עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום, אני אשמח לקבל המלצות לאוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח לא חובה מהארץ - איביי זאת גם אפשרות תודה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by soheyrom,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב - ללא מיקרופון. ראיתי שיש מבצע בבאג ל AKG : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6786 אני שומע המון סגנונות מוזיקה - כולל טראנסים, האוסים וקלאסי איזה אוזניות מומלצות לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  5. הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by אייל75,

מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by .n.e.k,

ציך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב בטווח המחירים 300-600. תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. בוקר אור לכולם. אני מחפש אוזניות אלחוטיות נוחות לאוזניים, בהזדמנות גם מתאווררות עם חשיבות רבה ללא לחץ פנימי או בסים שמעייפים אוזניים. לרוב אני צריך אותן בשביל אמא לצפייה בטלוויזיה LCD של LG בטווח החל מ-4 מטר. צפי מחירים עד 600-700 ש"ח נתון אקבל אוזניות מאוד קרובות לאיכות שציינתי לעל. בינתיים ראיתי LEXUS IR222: http://www.getit.co.il/Prod/47959/?gclid=CLmLv7WAqLICFUEK3goduz8ASQ אולם יש ביקורות לא טובות בנוסף לטובות. בעיה היא שידור אינפרא אדום ולפי ביקורות מתברר שאוזניות מראישות כשמסובבים ראש וכל הזמן צריך להימצא מול המשדר. אשמח להמלצותכם!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית בסיסית של פיונר דגם pioneer dv-202 וברצוני לקנות סטרימר, שהמטרה שלי שיראו וידאו באיכות HD וישמעו קול 5.1. אך הבעיה היא שיש לי רק יציאה אחת של HDMI ברסיבר. מה לפי דעתכם אני יוכל לעשות כדי לחבר את המשולש סטרימר טלוויזיה ורסביר בדרך האיכות ביותר? תודה

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. ההורים התחדשו במערכת חדשה לסלון אז לקחתי את המערכת הישנה אליי, זה 5.1 של LG המערכת נראת ככה- http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema1.jpg הכניסות אודיו http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema6.jpg והיציאות http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema7.jpg עכשיו, חיברתי בנתיים רק את הSUB ואת הFRONT RIGHT כדי לראות אם זה עובד, חיברתי את הרסיבר לחשמל, ודרך הקומפוזיט עם מתאם למחשב. זה המתאם- http://img822.imageshack.us/img822/4007/13470977818954.jpg זה לא עובד, למישהו יש רעיונות? אולי בעיה עם הדרייבר? צריך לחבר את כל ה5.1? תודה רבה ושבת שלום

13. בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. המדריך קל לביצוע ולוקח בדיוק 5 דקות. הרעיון מאחורי המדריך הוא לבודד את דרייבר השמע הראשי ולגרום לפרוטוקול wasapi של מערכת ההפעלה "לתפוס עליו אחריות" ובכך לבטל הפרעות של מערכת ההפעלה בהעברת המידע בין המחשב לרכיב השמע. עניין של software>hardware בקיצור. השיפור הוא מיידי ושמיע וזה לא עולה כסף דרישות: מערכת הפעלה חלונות 7 כרטיס קול - לא משנה איזה - גם מובנה לצורך העניין זוג רמקולים/אוזניות שלב 1: נכנסים להגדרות Sound דרך לוח הבקרה. הכי טוב לעשות לזה קיצור דרך לשולחן העבודה כי תצטרכו את זה מדי פעם. שלב 2: 1. אופציה למחמירים - עושים Disable לכל הדרייברים שלא ישמשו ל playback, כלומר לניגון. לצורך העניין, בתמונה מופעל כברירת מחדל. מי שנראה לו מוג…

