אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן לקחתי עכשיו את הפורטיסמו 2 שייבאתי אישית מחו"ל דרך חבר, לאחר התקנה של הדרייברים האחרונים מהאתר של הרקולס וזיהוי של 3 ההתקנים, הכרטיס פשוט מסרב להשמע קול ! העפתי ת'כרטיס הקודם מכל ההגדרות, שיניתי את כל ההגדרות שישתמשו בו, הרמקולים מחוברים, הכרטיס מזוהה, כלום ! נדה ! אנא הושיעו... תודה ZigZag
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מאחר שאני מאוד אוהב מוזיקה (ואני גם נהנתן לא קטן...) ואני משתמש במחשב בעיקר להאזנה למוזיקה, במיוחד כשאני חוזר ללימודים אוטוטו ואין זמן לשחק או לגלוש החלטתי לשדרג את כרטיס הקול (PCI 128) ולקנות רמקולים כמו בן אדם (במקום המיני מערכת של סוני מלפני 9 שנים !!). לאחר קריאת מאמרים רבים והשוואות לרוב באתרים בחו''ל על כרטיסי קול ומערכות רמקולים, הפור נפל על השילוב הבא: קליפש פרומדיה 5.1 והאודיג'י הזול היותר (OEM או MP3). את האודיג'י מצאתי בארץ ב 124 דולר כולל מע''מ (לעומת 76 בחו''ל) אבל לא מצאתי בכלל את הפרומדיה בארץ !! איפה אפשר להשיג את המערכת הנפלאה הזו בארץ ? מישהו יודע ? (בבקשה,אין צורך להמליץ על כרטיסים\מערכות קול\רמקולים אחרים - מי שיכול לעזור לאתר פרומדיה 5.1 ולא 4…
-
- 58 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם! נחמד לחזור... גם אם זה לנושא אחד או שניים בלבד. אז ככה, יש לי את סט הרמקולים של אלטק ה-ATP5. לסאב האקטיבי יש חיבורים דיגיטליות ואנלוגיות. בנוסף, יש לי את האודיג'י הפשוט. כשאני מחבר הכל בדיגיטלי לא שומעים כלום. לא עובד. האנלוגי, לעומת זאת, עובד מצויין, יחסית לאנלוגי... האם למישהו יש נסיון אם הרמקולים או יודע מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הרמקולים לדיגיטלית? תודה רבה, עומר
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 300 שקל לקניית כרטיס קול, בתקציב זה ראיתי שיש לי שתי אפשרויות: אחד זה הקריאייטיב לייב 5.1 והשני זה ההרקולס פורטסימו. עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לאיזה כרטיס לקחת. לא משנה לי כרגע תמיכה בסראונד וכל זה כי המחשב מחובר למערכת מיני והשימוש היחידי הוא בשמיעת שירים (סטריאו) או משחקים. מה אומר ה- 5.1 בכרטיס קול של קריאטייב, האם בהרקולס אין תמיכה כזאת (למרות שלא משנה לי כרגע אולי אני ארצה בהמשך)? הכי חשוב זה שהכרטיס יוציא סטריאו איכותי כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בצורה הטובה ביותר. נ.ב מישהו כרגע גם המליץ לי על genius 5.1 live שעולה רק 130 שקל, האם הוא אופציה טובה כשמדברים על איכות סאונד?
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הנה הרמקולים שאני בניתי לפני משהו כמו שנתיים. הרמקולים כוללים: 3way kenwood 200watt speakers*2 2way pioneer 80watt speakers*2 Akai old speakers box with the speakers*2 jvc reciver (old type but does the job very well) אחד הרמקולים ממוקדם גבוה מאחורי ואחרי מולי על הכוננית. יש תמונות של הרמקולים למטה וגם של המגבר אני אסביר מעט איך אני עשיתי את זה: לוקחים רמקולים של מכונית שאגב הם מאוד מאוד איכותיים במחירים לא גבוהים (אין להם קוספא לרוב בגלל זה הם זולים) בהשוואה לרמקולים שנמכרים בתוך הכופסאות של החבילות של הרמקולים למחשב אלה חיות באלה שם שמים רמקולים מאוד קטנים שלא נותנים הרגשה אמיתית. קונים טוויטרים בחנות, הולכים לשוק הפשפשים או איזה מחסן ישן ומוצאים או משיגים מאיזה דודה רמ…
-
- 35 תגובות
- 9.6k צפיות
-