אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בבית 2 קומות, מתוכנן חדר קולנוע בקומה עליונה ששם יהיה רוב הציוד, בקומה מתחת בסלון תהיה טלוזה ורמקולים, איך אני יכול לחבר בין המחשב לטלוזיה כך שאוכל גם לראות וגם לשמוע וגם לשלוט מהסלון ?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום כולם אני וחברה שלי רוצים לקנות טלויזיה שטוחה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אנחנו נרצה גם לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. בנוסף, אני נמצא במועדון חבר - להם יש מבצעים על טלויזיות (אז אולי כדאי לי לקנות משם?) המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה 70' של SHARP אחרי כל הדיבורים על הסטרימרים חשבתי שגם אני צריך אחד . אני מחפש סטרימר שיתמוך בעברית, כמובן WIFI ,דיסק קשיח, אפשרות גלישה ביוטיוב וכו', תמיכה בכל הפורמטים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת או מה בדיוק צריך. תקציב : בסביבות 1200 ש"ח. אם אפשר קצת עזרה והמלצות . תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול טוב שישמש למעבדה העוסקת במוח ושמיעה בו תהייה הפרדה מקסימלית בין ימין ושמאל. כלומר נכון להיום בכל הכרטיסי קול שאני חיפשתי תמיד הייתה זליגה מסויימת שצלילים שהיו אמורים לצאת מאוזניה ימין בלבד יצאו גם מאוזניה שמאל(מעט אבל בכל זאת). למישהו יש רעיון לאיזה כרטיס קול שיענה לדרישה???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי גלקסי אס2 ואני זקוק לאוזניות איכותיות בשבילו(גם עם אפשרות לשיחה) אם תוכלו להמליץ לי על אוזניות איכותיות בס טוב אני מאוד יודה לכם. כמו כן הייתי רוצה לדעת אילו אוזניות השיכות למותג ביטס של דר דרה מתאימות לגלקסי אס 2 כמובן כולל אפשרות לשוחח בפלאפון בלי תקציב מסוים תודה רבה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מערכת סטיראו בייתית עם כונן דיסקים הקורא MP3, צריך עוצמת שמע גבוהה ואיכותית עד כמה שאפשר. אומנם אין הגבלת תקציב אך המערכת תמצא במקום יחסית חם בקיץ (מאמין שיכול להגיע ל-40-50 מעלות חום בקיץ) וקרה בחורף. וגם בתנאי אבק גדולים שכן עד חמש שעות ביום ולפעמים אף יותר הדלת (אשר פונה לגינה) תהיה פתוחה. משך ההאזנה עד שעתיים רצופות ביום. בגדול אני מחפש מערכת שתעמוד בתנאים הללו ותחזיק מעמד לפחות חמש שנים. התקציב לא רלוונטי אך כמובן שעדיף שלחסוך עד כמה שיותר. מאמין ש-1000-1500 יהיה מחיר הגון. אני חושד שמה שני רואה בזאפ לא מעודכן (התחלתי לבדוק בנושא עוד לפני שנה והיו אותם הדגמים בדיוק)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
במסגרת מתקפת השדרוג האחרונה של מערכת הסטריאו שלי, החלטתי לשפר את המקור. אחרי מחקר מעמיק החלטתי לרכוש כרטיס קול פנימי דווקא, את ה-essence STX של חברת אסוס שגם כולל בתוכו מגבר אוזניות שנחשב לאיכותי למדי. לפני מס' ימים, שדרגתי גם את האוזניות. עד כה השתמשתי בעיקר בגראדו SR80 הישנות שלי, אוזניות שפעם (לפני 8 שנים) נחשבו ל-value for money מעולה. האוזניות הוותיקות עדיין מעולות ונשמעו נהדר עם כרטיס הקול החדש, אולם הרגשתי שאני מפספס המון פירוט במיוחד בתחום המיד והטרבל החשובים לי. החלטתי לפנק את עצמי באוזניות חדשות ואחרי חרישה בפורומים השונים בארץ ובחו"ל הפור נפל על ה-SRH940, שכאוזניות סגורות גם מאפשרות לי לנוח עם מוזיקה אחרי שאני חוזר מעבודת לילה וכן לאוזניות אימון קלידים לילד. …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-