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. זה הלינק:https://www.ynetshops.co.il/Product/9354/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94_%60%6051_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_2_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_SAMSUNG_PS51E490_600Hz_3D_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=SAMSUNG_51E490_3999 זה עולה 3999, דמ"ש 100 ש"ח מישהו יודע האם משתלם? מישהו מכיר את הדגם הזה? לא ידעתי שמייצרים עדיין פלזמות, חשבתי יש רק LCD ו LED

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני שומע בעיקר שירים מיוטיוב ומ-MP3. האם יהיה הבדל בין אוזניות איכותיות לכאלו שהם פחות איכותיות? ראיתי מבחן שהמליץ מאד על SteelSeries Siberia V2. יופי טופי אבל אני אמנם רוצה אוזניות טובות יותר ממה שיש לי (משהו עלום מ-DX) אבל אני לא בטוח שכדאי לקפוץ מעל לפופיק. עוד משהו. למעט עניין הכסף (שהוא כמובן חשוב) יש גם את עניין המשקל. האוזניות שיש לי די כבדות אז חשבתי אולי לעבור לאוזניות קטנות יותר, אולי כאלו או כאלו? חשבתי לקפוץ לאיזו חנות ולנסות אבל לפני כן הייתי רוצה לצמצם אפשרויות בעזרתכם. בגדול, אני לא מחפש את הטופ שבטופ. אני מחפש משהו טוב במחיר סביר. למשל, האם יש אוזניות קטנות שקיבלו גם "מומלץ" וגם "הקניה הטובה ביותר" כמו ה-SteelSeries Siberia V2? חיפשתי ולא מצאתי. תודה מר…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לפני כשנה החליפו לי טלוויזיה של LG לדגם יותר חדש עקב איתור כתמים כהים על המסך. היום קיבלתי צלצול מנציגת חברת LG שהתריעה אותי על תפוגת אחריות ע"י קבוצת חי בזמן הקרוב והציעה לי להרחיב אחריות ל3 או 5 שנים כאשר מחיר חודשי ל3 שנים הוא 24 ש"ח (או 32 ש"ח לא זוכר) ב24 תשלומים ללא ריבית שיוצא 576 ש"ח או 768 ש"ח סה"כ ו מחיר חודשי ל5 שנים הוא 54 ש"ח למשך 24 חודשים ללא ריבית שיוצא 1296 ש"ח סה"כ. אנשים, האם כדי להרחיב אחריות? מבחינת התקדמות של טכנולוגיה, סביר להניח שבמחירים אלו יהיה אפשר לרכוש טלוויזיה חדשה אחרי הרחבת אחריות ל3 שנים?

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. יש לי אופציה להשיג שני דגמים במחיר די קרוב אחד לשני. 1. LG 47LW570Y 2. Sharp LC46LE830 - קצת יותר יקרה אבל לא בהרבה. שני הדגמים עם 3 שנות אחריות אשמח לחוות דעת על שני הדגמים אם יש למישהו, ומאיזה מהן ממומלצת יותר.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by ew89,

היי חברה, לילה טוב ברצוני לקנות אוזניות מדגם Audio Technica ATH-M50, ומן הסתם באיביי הן יותר זולות מבארץ. השאלה שלי היא, האם יחייבו אותי בנוסף על עוד משהו כאשר הם יגיעו לארץ? אני יודע שמכס לא לוקחים מתחת ל 300 דולר.. השאלה אם יש איזשהו תשלום נוסף בארץ שאצטרך לשלם עליהם, ובכך כבר לא יהיה שווה להזמין אותם מהאינטרנט? אני לא יודע אם הדיון הזה מתאים לפה, אם לא, אני מצטער. לילה טוב ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. שלום לכולם! ??? יש לי מערכת קולנוע של 5.1 ערוצים ורסיבר של PIONEER שמחובר דרך מחשב ע"י כבל אופטי. אני מחפש תוכנת אקולייזר למחשב כדי לשלוט בסאונד של כל המחשב. תודה מראש על כל עזרה והחיפוש!

• 4 תגובות
    • 13.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים