עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Or ei,

אני קונה מחשב חדש וראיתי את הכרטיסים של הרקולס (פורטיסימו ועוד איזה כרטיס אחר שלהם יותר זול ....) עכשיו מה יותר עדיף לי מבחינת איכות כריאיטיב או הרקולס ? וד"א אני מחבר אותם לרסיבר עם 2 רמקולים 100 או 150 RMS אני קונה את הלוח של GB שיש עליו כבר את הכריאיטיב 128 כדאי לי בכלל להחליף למשהו כמו פורטיסמו 2 ?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by yoss,

?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by GodLike,

שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by huber,

מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by bennyriz,

מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by garaion,

אני מתלבט איזה מהם הוא הכדאי ביותר (שניהם בסביבות ה 640 ש"ח)?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by c0git0,

מישהו מכיר את הכרטיס הזה? הוא עולה כ 180 ש"ח בחנויות הידועות. אני בונה מחשב לסלון - יש לי במגבר כניסה אופטית פנויה (הקואקס תפוס ע"י הDVD), כך שאני צריך כרטיס עם יציאה אופטית. 5.1 נראה לי בזבוז כסף כי אין ממש משחקים שתומכים בזה ומקסימום יש Pro-logic שעובד מצויין עם משחקים (הוא תוכנן לסרטי פעולה שזה בערך אותו דבר). לחלופין, האם מישהו מכיר MB שיש לו on-board יציאה דיגיטלית לסאונד רב ערוצי? Nforce? (בשביל זה אני מוכן להעביר את ה DVD לכניסה האופטית של המגבר) תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 800 ש"ח ואני רוצה דיסקמן MP3 מבוסס דיסקים שיהיו לו כמובן את כל הפיצ'רים של ID3 TAG ואנטי שוק ועוד כל מיני

10. SRS-3D נשמע מצויין עם הקלטות מסויימות, אבל הוא לא מגיע עם אף מגבר כמעט, מלבד כמה דגמים ישנים יחסית של קנווד (או כיחידת DSP חיצונית). Dolby Pro Logic המקורי היה די מחורבן לטעמי, אבל אומרים שגירסה 2 שלו הרבה יותר טובה. למישהו יצא לשמוע מוזיקה עם DPL2? ואני חוזר שוב, לא מעניין אותי איך זה נשמע עם סרטים :smoke: Prog.

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

יש לי במגירה ווקמן, יש אפשרות שאני יכול להקליט מהמחשב ישירות לווקמן ? איך?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by scorpion,

מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Daniel100,

אני מבקש לקנות DVD לא למחשב: בצבע כסף קורא צרובים וMP3 קורא VCD עד 2000 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום חברים. עכשיו שנפתח פורום מיוחד בנושא אודיו אני מקווה שאמצא אנשים בעליי ידע בהפיכת תקליט ישן וטוב לדיסק איכותי ונקי מרעשים כמובן שניסיתי לעשות את הדבר חבר שלי אפילו הצליח דיי יפה אבל... ! ניסיתי להעתיק שיר למחשב מפאטיפון ללא מגבר שמחובר לרסיבר דרך כניסת ה-LINE IN בעזרת התוכנה SOUND FORGE הדיסטורשין היה עצום פשוט בלתי נסבל ואי אפשר היה לווסת את הווליום ועוצמת הקלט מהמגבר למחשב וזה היה פשוט בפול ווליום :'( בתקליט אחר שהדיסטורשין לא היה כל כך נורא היו כל כך הרבה רעשי רקע שזה היה פשוט בלתי נסבל חבר שלי הצליח ממש יפה עפ פטיפון שיש לו מגבר פנימי והוא מחובר ישירות לכניסת הLINE IN וע"י הנמכת הווליום אפשר לווסת את עוצמת הווליום ובכך למנוע דיסטורשין אבל התקליט היה חדש ונקי מרע…

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין 4.1 ל5.1 בDVD?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Flash_v5,

אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה. :'(

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, כרגע יש לי סט 2.1 של VIVANCO SW100, שהופטנציומטר שלהם התפגר אחרי שנה ויש לי בעיית BALANCE רצינית מאוד בהם. אין לי עליהם אחריות בכלל, כך שאני כרגע מחפש סט רמקולים 2.1 שיהיה איכותי וטוב עם צליל מעולה. אני הסתכלתי של על ATP3, ועל הסט 2.1 של הרקולס ואפילו על הסט 2.1 של קריאטיב. אני מחפש ברמקולים מספר דברים: -שיהיה להם צליל טוב - לא בהכרח עוצמה, אלא צליל משובח. -שכפתור ההדלקה והכיבוי יהיה נפרד מהפוטנציומטר(Volume Control) היות וזה מה שגמר לי אותו בסט הנוכחי שלי מרב הדלקות וכיבוי. - שתהיה חפיפה כמעט מושלמת(כמו שיש לי עכשיו בVIVANCO) בין תחום התדרים של הסאב לזה של הלוויניים. - שהם יוכלו להתחבר ליציאה דיגטאלית של כרטיסי קול.(חשוב מאוד). התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב …

• 31 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by yotamoo,

שלום לכולכם טוב, בגלל שאני לא רוצה להעביר חוטים בכל החדר, החלטתי להשקיע כסף שהיה אמור ללכת למערכת 4.1 טובה, במערכת 2.1 מעולה. עכשיו, יש לי שתי אופציות: Altec Lansing 621 מצאתי את הדגם הזה בקומפיט ופרטים עליו באתר של אלטק האפשרות השנייה היא Klipsch Promedia 2.1 הבעיה שאין לי הרבה מידע עליה בארץ, כמו כמה היא תעלה לי ואיפה. כל מה שיש זה פרטים באתר החברה עוד אופציות יתקבלו בשמחה (לא ב-4,000 ש"ח...) תודה!

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by or,

איזה נגן (מבוסס הרד-דיסק) נחשב להכי טוב כיום. (המליצו לי על החדש של archos אבל אני רוצה לדעת אם יש יותר טוב http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html)

20. Started by udicol,

כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by Moo,

כל הכבוד שהוספתם אותו ;D

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ONKYO,

טוב שהוא נוצר!!! יהיה אפשר לרשום המלצות לדיסקים או שירים?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by biodome,

היי אנשים, אני בונה מחשב חדש בקרוב ואני צריך כ.קול קול שיתחבר לרסיבר שלי (Onkyo 989) שמחובר למערכת 7.1.... עכשיו השאלה שלי.. כרטיס כמו ה- Hercules Game Fortissimo II עם יציאה דיגיטלית לא יעשה את העבודה? כלומר הוא רק ארבע ערוצים, אבל ברגע שהוא מעביר דיגיטלית את המידע לרסיבר, הרסיבר מפענח את זה לבד לסראונד או סטריאו 7 ערוצים.. לא? אם כן איזה כרטיס קול כן יתאים לי? משהו עם יציאה דיגיטלית שתומך ב-5.1? (ואל תגידו GTXP, אני צריך משהו בלי פאנל חיצוני). הייתי אתמול בחנות של קולנוע בייתי והיה לו שם מחשב עם כרטיס של איזה 130 דולר של M Sounds או משהו כזה שהוא ממש התלהב ממנו.. תודה על העזרה..

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by tazok,

Hercules XPS 510 או YST-MS50 של YAMAHA היתרון של הרקולס 5 רמקולים אבל יותר חלשים מכל בחינה לעומת ימהה חברה מעולה של רמקולים ושני חמקולים יחסית חזקים אם איכות סאונד גבוהה מה כדאי?!?! אני לא בטוח אני צריך דעה של מישהו שיש לו את ההרקולס כי את הימהה ראיתי כבר...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אולי לא שמתם לב אבל זה כשבועיים אני מתלבט אילו רמקולים לצוות ל HERCULES XP שלי. אחרי התלבטות ארועה, מצאתי את אלו. א. מה דעתכם על המחיר? ב. נכון שאלו יותר טובים מכל סט רמקולים למחשב (כדוגמת ה hercules 3500 או ה ATP5 ודומיהם? קחו בחשבון שאני לא מעוניין להוציא מעל 1000 ש"ח + על רמקולים... ולפני שמישהו קופץ, כן, אני יודע שאין בהם SUB ואני אצטרך רסיבר מה שמוביל אותי ל: ג. איזה רסיבר במחיר הכי נמוך יתמוך בכל הפונקציות שמספק הכרטיס קול שלי (AC3, דולבי, 6.1 וכל השאר)? תודה מראש... עריכה: סליחה על הבורות אבל אחי טוען שאם אקנה רסיבר הוא לא יתחבר ליציאות שיש בפנאל של ה GAME THEATER XP. הוא טוען שאני אאבד את כל התמיכה בסראונד במער מהפאנל לרסיבר?!?! איך הרסיבר יתחבר לפאנל כך …

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים