש רקע חלש ומציק כל הזמן, ומן צרצור חזק יותר כל פעם שאני משנה משהו במסך, גולל את המסך למטה או פותח חלון חדש למשל. בממיר של יס יש תמיד רעש רקע די חזק, יותר חזק מהמחשב. כל הציוד הזה נמצא באיזור די קטן וצפוף, וכל הכבלים דחופים ביחד בצפיפות, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא הפרעות אלקטרומגנטיות שכל הכבלים האלה יוצרים אחד על השני. מישהו מכיר פיתרון …

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Yairb,

אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  3. Started by bennybl,

שלום, האם יש חיה כזו... מקרן עם שתי כניסות DVI שמקבל INPUT משני כרטיסי מסך שונים ויודע להציג אותם אחד ליד השני? או שבמקרה כזה חייבים שני מקרנים? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by aviram20,

יש לי ביטס ורק עם האייפון של חברה שלי הם עובדות יפה יש לו כרטיס קול מעולה .. מזה הדבר הזה ? יש לי גלאקסי נוט שמשאיר לו אבק חוץ מהכרטיס קול המאפן שיש לו שלא שומעים כלום בו. אני מחפש כרטיס קול רציני שיתן מענה להם גם בחיבור למחשב כי אני ממש בבעיה . אני שונא את המכשירים האלה ואני בקרוב ימצא את עצמי עם אייפוד מה שלא בא בחשבון בכלל כי אני שונא את המכשירים הללו.. אני צריך כרטיס קול פנימי וטוב .. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by erashel,

היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Emin,

שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי רסיבר jvc rx-5022v ישן שאח שלי הביא לי... אני רוצה לחבר לו רמקולים לשמיעת מוזיקה בחדר (חדר גדול חילקתי אותו לפינת ישיבה ופינת שינה), בסביבות ה-1000 שקל. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ArielElia95,

שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. זה לחדר שלי יש מרחק צפייה של כ-2 מטר ויש לי את הדבר הבא בחדר הטלוויזיה תיהיה ממוקמת בתוך קיר גבס שהאורך הוא 86 ס"מ, עד כה הייתה בפנים בטלוויזיה 32 אינצ' של LG הדגם 32LD460 אני מעוניין במשהו דומה לה או יותר טובה ממנה.. חייב שתיהיה LCD או LED שתהיה דקה כמובן ועם תמיכה מלאה ב FULL HD כי אני צופה בהרבה תכני HD במיוחד משחקי ספורט אם זה חשוב היא תהיה מוחברת לממיר מקס טוטל של יס שכולל סטרימר, חשוב שיהיה לה עוד יציאה לHD תוכל להתחבר למשחק עם כבל HDMI, ומאוד רצוי חיבור USB שמאפשר שמיעת מוזיקה או צפייה בסרטים אשר נמצאים על USB חשבתי ללכת על סוני או LG..

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. חברה יחסית חדשה שמתחרה באוזניות של DRE , הביקורות באינטרנט מאוד טובות. השאלה אם מישהו כבר רכש \ יצא לשמוע את האוזניות שלהם , אני מדבר על אוזניות ON EAR מהדגמים TRACKS \ TRACKS HD . תודה. http://www.solrepublic.com/headphones

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. יש מבצע בבאג על האוזניות ואני שוקל לקנות אותם אבל רציתי לדעת מה דעתכם על האוזניות , האם שווה לקנות אותם (המחיר - 279) השימוש העיקרי של האוזניות הוא גיימינג \ מוזיקה , אז מה אתם אומרים? שווה לי?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by itsik1231995,

יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sh1,

מחפש רמקולים סבירים למחשב בסכום של עד 400 ש"ח עם עדיפות לכיוון ה300 ש"ח. עם אפשרות לחיבור אוזניות. (HD439 Sennheiser) לא משנה לי אם זה עם סאב או בלי, העיקר איכות הצליל. אני יודע שאני לא יכול לקבל בסכום כזה איכות בשמים, אבל בכל זאת רציתי לדעת איזה עדיף לקנות. המחשב משמש למשחקים (cod ועוד), סרטים וגם לשמיעת מוסיקה ברקע. מקווה שהסברתי את עצמי.. החיפושים שערכתי לא רלוונטיים (ישנים מידי).

• 46 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. אני מחפש טלויזיה בגודל 42-46 לצפיה בתכנים מהאינטרנט בעיקר וקצת עידן פלוס. אין צורך בתלת מימד או טלויזיה חכמה. סטרימר פנימי שיודע להציג כתוביות בעברית יתרון אך לא חובה. התקציב הוא בין 3000 ל 4500. מהם הדגמים הפופולריים והמשתלמים ביותר ששווה להתלבט לגביהם?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. [table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מערכת רמקולים לחבר ל-HTPC חדש בסלון. משיקולי מקום, אין לי אפשרות לשים סאב על הרצפה מבלי שהוא ממש יבלוט ויפריע, ולכן האפשרות היחידה היא לשים אותו בתוך ארונית מתכת שעליה יושבת ה-TV. רציתי לשאול האם הדבר יפגע משמעותית באיכות הסאונד, או יגרום לרעידות מרעישות? אם כן, אני מניח שאני אסתכל על אפשרויות של 2 רמקולים בלי סאב. תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי רנו קליאו 2006 ואני הולך לקנות מערכת שמע בימים הקרובים כבר בדקתי מפרטים שונים והגעתי למסקנה, רציתי חוות דעת מה אתם אומרים, איך ישמעו, האם הסאב ישתווה לעוצמה של הקומפוננט או ההפך, האם המגבר יחזיק את הכל ביחד ( הסאב מחובר בגישור ) האם שווה את המחיר וכו' . המפרט:1) סאבוופר (מחובר בגישור למגבר) - KFC-W12 Kenwood 1000W 200RMS - יד 2 (משומש) 250 ש"ח. http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3430 2) מגבר Logic plx44 800W עם 4 ערוצים - יד 2 (משומש) 350 ש"ח. 3) רדיו דיסק של פיוניר pioneer deh-1400ub - חדש 500 ש"ח. http://www.nradio.co.il/pl_product~1450ub~2~2.htm?x=1 4) קומפוננט 6.5 אינץ Tempo 6 morel - חדש 580 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Za…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pAnAhI,

שבת שלום. יש לי בבית סאב שמיועד לפרויקט כלשהו שגודלו כ 5' עם הספק מקסימלי של 50W (לפי נתוני יצרן..). אני רוצה לבנות לו תיבה אך אין לי מושג באיזה נפח.. חיפשתי באינטרנט בנרות וניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת WINISD וחיפשתי DATASHEET של הסאב ופשוט אין לי תשובה.. אז מה הנפח לתיבה לא אטומה בשביל סאב כזה?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by jorgito,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]רציתי לשאול אם ניתן לחבר טלויזיה למגבר באמצעות כבל HDMI - ז"א שהאות אודיו יצא מהטלויזיה וייכנס למגבר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים